1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Son Güncelleme ile oyun kolaylaştı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Son Güncelleme ile oyun kolaylaştı mı?

Arkadaşlar güncelleme yapmadan önceki gün Fenerbahçe ile 2 galibiyeti üstüste göremezken güncelleme sonası bi anda 4 er 5 er sıfırlık galibiyet serileri almaya başladım, tesadüftür dedim Chelsea'de şansımı denedim tek fark 4-0 5-0 lık sonuçların 7-0 8-0 lara çıkması oldu. Sizde de oyun kolaylaştı mı?
    Darağacında Olsak Bile ;
    Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..

Evt lokomotiv moskova ile namağlup gidiyorum zaten bu oyunun neye benzediği artık belli değil....

3 gün önce Orjinal aldım. hangi güncelleme ile oynadıgımı bilmiyorum. Ama wolfsburg kariyerimle; 10 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet 2 beraberliğim var. gerisinin siz düşünün.

Öyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Bende tam tersine Sampdoria ile çok sağlam transfer yapmama rağmen son 5 maçta 3 mağlubiyet 2 galibiyet aldım. Aldığım galibeyetlerde bin bir güçlükle.

edit : Liglerindeki büyük takımları yönetmek kolay oluyor her zaman. Liglerindeki duruma göre daha düşük seviyede takımlar alıp deneyebilirsin. Pescara, Mönchengladbach, Sampdoria, R.Sociedad gibi..

Hatta 13. maçımda WB'e 3-1 yenildim ve kovuldum. Neyseki Roma'yla anlaşmak üzereyim,

Avrupayı fethetmeden bırakmak yok!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Quote Originally Posted by Zavira View Post
    3 gün önce Orjinal aldım. hangi güncelleme ile oynadıgımı bilmiyorum. Ama wolfsburg kariyerimle; 10 maçta 4 galibiyet 4 mağlubiyet 2 beraberliğim var. gerisinin siz düşünün.
    Quote Originally Posted by Zavira View Post
    Hatta 13. maçımda WB'e 3-1 yenildim ve kovuldum. Neyseki Roma'yla anlaşmak üzereyim,

Avrupayı fethetmeden bırakmak yok!
    Sen yenisin herhalde Dediğimi yanlış anlama yazdıkların ve hırsından dolayı diyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bir insanın oyun kolaylaştı mı acaba deyip, deneme amaçlı dünyanın en iyi takımlarından birisini alması da bir o kadar garip geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bir insanın oyun kolaylaştı mı acaba deyip, deneme amaçlı dünyanın en iyi takımlarından birisini alması da bir o kadar garip geldi bana.
    Canım kardeşim, kalkıp oyunu değiştirip Chelsea yi almadım ben Fenerbahçedeki iyi sonuçlar sonrası Chelsea beni istedi. Ayrıca 5 6 attığım takımlar Norwich Aston Villa falan değil Man City Liverpool ve Arsenal. Ben burada bir konu açıyorum fikrinizi almak için. Sen gel benim yaptığımı değerlendir diye değil.
    Last edited by meddah : 31.Aralık.2012 at 18:38
    Darağacında Olsak Bile ;

Ben hep liglerin düşük takımlarını aldım başarısız oldum ne taktik oturuyo ne de sistem hep kovuldum. bi ara şansa beni arsenal aldı lig ve şampiyonlar ligi kupasını aldım.. iyi trakımları alınca kolay geliyo bana göre düşük ve kötü takımları alınca uğraş dur kvulmak artık rutin bi işlem oldu benim için.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şahsen önceki güncellemeye göre bana zor geldi. Rakipler daha iyi savunma yapıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

teşekkürler arkadaşlar görüşleriniz için anladım ki sorun oyunda değilmiş tamamdır
    Darağacında Olsak Bile ;

güncelleme öncesi zormuyduki maalesef bende son bir kaç yıldır oyunun kolaylastıgı görüşündeyim bu patch ilede hala devam ediyor.. Genelde orta sıra takımlarını tercıh ederim ama bu bile eskisi kadar zevk vermıyor

Mesaj Yetkileri