Evet beyler kimler size çok çektiriyo bu sene![]()
Evet beyler kimler size çok çektiriyo bu sene![]()
stsl'de gençler.
(/s)
Ben Tottenham'dan nefret etme derecesine geldim.Şu fm'yi kuralıdan beri her Avrupa maçında ve EPL oynarsam ligte yenmeyi başardı.Yendiğimi hatırlamıyorum.Ve şu an Uefa yarı finalinde de elediler şaka gibi yahu
3 sene Juve'yi yönettim Pescara'dan çektiğimi başka bir takımdan çekmedim. Mervan Çelik ve Ante Vukusiç beni bir rahat bırakmadı gitti. Bir maç atmasalar olmaz zaten.
Tartışmasız bursaspor
malatyAdana!
..Roma![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hollanda liginde oynamayı sevdiğim için başa Heerenveen'i yazarım. Geçen seride ve bu seride içeride , dışarıda yeniyorlar. Forvet oyuncusu Amoah savunmayı perişan ediyor. Her maç mutlaka golü var. Birde bu seride STSL'de Akhisar. Gerçekten farklı olarak oyunda iyi organize olup,hiç boş alan bırakmayan bir takım. İyi direniyorlar ve sonucunda bulduğu fırsatları değerlendirip yendikleri bile oluyor.
Orduspor'a şansım hiç tutmuyor nedense.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Antalyaspor'dan çok çekiyorum. Özellikle Isaac ve Diarra!
Fransa Ligi takımlarından son 3 seridir nefret ediyorum. Özellikle de Lyon ve Marseille. Nefret ediyorum çünkü 3-5 senede dünyanın en iyi kulübü derecesine geliyorlar neredeyse. Onlara karşı oynadığım her maçta farklı bir motivasyonla oynuyorum, ölümüne fark atmak istiyorum. Hangi takım olursam olayım.
SL barcadan cektigimi kinseden cekmedimHer ceyrek finalde Veya gruplarda bana cikiyor
![]()
Kesinlikle Manchester United, yıllardır yenemiyorum ne Galatasaray'la ne Tottenham'la ne Atletico Madrid'le ne Swansea ile. Adamlar bana karşı ayrı bir motivasyonla oynuyorlar sanki![]()
Türkiye'den Eskişehir yıllardır oyunda dolu dolu yenemedim. İçime çok oturdu.
Bununla birlikte her türlü İtalyan ekibi. İtina ile takır takır top oynuyorlar.
Sivas ve Ordu![]()
real madridi bu seride bir türlü yenemedim 2 kere sl gruplarinda eslestik 4 mac 0 puan.. türkiye liginde genelde galatasaray bu seride bana ters gelmeye basladi
Sivas, Ordu, Antalyaspor, Dinamo Bükreş, Zenit.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Antalyaspor çok fena![]()
antalyaspor ve şanlıurfaspor![]()
TR liginde pek yok, işi ciddiye alırsam herkesi hacamat ediyorum ama Avrupa'da İngilizler çok fena!![]()
1-Gençlerbirliği
2-Gaziantepspor
3-Eskişehirspor
Elazığspor resmen başa bela adamlar benle yapmadan önce 1-2 tane galibiyetleri var bende yapıyorlar adamlar Elazığspor derecelerince hepsi "Coşmuş" görünüyor![]()
Bale'den kafa golü yiyince oyunu sildim haliyle.Gerçekten Tottenham ters bana![]()