Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: F.Bahçe'den "Yasak kalksın" başvurusu!

Default F.Bahçe'den "Yasak kalksın" başvurusu!

Fenerbahçe Kulübü, bütün deplasman yasaklarının kalkması için atağa kalktı! Bu hafta sonu Arena'da Galatasaray'a konuk olacak olan sarı lacivertliler, ’tüm deplasman yasaklarının kaldırılması’ talebini, TFF'ye ve Kulüpler Birliği'ne iletti.

Başta 4 büyüklerin kendi aralarında oynadığı maçlar ile Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki karşılaşmalar olmak üzere pek çok alanda uygulanan deplasman seyircisi yasağına karşı Fenerbahçe'den atak!

Ligde bu hafta Galatasaray ile TT Arena'da karşılaşacak olan sarı lacivertliler, tüm deplasman yasaklarının kalkması için TFF ve Kulüpler Birliği'ne başvuruda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü, başvuru yazısında Kadıköy'de oynanacak tüm maçlarda rakip takım taraftarlarının gelmesini kabul etti ve bu konuda üzerine düşeni yapacağının teminatını verdi.
    Fenerbahçe'nin bu sezon sahasında oynadığı Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında misafir takım taraftarı alınmamıştı. Her iki maç da sarı lacivertlilerin cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynanmıştı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesindeki açıklama şöyle:

"Kulüpler Birliği Vakfı’nın kulüplerin isteği ile aldığı karar doğrultusunda 2011-12 ve 2012-13 sezonları için uygulanması öngörülen 'deplasman maçlarına misafir seyirci götürülmemesi' hususu kamuoyunca malumdur.
    Kulüp ve kurumların kendilerine düşen sorumlulukları tam anlamıyla yerine getirdiği takdirde, Türk Futbolu’nun böylesi çağdışı bir yasaktan arındırılabileceği düşüncesiyle, ’tüm deplasman yasaklarının kaldırılması’ yönündeki talebimizi, Türkiye Futbol Federasyonu’na ve Kulüpler Birliği Vakfı’na ilettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."

Tam GS maci öncesi bu kural degissin demek müthis fikir. Olaylar ciksin sahamiz kapansin tabi. Zeka küpü yahu bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok ama çok akıllıca bir hamle yapmışlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Elbette FB , lehine başvuru yapacak. Diğer maçlarda yasak yok ki başvuru yapsın. Belirli maçlar için yasak var.

Yasaklar devam mı etsin istiyorsunuz? Bu şekilde mı eğitiyoruz halkımızı?

Ayrıca taraftarın olay çıkartmasını da kabul etmiyorum. Suç işleyenler yüzünden insanların hakları alınırsa adalet inancı azalır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Önce zihniyet değişir, sonra kurallar. Zihniyet değişmeden kurallar değişirse işin sonu tekerlekli sandalye basketbol maçındaki gibi olur.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin bu talebinin tam bu maça gelmesi de manidar tabii ki. Herkes aptal, bir siz akıllısınız! Tam şark kurnazlığı bu, ayıptır, yangına körükle gitmeyi göze alacak kadar hırs bürümüş bazılarının gözünü maalesef.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Elbette FB , lehine başvuru yapacak. Diğer maçlarda yasak yok ki başvuru yapsın. Belirli maçlar için yasak var.

Yasaklar devam mı etsin istiyorsunuz? Bu şekilde mı eğitiyoruz halkımızı?

Ayrıca taraftarın olay çıkartmasını da kabul etmiyorum. Suç işleyenler yüzünden insanların hakları alınırsa adalet inancı azalır.
    Bu ülkede adalet mi var? Olmayan şeyin inancı mı olurmuş, komik olmayın allasen!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Böyle birşey de öncü olduğu için kutluyorum yönetimimizi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya bu kadar kötü niyetli olmayın, yasak olmamalı mantıklı bakarsak olaya. Yani başvuruda bir şey yok, bu zamana denk gelmesinde son maçta taraftarların deplasmana gitmek istemesi, tezahürat yapması etkili olmuştur. Alex olayından sonra bir kısım taraftar Fenerbahçe yönetimine soğuk bakıyordu, şimdiyse taraftarın haklarını korumak adına hamle yapan bir yönetim var, bu açıdan çok akıllı bir hareket olmuş bu.

