1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Kulüp maddi durumu

Default Kulüp maddi durumu

Arkadaşlar Eskişehirspor'u çalıştırıyorum. 3 yıl da 1 ikincilik, 1 şampiyonluk görüp, avrupa liginde çeyrek final ve şampiyonlar liginde 2. tur oynamama rağmen alt yapı tesislerini geliştirmek istediğimde yönetim hala sizi anlasak da maddi durum yetersiz diyor. Buna anlam veremiyorum. Ne yapsam düzelir bu lanet maddi durum ? Yabancı sınırlamasından dolayı alt yapıdan oyuncu çıkarmak gerekli.

transferlerde çok para harcıyorsundur muhtemelen.

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    transferlerde çok para harcıyorsundur muhtemelen.
    Evet haklı olabilirsin. Ancak 48 ay yöntemini pek kullanmam. Genelde onların verdikleri transfer bütçesine göre hareket ediyorum. Ha tabi Türk oyuncuları almak için el mahkum, yüksek meblalar ödediğim doğru

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Evet haklı olabilirsin. Ancak 48 ay yöntemini pek kullanmam. Genelde onların verdikleri transfer bütçesine göre hareket ediyorum. Ha tabi Türk oyuncuları almak için el mahkum, yüksek meblalar ödediğim doğru
    transfer bütçesinden arttırmaya çalış. kulübün finans sayfasından gelir-gider-sıcak para durumunu kontrol et. 1-2 sene idare edebilirsen kulübü zenginleştirebilirsin. tabi aldığın başarıların da büyük payı var.

Yönetim bölümüne girip maddi duruma bak, balance yüksekse ikna etmenin bir yolu olmalı, gerçekten para yoksa yapacak bir şey yok

Mesaj Yetkileri