Arkadaşlar taktiğim gereği box to box orta saha lazım bana. Kimi önerirsiniz?
Arkadaşlar taktiğim gereği box to box orta saha lazım bana. Kimi önerirsiniz?
Çift yönlü oyuncuydu galiba eğer yanlış hatırlamıyorsam tabi..Öyleyse A.Ayew var müthiş bir oyuncu öneririm
Hmm o zaman oynatabileceğin bir oyuncu bulmak lazım günü kurtarmak adına araştır,ama ayew'i mutlaka almalısın![]()
Radja Nainggolan, ALbin Ekdal öneririm.
radja nainggolan, kwadko asamoah, cabaye, ekdal, poli
Radja Nainggolan'a teklif yaptım büyük takımda oynamak istiyorum dedi.
Ayew ile bonservis pazarlıkları devam ediyor.
Gremio'dan Fernando için yoklama çektim fakat 42m$ istediler.
Bertolacci ve Asamoah'a yolladığım teklifler reddedildi.
Başka önerisi olan var mı?
Anlaştıklarımın hiç biri gelmek istemediJem Karacan'ı alıp onunla mı idare etsem?
Rasmus Elm.
kevin strootman, lorenzo crisetig, lars bender (leverkusendeydı)
Strootman inşallah olur da çok fiyat çektiler. Rasmus Elm çok yavaş! Ezelinden beri sevmem o adamı.
milan badelj'e bakabilirsin. biraz defansif olsa da scott parker da iyi.
Moussa Sissokkoya bak bir
Tek isim Leroy Fer.10 golün altına düştüğünü hiç görmedim daha.Kontralarda hızıyla ceza sahasına çok çabuk giriyor buda gol sayısını çok arttırıyor.Yay civarından da şutları çok iyi direk dibine gönderiveriyor.Bence ilk tercihin olmalı Fer.
Andrea Bertolacci
Yazılan oyunculara çok fahiş fiyat çekildiği için vazgeçtim.
12m$'a Lucas Biglia'yı aldım. Fakat Anderlecht'in Avrupa'da oynadığını dikkat etmediğimden CL'de oynatamıcam. Sağlık olsun. =))
jem karacan'ı alabilirsin.
Anderson , arouca , dorrans ,
Aziz Baba sagolsun kesenin agzini acti. A. Ayew ve Jem Karacan'i kadroya kattim. Bu arada Box to box yetersiz diye dertlenirken Ademilson hic hesapta olmadan Real Madrid ve Juve'yi tek basina eledi. Lille'i Sow'la gecerken finalde ManU'yu iki penaltiyla Krasic hezimete ugratti ve CL bizim olduKuyt 17 golle KRAL oldu.
Server Jeparov'u almıştım ben baya iyiydi.
Raul Meireles, tam box to box![]()
Evet. yaşlanıp da deep-lying'e donmeyen iki box to box var heralde biri stankovic digeri de cambiassoGerçi inter hep öyle adamlar oynatmaya ozen gosteriyor. Karagounis ve Emre de o niyetle transfer edilen oyunculardı. Zanetti 40 oldu hala bazen ortasahada box to box mucadelesi verebiliyor. Inter'in bu ortasaha felsefesine bayılıyorum.
Joe Ledley
Bi de Kwadwo Asamoah'ı al kara bombalar orta sahayı ele geçirsin iyice.![]()
Yok ben almadım da forumdaki Lig Turnuvası'nda aldım çok iyi.![]()