1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Boş durmayalım arkadaşlar,Liderler tablosunda kaçıncıyız?

Default Boş durmayalım arkadaşlar,Liderler tablosunda kaçıncıyız?

Oyunda sağ üst köşedeki FM kısmından "Liderler Tablosuna" tıklıyoruz.Kendini göster diyip sıralama ve puanımıza bakıyoruz ve buraya yansıtıyoruz

Ben Glasgow Rangers ile oynuyorum 92373. sırada :S ve 247,033 puandayım.

Birinci olan arkadasın ise 47,621,142 puanı var

Puanlama neye göre belirleniyor acaba? Oynadığın ligin etkisi ve orada aldığın başarıların etkisi büyük o kesin de,başka neler var acaba?

sıra: 3694 Puan: 2,918,685

sıralama ve puanların neye göre verildiğini bende merak ediyorum açıkcası.

3. Default

Beyler kendimi nasıl bulcam

sıralama 2030 puan 3.573.368

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

912,241 puanla 34220. sıradaymışım. İlk sezon offline oynamıştım maalesef yoksa bir bu kadar daha puan olurdu.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Puanım 150,118 sıra 134290. Oyunu karıştırmaktan henüz kariyer açma fırsatı bulduk...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

2.708.928 puanla 4731. sıradayım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben liderler tablosunda çıkmıyorum. sebebi nedir ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

5.136.568 ile 689. sıradayım bende

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    ben liderler tablosunda çıkmıyorum. sebebi nedir ?
    Bir görüntü paylaşırmısın liderlik sıralamasına nereden bakıyorsun

Onur tablosu, liderler tablosu....kendini göster deyince kendi olduğun yeri gösterir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sdevrim View Post
    Bir görüntü paylaşırmısın liderlik sıralamasına nereden bakıyorsun

Onur tablosu, liderler tablosu....kendini göster deyince kendi olduğun yeri gösterir
    Liderler tablosundan bakıyorum kendimi göster diyince hiçbir şey çıkmıyordu aynı kalıyordu tablo. denemek için bir kariyer açtım. Aralık 2012 de Brezilya takımı aldım , bir maç tatile gittim. döndüğümde listede vardım o brezilya takımı ile. sonra Fenerbahçe ile açtım kariyeri ileri sarıyorum oyunu ama hep Brezilya takımı çıkıyor listede. Fenerbahçe ile çıkmıyor ismim.

edit: şimdi açtığım 2012 Aralık Fenerbahçe kariyerinde ismim çıktı ama benim kendi kariyerim neden çıkmıyor ?

acaba , perpetua (Ömer abi) nin paylaştığı yamaları kullandım kariyerde , onun etkisi olabilir mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

garip bir puan sistemi var anlaşılan çok az bir puanım varken beşiktaş'la Avrupa Ligini aldım bir anda puanım 1.400.000 felan oldu ardındaki sezonda süper kupa Türkiye kupası, yenilgisiz lig şampiyonluğu, Şampiyonlar liğini aldım hiç puan artmadı bence saçma sapan bişey...ama Steam'daki başarı rozetleriyle bir bağı olmalı belirli görevleri tamamlayınca puan veriyor...

Bak bunu gördüğüm süper oldu, bilmiyordum bu özelliği Artık kendime yeni hedefler koyarak bir kariyere sıkılmadan devam edebilicem!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Çok iyi özellikmis bu.Bizden çıkaralım birinciyi.

kendini gostere basıyorum bişey cıkmıyor

Liderler tablosundan bakıyorum kendimi göster diyince hiçbir şey çıkmıyordu aynı kalıyordu tablo. denemek için bir kariyer açtım. Aralık 2012 de Brezilya takımı aldım , bir maç tatile gittim. döndüğümde listede vardım o brezilya takımı ile. sonra Fenerbahçe ile açtım kariyeri ileri sarıyorum oyunu ama hep Brezilya takımı çıkıyor listede. Fenerbahçe ile çıkmıyor ismim.

edit: şimdi açtığım 2012 Aralık Fenerbahçe kariyerinde ismim çıktı ama benim kendi kariyerim neden çıkmıyor ?

acaba , perpetua (Ömer abi) nin paylaştığı yamaları kullandım kariyerde , onun etkisi olabilir mi ?
    olabilir ama yeni açtığın kariyerlerde aynı yamalar yokmu? garip bir durum FMC ve normal ayrımı var onlara dikkat ettinmi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yeni açtığım kariyerde o yamaları koymadım. fmc falan denemedim. SI ' de konu açtım , bakalım.

ben kendini göstere tıklayınca beni gostermiyo var mı bilgisi olan?

liderler tablosunda adım cıkmıyor bir şeyi kapadım acaba ya ?

yeni açtığım kariyerde o yamaları koymadım. fmc falan denemedim. SI ' de konu açtım , bakalım.
    SI forumunda bir cevap geldimi? birde şu puanlama kriterlerini biri öğrense burada bilen yok sanırsam ingilizcesi iyi olanlardan birileri SI'ye yada alternatif yabancı forumlara sorulsa...

Mesaj Yetkileri