Artık zamanı geldi , Newcastle United Avrupa'nın en büyüğü olacak ...
Newcastle United
kuralları okudum kabul ediyorum.
Artık zamanı geldi , Newcastle United Avrupa'nın en büyüğü olacak ...
Newcastle United
kuralları okudum kabul ediyorum.
Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar hocam, güçlü bir kadron var, 2-3 seneye kalmaz hem ligde hemde avrupa kupalarında şampiyonluğa oynarsın.![]()
Başarılar hocam.![]()
Başarılar.
Newcastle İngiltere'de favori takımımdır başarılar dilerim.Kadroya 1-2 takviye ile iyi yerlere gelirsin.
Başarılar. Dediğin gibi bende Goal filmini izledikten sonra bi sempati oluştu Newcastle a. Takipçinim.
Newcastle'da Transfe Dönemi
Giden Oyuncular
Gelen Oyuncular
Leonard Kweuke
Kendisi Demba Ba ve Cisse'ye alternatif olarak alınmıştır. 3.7 M Euro ödenmiştir.
Hector Moreno
Stoperde Coloccini'nin yanında forma giyecek kendisinden çok şey bekliyorum topu oyuna çok iyi sokabilen bir stoper. Hector için Espanyol takımına 16.5 M Euro bonservis bedeli ödenmiştir.
Goal filminden sonra bende'de bir sevgi hisi uyandırmıştı Newcastle.
Başarılar,transferler güzel.
Newcastle takımı bana göre ingiltere'nin en heyecan veren takımlarından bi tanesi kariyerinde başarılarbide aldığın forvet on numara oyuncu işini fazlasıyla görür yeter ki besleyen biri olsun
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Transferler güzel fakat golcülerinin hepsi Afrika'ya gidecek o zaman sıkıntılı bir dönem olacak senin için![]()
Hector yerine daha ucuz bir oyuncu alınabilirdi ama ikiside güzel transfer.
Ya şu Hector Moreno'yu bir kariyerimde almıştım, hiç beklediğim verimi alamamıştım. Bakalım sende nasıl bir performans sergileyecek..
Aman aman nazar değdirdik kariyere..![]()
TeşekkürlerForveti yedek tutuyorum.
Aynen zaten devre arası bütçe gelirse transfer yapmak zorundayım berbat oynuyoruz.
İlk defa alıyorum Hector'u hiç bilmiyorum performansını şu 6 haftada pek beğenmedim ama devam edeceğim bakalım nasıl oynayabilecek.
Bende de şu 6 hafta pek iyi değil ama bakalım.
Abov ne oldu öyle.![]()
Tek forvet mi oynuyorsun hocam ?
Eh işte maçlar çokta iyi değil ama toparlanma var gibi.
Maçlar çok kötü değil daha iyi olursun.Bana kalırsa Demba Ba ve Cisse'yi çift forvet oynatabilirsin.
Başarılar hocam![]()
Sonuçlar az da olsa düzelmeye başlamış.
Toplanmaya başlamış sonuçlar![]()
Başarılar hocam.