Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 115 sonuç

Konu: Karadeniz Fırtınası Avrupada da Esiyor |2.Sezon|

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Default Karadeniz Fırtınası Avrupada da Esiyor |2.Sezon|

Daha önceki kariyerimde oyunun save dosyası kayıt ederken elektrik gitmesi sonucu zarar görmüştü. Dolayısıyla kapatmak zorunda kalmıştım. Şimdi tekrar yeni bir kariyer açmaya karar verdim.

Trabzonspor, 2 Ağustos 1967'de kurulanTrabzon, Türkiye merkezli spor kulübü. Özellikle futbol şubesiyle tanınan kulüp, profesyonel futbol ligleri tarihinde şampiyon olan 5 kulüpten biri ve şampiyon olmayı başaran ilk Anadolu kulübüdür. Kulübün genel başkanlığını Sadri Şener yapmaktadır.

ve Hüseyin Avni Aker

Kuralları okudum ve kabul ediyorum
    Last edited by Juan Diaz : 05.Ocak.2013 at 16:06

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

başlık biraz garip olmuş , başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    tşkler

Quote Originally Posted by romelon View Post
    başlık biraz garip olmuş , başarılar.
    Saolasın , Mali durumu önceki kariyerimden bildigim icin böyle açtım

Evet arkadaşlar, daha önce ki tecrübeme binayen sezon başı transferlerinde çok ince eleyip sık dokumaya çalışacağız. Ve çalışmalara çoktan başladık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

COLMAN ZU BENFİCA ?
    Son zamanlarda basına sızan bir habere göre Trabzonsporun yıldızı Gustavo Colman çok yakında Lizbon yolcusu.

ZOKORA ZU TOTTENHAM ?
    Trabzonsporun bir diğer orta saha dinamosu Didier Zokora Londraya mı gidiyor ?

Trabzonspor da çok hareketli saatler yaşanıyor. Basın mensubları dahi en ufak bir haber sızdıramıyorlar adetâ kuş uçurulmuyor klüp binası önünde
    Last edited by Juan Diaz : 05.Ocak.2013 at 17:10

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve beklenen transferler gerçekleşiyor....

Gustavo Colman 13.25 milyon sterllin karşılığı Benficada

Didier Zokora 8.5 milyon sterline Tottenhama transfer oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok hareketli bir transfer dönemi geçiren Trabzonspor çok büyük bir revizyon içine giriyor sadece futbolcu değil aynı zamanda klüp personellerinde de aynı revizyon sürüyor. İşte bahsettiğimiz tablo ;

Necip Uysal= Marek Cech+ Volkan Şen
    Kemal Tokak = Paulo Henrique
    Alfred n'Diaye = Serkan Balcı + Alanzinho
    Semih Kaya = Olcan Adın + 2.4 milyon
    Koray Arslan = Robert Vittek

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Semih kaya'ya çok şaşırdım , Gs iyi bırakmış oyuncuyu , N'diaye yerine Kara'yı alsaydın , daha iyi olurdu diye düşünüyorum, takımda köklü bir revizyon olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

işte bazı oyuncularımızın profilleri(Bora regen olarak geldi direk as takıma çıkardım )

Takımda hazırlıklar son hızıyla devam etmektedir

Ve hazırlık kampımız sona erdi. Lige tam olarak hazır değiliz elbette çünkü bu kadar büyük bir rotasyon, ilk sezon taktik süreci derken ligin ilk yarısında tek amacımız kadro ve taktik uyumunu oturtmak. Bu sezonki hedeflerimizi özetlersek; Avrupa Liginde gruplara kalıp şanslı bir kura çekebilirsek takımın şubat ayı itibari ile avrupada olmasını sağlamak + gelecek sezon için avrupaya yeniden katılmak. Hedefleri abartmak istemedim zira şampiyonluga oynamak böylesine bir revizyondan sonra zor olur düşüncesindeyim
    Last edited by Juan Diaz : 05.Ocak.2013 at 18:36

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Semih kaya'ya çok şaşırdım , Gs iyi bırakmış oyuncuyu , N'diaye yerine Kara'yı alsaydın , daha iyi olurdu diye düşünüyorum, takımda köklü bir revizyon olmuş.
    Kara-Yteggard jensen-jali bu tarz bilindik oyuncular yerine böyle transferleri seviyorum. Yoksa bu kadroya Kara + jensen tadından yenmezdi

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Kara-Yteggard jensen-jali bu tarz bilindik oyuncular yerine böyle transferleri seviyorum. Yoksa bu kadroya Kara + jensen tadından yenmezdi

Şuanki diziliş nasıl takımın ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Aslında hedefim devre arasına en az 10 milyon £ ile girmekti. Fakat bir baktım ki takaslar falan derken takımda sağ bek sağ açık yok. Aneleyi aldık fakat oda avrupada yoktu mecburen Korayı aldık aceleyle. Sağ açık için Sercan Sararerle anlaşmıştık fakat yüksek meblalar istedi hem kendi hem menejeri bizde Lazovici bulduk. Son transferler biraz acele oldu umarım takıma katkı sağlarlar. Şuan elimizde 5 milyona yakın para kaldı.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şuanki diziliş nasıl takımın ?
    3 farklı taktiğimiz var ilki nannar hocanın son paylaştıgı. Dikkatimi çekmişti denemek istedim. Kalede Tolgada ısrar edecem bu yıl ya da en azından devre arasına kadar. Parlatıp satmayı düşünüyorum. Ve sol tarafta sıklıkla drenthe oynayacak onuda satıp para kazanmak için kattım takıma

Kariyerinde başarılar dilerim hocam zokora süper olmuş......

