1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Peri masalı sürüyor ?

Default Peri masalı sürüyor ?

Bayern munich kaybettiğim maçtan sonra , basın toplantısında maçı kazanmışım gibi sorular soruldu ( takımınız için süper bir galibiyet ) bu nasıl bi hatadır ya cm3 ten beri oynuyorum gördüğüm en kötü oyun olmuş açık ara , baştan savma bir oyun yapılmış insan kontrol eder , şu steam olayı ayrı bir fiyasko ona hiç girmiyorum zaten

Angry

Quote Originally Posted by mertgoktug View Post
    Bayern munich kaybettiğim maçtan sonra , basın toplantısında maçı kazanmışım gibi sorular soruldu ( takımınız için süper bir galibiyet ) bu nasıl bi hatadır ya cm3 ten beri oynuyorum gördüğüm en kötü oyun olmuş açık ara , baştan savma bir oyun yapılmış insan kontrol eder , şu steam olayı ayrı bir fiyasko ona hiç girmiyorum zaten
    aynen berabere kalıyorsun maç 0-0 bitiyor. toplantıda müthiş zaferden falan bahsediyor müthiş hücum gücünden bahsediyor. oyunu yama gelene kadar açmayacağım yoksa nefret edeceğim. eğer yamada da düzelmezse rafa kaldıracam yapacak birşey yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende oyunde şu yanlışlığa rastladım fb ile gs maçında seyirci sayısına baktığımda 1200 rakamını gördüm böyle birşey mükünmü saçmalığın daniskası

Oyunu bu sene ben bile beğenmedim.Ama patchlarla giderilir çoğu hata.Önemli olan hataları bildirmek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Geçen haftaki maç 1-1 bitti. Basın toplantısındaki soru şöyle 'Kalp kırıcı bir mağlubiyet almıştınız geçen maçta bu, bu maça nasıl yansır ?'
    Last edited by OrcunFB : 15.Kasım.2012 at 13:51

Örneğin; Beşiktaşı 3-0 yeniyorum bugün almeida durdurulamadı diyor neyin kafası ki bu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu sene amma sorun varmıs ya daha almadım ben şu sorunlar giderilirse alıcam yoksa almam bu kadar hatalı bir oyunu.

Mesaj Yetkileri