1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kanat oyuncularım

Red face Kanat oyuncularım

arkadaşlar rakip kanat oyuncuları harika top surerken benım oyuncularım anında tek pas verıyor kanatlara verdigim komutlarda şunlar.

taç cizgisini kullan

orta yap cizgiden

topu tut

top sür son seviyede

orta aç son seviyede

ara pas sıfır hic yok

pas stili iste normal tam orta

oyun stili ise ıkı kanada birden yani kanatları kullan.

arkadaşlar bende kanatlarım durmadan top sürsün istiyorum istedigi kadar top kaptırsınlar ama mac motorunda kanat oyuncuma top geldiginde hemen pas verdıgını gormek istemıyorum yardımcı olursanız sevınırım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oyuncuların pozisyonunun kanat mı? Ben oyunumda böyle bir durum tecrübe etmiştim, pozisyonları merkezi hucümcu ise top sürmüyorlar kanat ise yardırıyorlar. Birde genişliği maksimum seviyeye çıkararak dene. Böyle bir dene belki olur. Ya tutarsa!

Quote Originally Posted by himone View Post
    Oyuncuların pozisyonunun kanat mı? Ben oyunumda böyle bir durum tecrübe etmiştim, pozisyonları merkezi hucümcu ise top sürmüyorlar kanat ise yardırıyorlar. Birde genişliği maksimum seviyeye çıkararak dene. Böyle bir dene belki olur. Ya tutarsa!
    oyuncularımın durumu kanat ama oyun stilim Dar hemen genis yapıyorum sonucu soylerım

Maçı Tam Maç olarak izlerseniz top sürdüğünü göreceksiniz. Ama genelde o atakta bir şey çıkmıyor. Ondan dolayı o pozisyonu sana göstermiyor.

kanatları denemek icin real madrid ile oynuyorumda dedıgın gibi yaptım genıs alanda

di maria 2. ve 4. dakıkalarda topu aynı sekılde sürüp ceza sahası dısından sutla gol attı yahu ben bu adama orta ac demıyormuyum

evet arkadaslar genis alanda oynarsanız ve komutları ılk yazdıgım gıbı yaparsanız kanatlarınız cok guzel işliyor tıkır tıkır real madridde istedigim goruntuyu aldım mac motorunda bakalımm ıssız baslıyıp cok ıyı olmayan bı klup basına gecıncede kanatlarım bole ortalar acabılecek mi :P
    Last edited by dedekorkut : 20.Aralık.2012 at 17:19

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yaratıcılığı kıs taç çizgisine yakın oynatı seç topla koşmayı sona getir topsuz koşu ortada dursun hatta hep topla koşmasını istiyorsan en düşüğe ayarla orta kesmeyi çizgiden kes olarak ayarla ara pası kapat genişliği yükselt dediğin olacaktır.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    yaratıcılığı kıs taç çizgisine yakın oynatı seç topla koşmayı sona getir topsuz koşu ortada dursun hatta hep topla koşmasını istiyorsan en düşüğe ayarla orta kesmeyi çizgiden kes olarak ayarla ara pası kapat genişliği yükselt dediğin olacaktır.
    evet evet dediklerınle oluyor sanırım basardım sımdılık işsiz baslıyalımda bıde öyle gorelım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu arada orta açma konusunda Real Madrid kanatları ters ayaklı ve adamlar içeri kat edip gol atmaya yönelik oynuyorlar. Gerçek hayatta da durum böyle. Real nadir bir şekilde kanattan orta ile gol atar zaten. Aynı Fenerbahçe de oluyor. Krasic kanattan sürekli top sürüp orta yaparken, Stoch oyun yapısı sebebiyle içeri kat edip ya şut çekiyor yada pas veriyor.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bu arada orta açma konusunda Real Madrid kanatları ters ayaklı ve adamlar içeri kat edip gol atmaya yönelik oynuyorlar. Gerçek hayatta da durum böyle. Real nadir bir şekilde kanattan orta ile gol atar zaten. Aynı Fenerbahçe de oluyor. Krasic kanattan sürekli top sürüp orta yaparken, Stoch oyun yapısı sebebiyle içeri kat edip ya şut çekiyor yada pas veriyor.
    evet söyledigin şey sağ ayaklı oyuncuyu sağ kanata koyunca çözüluyor orta acmaları daha sıklasıyor di mariayı sol kanata aldım sureklı orta acıyor hıc sut cekmedı

Mesaj Yetkileri