1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Nerede Türk Hackerlar...

Default Nerede Türk Hackerlar...

www.pkk.org diye bir site var bugün arkadaşımdan duydum sinirinden monitörü parçalamış. Şu siteyi nasıl hallederiz nasıl çökertiriz nasıl ana sayfasına TÜRK bayrağı koyarız. Birde şehitlerimiz diye bahsediyorlar militanlarından. Bu işten anlıyan herkes lütfen bu siteyi ve bunun gibi siteleri halletsin.

arkadaşım o site hacklenirse pkk'nın eylemlerinden nasıl haberimiz olcak. adamlar bu sefer hiç bi açıklama yapmadan direk saldırılar yapcaklar.

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

şerefsiz evlatları genghıs khan tanıdığın hackerler yokmu???
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by LeHeb
    arkadaşım o site hacklenirse pkk'nın eylemlerinden nasıl haberimiz olcak. adamlar bu sefer hiç bi açıklama yapmadan direk saldırılar yapcaklar.
    Leheb sence orada yapacakları icraatları yazıyorlarmıdır. Bence hayır. Aslında bunların köküne kibrit çakmadan ölmek istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    34

sinirimi bozdu bu site benim

Quote Originally Posted by hezzo
    sinirimi bozdu bu site benim
    Arkadaşım monitörü fırlatıyormuş. Yaa hangi yüzle site açıp birde salak saçma yazılar yazıyorlar. Orada diğer sitelerde var orada da kürt gençler askere gitmeyin diye ana sayfasında yazı var.

Quote Originally Posted by ozangulsah
    Leheb sence orada yapacakları icraatları yazıyorlarmıdır. Bence hayır. Aslında bunların köküne kibrit çakmadan ölmek istemiyorum.
    ben yazıyolar diye biliyorum. çünkü öyle olmasa bu site çok bilinen bi site şimdiye kadar hala yayın yapıyo olmazdı. baksanıza telekom bile engellememiş. çünkü bu siteyi güvenlik güçleri de sürekli takib ediyorlar bişeyler öğrenmeye çalışıyorlar.

Sitenin sunucuları belçikada.bir de telekom bir nedeni olmaksızın siteleri kapatma yetkisine sahip değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu site bide www.abdullah-ocalan.com var orasıda bisiler ister.

valla bu siteyi bence çökertelim bi şekilde

Nesil
    2005
    Yer
    34

çok güçlüdürler tahminen böyle bi site açabiliyorlarsa ,beyler orda aponun resmini gördükçe sinir oluyorum monitörü fırlatmam ama..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

koca sitede bi tane hacker yokmu şunlara gününü göstericek ayrıca sanki haber veripmi saldırıyolarki hacklemicez siteyi zaten habersiz saldırıyolar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence yapacakları şeyleri orada yayınlamazlar.Çünkü;Türk güvenlik güçlerinin o siteyi izlediklerini biliyorlardır.Neden önceden haber vermek istesinler ki?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Evvela bunların Televizyon kanalları, gazeteleri, dergileri var. Biri kapatılınca öbürü açılır. Tamam yapın kampanyanızı ama monitör, bilgisayar kıracak kadar sinirlenmek pek anlamlı değil..

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Sitenin sunucuları belçikada.bir de telekom bir nedeni olmaksızın siteleri kapatma yetkisine sahip değil...
    Telekom'un yasal olarak böyle bir yetkisi yoktur muhtemelen ama canının istediği siteyi de kapatıyor.. PKK'nın sitesine de erişimi engelleyebilir.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

herkes ping atsin cokertelim siteyi hade beyler

Saçmalamayın arkadaşlar ping atmakla birşey bile olmaz.Sadece site yavaşlar.

keşke yapabilseydim ama bende hacker değilim maalesef.ama daha önce bu tip olaylarda türk hackerlar yaptı bişeyler yine yaparlar muhakkak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

benim tanıdığım hackerler var onlara söyliyimmi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by mustafagungor
    Saçmalamayın arkadaşlar ping atmakla birşey bile olmaz.Sadece site yavaşlar.
    2 kisi atarsa yavaslar ama bi 100 kisi atarsa coker

S-B-Z Misafir

Atalim O Zaman ArkadaŞlar Nasil Atacaksak???

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende cok kücük 1 program var. kjurdukdan sonra sitenin adresini yzazıyosun program kendiisi hallediyoo. yalnız 1 kisiyle olmaz 20 30 kisi lazım. aynı anda acılırsa iner.

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

programın adı ne?

valla şu durumda bu sitenin hacklenmesinin TEK YOLU gözüküyor. oda HOST ta bulunan bir açık olması lazım. Site HTML ile yazıldığı için bir açıktan girmek veya exploit kullanarak çökertmek olmaz. Host ta açık vgarsa anca o zaman hacklenebilir....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nurisahin
    programın adı ne?
    antisite diye 1 program download linkini veririm de yasak mı bilmiyorum..

Quote Originally Posted by kavara
    antisite diye 1 program download linkini veririm de yasak mı bilmiyorum..
    burada verme ceza alırsın. msn veya mail yoluyla arkadaşa linki verebilirsin...

Ben o programı hatırlıyorum.Tüm pkk sitelerine saldırıyordu.Ayrıca hatırlarsanız 19 Mayıs'ta bir Türk hacker rekor kırdı.Bir günde kaç tane site hacklemişti hatırlamıyorum ama baya fazla bir sayıydı.Onlar çok rahatlıkla yapar ve yapıyorlardır kesinlikle.İçiniz rahat olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

inşallah...

S-B-Z Misafir

evet mesela yunanistanın resmi basketbol federasyonu sitesini hackleyip,ana sayfaya türk bayrağı ve mehter marşı koymuşlardı

Mesaj Yetkileri