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by hallederizBJK View Post
    Kariyerinde başarılar dilerim hocam zokora süper olmuş......
    teşekkürler. evet Zokora iyi oldu hem yaşlı hemde aldıgı ücretten kurtulduk Colmanı yönetim kabul etti direk ama iyide oldu tüm transferleri Colmanın üzerinden yaptık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımda yaşlı olarak nitelendirilebilecek ve maaşı yüksek olan oyunculardan kurtulduk. Ve daha da önemlisi ciddi anlamda yerli oyuncu yatırımımız oldu. Aslında halili kayseriye kiralık değil okay yokuslu takasıyla satacaktım gitmedi mecburen kiralık gönderdik. Takımda epeyce rotasyon yapmak bir kenara yaş olarak da ciddi bir gençleşme oldu özellikle orta saham çok genç umarım bu sorun teşkil etmez . Ama dürüst olarak söylemem gerekirse ne semih ne de digerleri en kârlı transferim kemal ile henriqe takasıydı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar,transferler çok iyi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar,transferler çok iyi
    Teşekkürler, transferler iyi ama özellikle ligin ilk yarısı için fazla beklentim yok takımda

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar N'diaye iyi transfer.
    malatyAdana!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar N'diaye iyi transfer.
    eyv saolasın..Transferlerden hayal kırıklığına uğradığım 2 isim var Rayson Drenhe ve Darko Lazovic ve 2sinin de ortak yönü uzaktan şut yeteneklerinin olması. Olcan Adını da bu sebebten ötürü satmıştım bu motor yüzünden uzaktan şut yetisi olan oyuncular akıl almaz yerlerden şut çıkarıyorlar oyuna sadık kalmıyorlar bu yüzden ve atağı heba ediyorlar hele bu oyuncular bide kanatsa vay halimize. gidip orta açmak yerine bam güm şut çekiyorlar lazovicin özelliklerine aceleyle aldıgım icin hic bakmamıstım dikkatli olmak lazım arkdaslar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Süper transferler yapmışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    1.Hafta

Avrupa Ligi Eleme
    1. Ayak

Spor Toto Süper Lig
    2.Hafta

Avrupa Ligi Eleme
    2. Ayak

Spor Toto Süper Lig
    3.Hafta

Lige iyi bir başlangıç yapacağımı düşünmüyordum fakat bu kadar da kötü olacağını tahmin etmemiştim. Birazda fikstür kurbanı olduk. Avrupa arenası öncesi ve sonrası derbi oynamak kötü oldu. Sezon başında ki revizyondan sonra ne uyum var nede taktik tam olarak oturdu. Neyse ki adımızı gruplara yazdırdık ve çokta zorlu bir grup sayılmaz 2.lig için Az ile kapışıcaz. Umarım tez zamanda toparlarız takımı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Süper transferler yapmışsın
    Umarız sezona da transferlerde ki başarımızı yansıtabilriz

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Ligin 10. Haftasına kadar sıkıntı devam eder , hocam ondan sonra umarım toparlarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligin 10. Haftasına kadar sıkıntı devam eder , hocam ondan sonra umarım toparlarsın.
    Bende öyle umuyorum, devreyi en az kayıpla nasıl kapatırız onun hesabındayım. Ama takımda kıpırdanmalar başladı gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maç öncesi bi toplanalım dedik

Spor Toto Süper Lig

4.Hafta

Eskişehir-Bursayla beraber avrupa ligindeyiz. Fenerbahçe ise ülkemizi Galatasaray ile Cl gruplarında temsil edecek oldukça iyi giriş yaptık avrupa arenasına

Avrupa Ligi Gruplar

1. Maç

Spor Toto Süper Lig
    5.Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Avrupa'ya güzel adım atmışız,Ligde de toparlama olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başta Trabzonsorlu arkadaşlar olmak üzere kariyeri okuyan arkadaslar yorumlarını esirgemez ise hem kariyer zevklenir hem de yavastan tanışırız (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Avrupa'ya güzel adım atmışız,Ligde de toparlama olmuş.
    yavaş yavaş takım silkeleniyor zira milli takım gibi olduk her takımdan oyuncu aldık (: açıkcası ben hala birçok maçta puan kaybı bekliyorum cünkü taktik tam oturmadı ve uyum %60 larda

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spor Toto Süper Lig
    6.Hafta

Avrupa Ligi Gruplar
    2. Maç

Spor Toto Süper Lig
    7.Hafta

Spor Toto Süper Lig
    8.Hafta

Takım toparlanmaya başladı sayılır, arada kaza kurşunu oluyor fakat liverpool ardından akhisar hic yakısmadı rakibe ilk galibiyeti hediye ettik. Ligin zayıf takımına karşı bu hiç iyi olmadı. İşin tuhaf tarafı ise ligde sattıgım tüm oyuncuların bana golü var :/

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri