Arkadaşlar merhaba. Yetkili yetkisiz bütün arkadaşlarıma sormak istiyorum. Sizlerin aklına geldimi yada SI games'e daha önce böyle bir fikir iletildimi bilmiyorum ama şöyle birşey yapılsa olmaz mı?
Her sene FM 2012 , 2013 2014 gibi isim vererek oyun çıkarmak yerine. FM ...... isimli bir oyun çıkarılsa ve en az 2 sene yeni oyun çıkarılmasa. Bu çıkarılan oyun üzerinden SI yeri ve zamanı geldiğinde güncellemelerle ek paketlerle destek verse daha verimli olmaz mı? Şöyle ki ;
3D'den sonra oyuna eklenecek görsel pek fazla şey yok zaten. Sadece oyun içi iyileştirmeler yapılıyor. Bu görsel iyileştirmelerde bizlerin oynayışını çokta etkilemiyor. Bizim asıl önem verdiğimiz oyunun buglarının düzeltilmesi ve herşeyin oynanabilir olmasıdır. Bu bağlamda aslında oyunda üstüne düşülecek temel güncelleştirmeler (transferler , oyuncu özellikleri vs vs) 2 sene boyunca güncellenip tutarlı bir oyun sunabilirler.Bu 2 yıllık süre zarfı içinde de yeni çıkarlıacak oyun için bolca vakit ayırabilir hatalar düzeltilebilir ve daha sağlıklı bir oyun kullanıcılara sunulabilir diye düşünüyorum.
Bu yazdıklarımı bir BETA düşünce olarak kabul edebilirsiniz. Üstüne yorum yapmak yada gelşitirmek , katılıp , katılmamak sizlere kalmış. Kısaca anlatmaya çalıştım umarım başarılı olmuşumdur.Saygılarımla...