1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Marc Janko

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Marc Janko

Tamam bu adamı hiç doğru düzgün izlemedim fakat, 196 boyu olan adamın jumpinginin 13 olması nasıl bir mantığa dayanır ki? Oyunda 196 boyu olan oyuncuları jumpinglerine göre dizdim, en düşük 13 çıktı, bunlar da a) amatör oyuncular b) youth oyuncular. Bir de 36 yaşında bir adam vardı. Tamam, Willem'deki Donny de Groot'un 183 boyuyla 19 jumping almasında da abartı var, ama aynı şekilde Janko'da da abartılı ve saçma bir durum var bence. Jumping'i 13 olan 172 boyunda adamlar var abi Janko zıplamadan dursa herif zıplasa Janko'nun omzuna gelir.
    Last edited by perpetua : 20.Kasım.2012 at 12:19

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zıplama 13 değil, 15. Yinede yükseltilmesi lazım tabi. Bu boyda bir oyuncuya minimum 17 gibi bir değer verilmeli.

Nesil
    2003

Profili uzerinde cok calismamiz gerekecek, simdiye kadar izledigim kadariyla.

Sadece jumping degil, hizlanmanin 13, cevikligin 14 olmasi da cok garip duruyor.
    Last edited by perpetua : 20.Kasım.2012 at 14:17

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Profili uzerinde cok calismamiz gerekecek, simdiye kadar izledigim kadariyla.

Sadece jumping degil, hizlanmanin 13, cevikligin 14 olmasi da cok garip duruyor.
    Gerçekten çok garip bir profili var. Sizinkine ek olarak uzun şut özelliği de tuhaf geldi bana. Trabzonspor'da oynadığı maçlarda ceza sahası dışından şut çektiğini hatırlamıyorum, bize gelmeden önceki dönemlerde attığı golleri izlemiştim ve hatırladığım kadarıyla orada da bu tarz bir golü yoktu. Neden 13 olduğunu çözemedim.

Mesaj Yetkileri