1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Bu ne dengesizlik ?

Hybrid View

Default Bu ne dengesizlik ?

Arkadaşlar her maç ortalama 25-30 arası şut atan bir takımım var. 15-20 tane de kendi kalemizde şut görüyoruz. Ancak bazı maçlarda hiç şut olmuyor. Bu görsel yine iyi. 0 şut olan bir çok mücadelem oldu. Bu nasıl bir dengesizlik ? Yada nasıl bir gerçekçilik ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası pek garip bir şey yok koyduğunuz resimde.Türkiye liginde toplamda 7 şutla biten maç bolca var.Bence gerçekçilikten uzak olan Llorente'nin kadronuzda olması

Şaka bir yana söylediğim gibi Türkiye Ligi'nde çok az şut çekilen maçlar da oluyor.Hatta sadece bizim ligimizde değil,birçok ligde olabiliyor bu durum.25-30 şut istatistiği gerçekçilikten daha uzak bana göre.

Quote Originally Posted by aleekhan View Post
    Açıkçası pek garip bir şey yok koyduğunuz resimde.Türkiye liginde toplamda 7 şutla biten maç bolca var.Bence gerçekçilikten uzak olan Llorente'nin kadronuzda olması

Şaka bir yana söylediğim gibi Türkiye Ligi'nde çok az şut çekilen maçlar da oluyor.Hatta sadece bizim ligimizde değil,birçok ligde olabiliyor bu durum.25-30 şut istatistiği gerçekçilikten daha uzak bana göre.
    Bende aynı şeyden bahsediyorum. Yani toplam 40-50 şut çekiliyor ortalama bir maçta. O zaman bu lig Hollanda liginden daha zevkli bir lig olmalı. Nasıl bu kadar az şut olur ? Yani işin kötüsü hiç şut atılmayan maçlar oluyor.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

4 e 3 durumu aslında az da olsa görülebilir gerçek hayatta lakin oyunu ölçü aldığımızda maç başına toplamda 50 şut oluyor,bu biraz bugın bugı olmuş gibi bir şey)

Dün benimde dikkatimi çekti.Güncellemden önce maçlarımda 40 civarı şut atılıyodu toplamda.Dün güncellemeyi yaptım.Maç 2-2 bitiyo toplam şutlar 4-3 gibi oluyor.1-0 yenildiğim bir maçta 2-1 şut istatistiği vardı.Bişeyinde ayarını düzgün yapın ya

Mesaj Yetkileri