Başvuruyu yaparlarken yasağın kalkacağına inandıklarını da sanmıyorum, 2 gün önce olan olaylar ortada. Bizim sahamız kapanır diye düşündüklerini de sanmıyorum, uzun zamandır ceza almıyoruz zaten biz. Bence başvurunun amacı belli, taraftarın gönlünü almak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yönetimin aklında böyle bir itiraz varsa bu maçtan önce yapması gayet normal. İleride yapacagını duşunun , Galatasaray taraftarı Saracoğlu'na gelebilecekti ama fenerbahce taraftarı arenada macı izlememiş olacaktı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sezon basinda belli degil miydi ya da 2-3 hafta öncesinden o zaman niye itiraz yok birakin pollyannaciligi. Tamamen art niyetli bi durum. Simdi bizim yönetim de cikar der gelsinler sonra olaylar cikacak bilmem ne. Engelli macinda olay cikaran taraftarlar var bu macta kimbilir neler olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kulüplerin taraftarlarının birbirlerini ne kadar sevdikleri(!) ortada. Geçen sene Fenerbahçe - Beşiktaş maçından önce olanları da biliyoruz. Yasak kalksa bile maç öncesinde bile bir sürü olay çıkar, yıllardır olan şeyler. Fenerbahçe'liler bilete para verdiğiyle kalır, giremez bence stada falan. Ayrıca bildiğim kadarıyla kulüplerin arasında aldığı bir karar bu, Beşiktaş maçında bizim taraftar yoktu en basiti. Böyle bir şey uygulanacaksa bile bu sezon değil, gelecek sezon olmalı. Haktan bahsederken haksızlık olmaması lazım.

Yalnız hakikaten takdir ettim ya, satranç'ta şah çekmek gibi bir hamle bu, Fenerbahçe yönetimi üzerinden yükü attı, herkes helal olsun diyor. Şimdi Galatasaray yönetimi sorumluluk almamak için hayır diyecek, ihale bize kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

1-2 maçtır bizim taraftarın tepkisi çok bu yasağa. Anca dank etmiştir yönetimde.

Nesil
    2006

Fenerbahçe taraftarı yıllardır deplasman yasağına karşısıdır. Özellikle UNIFEB, kaldı ki en başınadn beride yasak istemiyorduk. Olayı kisileştirmeyin.

Bu taraftar G.Kıbrıs'da maç izledi olay çıkmadı. Kendi şehrinde bir derbi maçını stadda izleyemiyecek. İlk maç oynandığında Fenerbahçe 2-1 kazanmış ve taraftar orada idi, hiçbir olay çıkmadı. Geçen yıl taraftar yoktu.

Şunu düşünmek lazım, 33 hafta derbi olduğunda Kadıköy'de Galatasaray taraftarı olmaması sarı kırmızılı taraftarı üzmez mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine kupa alacaksak Kadıköy'de taraftarın olmaması beni üzmez. Taraftar yokken ne olaylar oldu, olsalar düşünemiyorum.

Beşiktaş'lısı da karşı bu işe, Galatasaray'lısı da sonuçta bu yasak olayı yeni bir şey. Yasağa karşı olan da haklı, yasağı da koyan da haklı aslında, zor bir durum.

1-2 güne belli olur herhalde, biletler falan satışa çıkıyor çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu Fenerbahçe çıkarcılık yapıyor yok milleti aptal yerine koyuyor diyen çok akıllı (!) arkadaslar sadece bizim icin mi istiyoruz bunu ? Gs taraftarı da 33. haftada bizim stadımıza gelicek.Görende Gs deplasmanı yapmıs seyircisi gelememis ama simdi biz bu yasagın kalkmasını istiyoruz sanar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Çok gereksiz başvuru olmuş.Bugün tekerlekli sandalye basketbol maçında kavga çıkmış bi ülkedeyiz.Eğer ortam bu kadar gerilmişken(A.Kocaman-F.Terim)bu yasak kalkarsa büyük sıkıntı çıkar.Çok açık net zihniyet değişmeden böyle şeyler çok gereksiz.Şampiyonluk kutlamalarını da yasak kalksın diyenlere hatırlatayım polis arabaları ters dönmüştü en son

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sağduyulu anlayışı gerçekten benimseyenler Fenerbahçe taraftarının deplasmanda çıkardığı son olayı da hatırlatsalar iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genel çerçeveden bakışı, Toplumsal açıdan bakışı, Sanal alemden bakışı geçtim şuradaki hitap ve konuşma şekilleri bile kalkmaması gerektiğini söylüyor. Kırbaç yemeyi sevdiğimizi her zaman belli etmesek olmayacak ama...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Derbiden sonra yapsınlar. Nasıl işine gelirse öyle tabi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sadece derbilerde yasak zaten, derbiden sonra yapsa ne olur ?

Ben de karşıyım ama taraftar gitmesine, o ayrı mesele de, biraz mantık lütfen.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu sene birkaç derbi yasakla oynandı. Oyun oynanırken kural değiştirilmez bence. Sezon sonunda yeniden değerlendirilir ve kaldırılacaksa o zaman kaldırılır bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Derbiden sonra yapsınlar. Nasıl işine gelirse öyle tabi.
    Neden derbiden sonra olacak ? Zaten yasak derbiler için sadece siz yararlanın diye mi kaldırtcaz yasayı elbet bizimde bir çıkarımız olmalı cidden çok ilginc yaklasımlar görüyorum Gs taraftarından.

