Arkadaşlar merhaba,
Türkiye'yi Avrupa Birliğine üye yaparsam eğer Avrupadan aldığım oyuncular yabancı kontenjanına takılır mı ? 2014-15 sezonunda yabancı kontenjanı 5 e iniyor ve bu canımı sıkmaya başladı..
Arkadaşlar merhaba,
Türkiye'yi Avrupa Birliğine üye yaparsam eğer Avrupadan aldığım oyuncular yabancı kontenjanına takılır mı ? 2014-15 sezonunda yabancı kontenjanı 5 e iniyor ve bu canımı sıkmaya başladı..
Bilmiyorum ama çok zekice bir fikir. Peki Türkiye'yi nasıl AB üyesi yapacaksın ?
Evet editorden yapılabiliyor ama yeni bir kariyer açmanız gerekiyormuş denedim. Devam eden oyun için yapamıyoruz.
Agreements'den değişiklik yapabilirsin editörden. Ve ayrıca Yabancı Sayılmayacak Ülkeler diye bir bölüm var editörde...
Yabancı kontenjanı benim de canımı sıkıyordu. İyi bir fikir kattın bana da. Senaryo şeklinde oynamayı seviyorum. Sanki Türkiye AB üyesi olmuş gibi oynamak zevkli olabilir.
Türkiye'yi Avrupa Birliği ülkesi olarak değiştirip Şengen alanına (yukarıdaki resimdeki alan) dahil ederseniz Üye ülkelerdeki yabancı oyuncular kontenjana takılmayacaktır.
...