STSL Ara Transfer Tahmin Yarışmasıyla ilgili sohbetleri ve tartışmaları bu başlık altında yapalım.
STSL Ara Transfer Tahmin Yarışmasıyla ilgili sohbetleri ve tartışmaları bu başlık altında yapalım.
Ara transfer yarışmasında, Beşiktaşla ilgili tahminlerde bulundum da; tekrar bir tahminde bulunabiliyor muyum Beşiktaş için? Ayrıca, diğer takımları da tahminime ekleyebilirim sanırım, 2. tahminimde. Doğru mudur?
Evet bulunabilirsin, aynı takımla ilgili tekrar tahminde bulunursan değişen isimler için son yazdığın tarih geçerli olur. Aynı kalan isimler içinse ilk mesajı yazdığın tarih geçerlidir. Diğer takımları da ekleyebilirsin. Aynı şey geçerli.
Anladım, teşekkür ederim.
Fenerbahçe'ye genellikle Diego yazılmış. Oynamazken bile Türkiye'ye gelmeyen adam şu anda takımın değişmez ismi ve müthiş de formda, Bundesliga'yı bırakıp geleceğini sanmıyorum. Yaratıcı oyuncu eksikliği de göz önünde bulundurulunca Fenerbahçe yine G. Amerika patentli bir adam getirebilir belki, transfer olmamış olsa Ganso derdim. Ayrıca, FB'nin Nobre'yi alacağını da düşünüyorum.
Beşiktaş Ziegler'i aldı bile bence. Nene konuşuluyor ama GS'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum Terim'in o tarz oyunculara olan zaafını ve Kaka olayının fos çıkmasını düşününce. Bir forvet alınacak ama kim olur bilemiyorum açıkçası. Bir de orta saha almaları lazım, o da muamma.
GS'ye gelince stoper olayı herkesin malumu, Gökhan'a rağmen hocanın stoper yedeğine Cris'i koyması entresan. Juventus'tan ayrılan Lucio'nun alınması çok iyi bir tercih olur. Sol bek alınacağını sanmıyorum. Açık oyuncusu eksikliği dolayısıyla Frei düşünülebilir ama gelir mi bilemiyorum, belki kiralık gelebilir. Yaratıcı oyuncu için Nene alınacak bence. Belki bir de forvet alınabilir Sercan giderse. FB maçında tribünlerde olan Cenk Tosun bir gece ansızın parçalıyı giyer belki, bakalım.![]()
Sonradan aklıma gelen bir şey var, bu konuda herkesin fikrini almak isterim:
Puanlamada gelecek oyuncuyu bilmekle gidecek oyuncuyu bilmek aynı değerde şuanda. Acaba diyorum, gidecek oyuncuları tahmin etmek daha kolay olduğundan gelecek oyuncuları bilme puanını daha yüksek mi yapsak?
Karabüklü Kral GS'ye Kjaer gelicek demiş. Gerçekten FB'ye değil de GS'ye gelirse ağlarım. FB de görmek istediğim ilk adamdır.
Arkadaşa katılıyorum.Türkiye'de stoper ihtiyacı en az takım Fenerbahçe.Neden mi ?
Yobo,Egemen,Bekir,Serdar Kesimal üzerine ihtiyaç durumu oynayabilecek M.Topal ve Orhan Şam'ı da katarsak 6 adam 2 adam oynuyo stoperde alt tarafı bi de Kjaer fantazi ötesi bişey olur Fenerbahçe için.Ama Galatasaray stoper kıtlığından çok gol yedi bu sene haklı bir ihtiyaç![]()