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bu sene birkaç derbi yasakla oynandı. Oyun oynanırken kural değiştirilmez bence. Sezon sonunda yeniden değerlendirilir ve kaldırılacaksa o zaman kaldırılır bence.
    Geçen sene Bjk taraftarı Kadıköy'e geldi oyun oynanırken kural degisti bu senede degisiversin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neden derbiden sonra olacak ? Zaten yasak derbiler için sadece siz yararlanın diye mi kaldırtcaz yasayı elbet bizimde bir çıkarımız olmalı cidden çok ilginc yaklasımlar görüyorum Gs taraftarından.

Geçen sene Bjk taraftarı Kadıköy'e geldi oyun oynanırken kural degisti bu senede degisiversin.
    Bu yasak kalkarsa, İnönü'ye gidemeyen Galatasaray taraftarına, Kadıköy'e gelemeyen Beşiktaş taraftarına haksızlık olmayacak mı ? Olmaz tabi iki derbiyide evinizde oynadınız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Deplasman seyircisi olmadan derbi mi olur allah için hangi mantıkla yazıyorsunuz şuraya, yıllarca taraftarlar geldi gitti 2001 hariç en ufak olay olmadı ondada karşılıklı bilenme söz konusuydu deplasmana giden %5lik azınlığı koruyamıyorsa devlet bu onun sorunudur başka bişey değil.Fenerbahçe seyircisinede yönetiminede helal olsun, en çok kavga liselerde çıkıyor liseleride kapatın o zaman var mı böyle bi mantık aklım fikrim almıyor.Kazasız belasız gelirler inşallah arenaya.

%5 azınlıga 5000 polis ayırıyor devlet daha ne yapsın. Yine kavga çıkıyor yine kavga çıkıyor. Bence yasak devam etmeli iyice bir taraftarlar kendilerine gelmeli. 5,6 sene sonra falan kaldırılsın. İyice akıllar başlara gelsin. Düzelmediyse yeniden başlanır uygulamaya. Bence son derece dogru bir uygulama Turkiye için.

Aslında olay cıkaran taraftara sezon boyu deplasman yasagı gelmeli ama Anadolu klüpleri ağlıyor o zaman da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yasak kalkmasın diyen ya deplasman nedir bilmez ya da çok çok dışardan izler olayları..

Deplasman bir haktır kimse kısıtlayamaz.. Diğer kulüpler başvuruda yapmadı diye Fenerbahçe de mi yapmayacak.. Yok saha kapanırmış bilmem ne.. En son hangi maçta deplasman taraftarı yüzünden sahanız kapandı?

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu sağduyulu anlayışı gerçekten benimseyenler Fenerbahçe taraftarının deplasmanda çıkardığı son olayı da hatırlatsalar iyi olur.
    Bjk maçında sahaya girmemiş miydiniz? Ondan sonra bu yasak iyice desteklenmedi mi herkes tarafından. Ben öyle hatırlıyorum açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bjk maçında sahaya girmemiş miydiniz? Ondan sonra bu yasak iyice desteklenmedi mi herkes tarafından. Ben öyle hatırlıyorum açıkcası.
    Hayır girmedik.

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Yasak kalkmasın diyen ya deplasman nedir bilmez ya da çok çok dışardan izler olayları..

Deplasman bir haktır kimse kısıtlayamaz.. Diğer kulüpler başvuruda yapmadı diye Fenerbahçe de mi yapmayacak.. Yok saha kapanırmış bilmem ne.. En son hangi maçta deplasman taraftarı yüzünden sahanız kapandı?
    Sen olayı anlamamışsın kardeş.

Deplasman taraftarının provokasyonları sonucu evsahibi çoğunluğun çıldırmasıyla oluşan kaos ardından gelen cezalardan bahsediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olayları bilmiyosunuz dedik ya haklı çıkartıyosunuz işte.. Orda sahaya girilmedi, maç başlamasına rağmen polislerin turnikelerde yeterli hızda taraftar alınmamasından dolayı Fenerbahçe taraftarı BJK müzeden stadın içine girip tribüne çıktı..

Herkes nasıl işine geliyosa öyle anlatıyo olayları.. Belki sen de başkasından yanlış duymuşsundur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sen olayı anlamamışsın kardeş.

Deplasman taraftarının provokasyonları sonucu evsahibi çoğunluğun çıldırmasıyla oluşan kaos ardından gelen cezalardan bahsediyoruz.
    Diyorum ki örnek ver en son hangi maçta oldu?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri