1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: SÖZ SÖZDÜR ! Seni Mahcup etmeyeceğim Thomas DiBenedetto !

Arrow SÖZ SÖZDÜR ! Seni Mahcup etmeyeceğim Thomas DiBenedetto !

Roma Efsanesi geri mi dönüyor ?

Wolfsburgdan kovulduktan sonra çaresizdim, uzun bi müddet boşta kalıcağımı düşünürken Roma Başkanı Thomas DiBenedetto'yla bi anlaşma yaptık.
    Anlaşmaya göre 500.000£ alıcaktım ve bunun karşılığında klübe hücum futbolu oynatarak ROMA'yı üst sıralara taşıycaktım. Peki dedim kabul ettim.

Ama sonra ne oldu ? İtalya Kupasında finale çıkmaktan başka hiçbir başarı elde edemedim. Takım Seri A'yı 12. tamamladı. Üstelik Juventus ve diğer ezeli rakiplerimiz tarafından defalarca aşağılandık.
    Juventus'a 5-1 Lazio'ya 4-1 gibi ağır yenilgiler aldık. Başkandan ek süre istedim, Sadece 1 sezon daha ! Oda tamam dedi ve 18M'luk bi transfer bütçesi ayırdı. Bende bunun üstüne takımın en önde gelen isimlerini yüksek bonservisler karşılığında satarak, ROMA'nın ruhunu sahaya yansıtıcak bi kadro kurdum !

Aşağıda gördüğünüz kadro kaleci dahil tam 100M'ya mal oldu. evet yanlış duymadınız 100M. İşte Roma'ya Maliyetleri;

Destro.....................Sow(16M)

Belhanda(32M)

Bulot(6M).................Bradley................Q uaresma(Bedelsiz)

Taiwo(5M)....Guillermo Burdisso(15M)....Granqvist(5M)....Belluschi(6M)

Moya(15M)

bu sene hedefler büyük. Amaç Seri A'da en az ilk 3'e girmek ve UEFA'da en az çeyrek final !

ROMA EFSANESİ GERİ DÖNÜYOR !

roma yı severim
    hadi kolay gelsin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burdissoya fazla vermişsin daha iyi bir defans alabilirdin o fiyata başarılar

Mesaj Yetkileri