1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: arkadaşlar cvap kısmına resminizi nasıl yapıştırıyosunuz?bir türlü yapamadım :(

Default arkadaşlar cvap kısmına resminizi nasıl yapıştırıyosunuz?bir türlü yapamadım :(

fm deki resimlerimi paylaşmak istiyorum.oyundaki resimlerimi masaüstüne attıktan sonra.forumda cevap yerine nasıl paylaşabilirim.yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

google'da resim nasıl upload edilir diye aratıp ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin. Hiç bilgin yok sanırım. Sonra upload ettiğinde resmi, o site sana bir adres veriyor onu buraya başına [IMG] ve sonuna [/IMG] yazıp koyuyorsun oluyor.

2 dağ 1 güneş var oraya tıkla resmin linkini gir tmm dır ama önce resmi upload etmen gerek

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    2 dağ 1 güneş var oraya tıkla resmin linkini gir tmm dır ama önce resmi upload etmen gerek

Resmi 3 şekil alabilirsin.
    1- Klavye'den printscreen tuşuna bas, painti'i aç crtl ve v tuşuna aynı anda bas, yapıştır. Resmini kaydet.
    2- Oyun içindeyken f12 tuşuna bas Steam'a sağ tıkla "Ekran Görüntüleri" kısmında resmi görebilirsin.
    3-Alt ve f9 tuşlarına aynı anda bas, Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2013\screenshots içinde resmi bulabilirsin.

Resmi aldıktan sonra http://www.hizliresim.com/ sitesine gir ve resmini yükle. Yüklenen resim için sana bir link verecekler, o linki kopyala, burada yeni bir mesaj yazacakken üst sekmelerde sarı logo olan üstüne geldiğinde "Araya Resim Ekle" yazan kısma tıklayarak linki kopyala ve tamam de. İşlem hallolmuştur.
    Last edited by ReaList : 01.Aralık.2012 at 13:42
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri