1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Beykan şimşek

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

Default Beykan şimşek

çok zamanadır yoğunluktan pek giremediğim foruma yeni konu açarak yeniden başlayayım ..
    dün akşamki maçta sonradan oyuna giren BEYKAN gerçekten az vakitte dikkat çeken bir performans sergiledi sadece attığı goldeki ustaca vuruş tekniği ve serinkanlılığı değil oyun içerisinde de bir iki defa yaptığı paslaşmalardan kumaşının kalitli olduğunu ir nebze olsun anlayabildik oyuncu hakkında Fenerbahçe resmi sitesindeki bilgiler şunlar

oyuncunun Adı:Beykan Şimşek
    Doğum Tarihi:07-11-1994
    Doğum Yeri:Aydın
    Boyu:1-75
    Kilosu:69
    Mevkii:Forvet - Sol açık - Sağ açık - Forvet arkası
    Forma Numarası:10
    Fenerbahçe’ye Geliş Tarihi:2007
    Daha Önce Oynadığı Takımlar:Isparta Gençler

Millilik Sayısı:44
    Başarıları:
    2008 Wolksvagen Şampiyonluğu
    En İyi Gölcü Ödülü
    2012 Groningen En İyi Oyuncu Ödülü

henüz 18 yaşında ama 44 defa milli demek neredetyse futbola başladığından beri genç milli takımlarda sürekli oynadığının bir göstergesi herhalde...ayrıca 2 defada ödül almış..

Tabi aykut hoca bundan sonra ligde ve kupada ne kadar şans verir bilmiyorum ama Fenebahçe olarak alt yapıdan çok az oyuncu çıkaran bir takımın taraftarı olarak benim için umut ve heyecan verici bir gelişme..

bu sene türkiye FM araştırma ekibi bana kalırsa tüm zamanların en iyi ekibini kurmuş bir iki ufak tefek şey dışında neredeyse oyun olmaktan çıkıp similasyona dönüşen ve gerçeklikte tavan yapan araştırmanın başındaki ekibimizin de Beykanı yakından izleyeceği ve değerlendireceğinden hiç şüpem yok...
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen bugün yazısında Beykan'ı 14 yaşından beri izlediğini ve bu formunun sürpriz olmadığını söyledi. Hepimiz merakla bekliyoruz bu çocuğu bakalım nasıl bir oyun performans sergileyecek. Tabiki oyununu genel olarak analiz edemeyiz ama dün akşamki maçta attığı deparları FB'de atabilecek oyuncu yok diye düşünüyorum, belki formda bir Krasic yapar.

Şunu da belirteyim, Beykan aslen 1992 doğumludur. Hatta Fenerbahçe'ye ilk geldiği zaman 95'li olarak gelmiştir ama bir maçta itiraz sonucu kemik testi yapılmıştır ve 1992'li çıkmıştır. Ama bir şekilde 94'e yuvarlanmıştır o. Ha gerçekten yetenekli, orası ayrı ama fair değil tabi bu.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Şunu da belirteyim, Beykan aslen 1992 doğumludur. Hatta Fenerbahçe'ye ilk geldiği zaman 95'li olarak gelmiştir ama bir maçta itiraz sonucu kemik testi yapılmıştır ve 1992'li çıkmıştır. Ama bir şekilde 94'e yuvarlanmıştır o. Ha gerçekten yetenekli, orası ayrı ama fair değil tabi bu.

kaynak nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bosu bosuna acilmis bir konu maalesef. Beykan'ı ikinci yama ciktiktan sonra dusunuruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri