1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Oyunun maç motorunu beğenen tek ben miyim?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Default Oyunun maç motorunu beğenen tek ben miyim?

Evet gençler, yanlış okumadınız oyunun maç motoru fm12 ye göre daha gerçekci geliyo bana, yani söylemek istediğm direkten dönen ve penaltıların dışında, oyunda olan goller tam gerçektekiler gibi. İstatiksel olarak baktım ve gerçektede olan gollern çoğu yandan gelen toplar. Ben beğendm yani.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Daha iyi bencede.Tek Sıkıntı topu iyi süren oyuncuların yaklaşık 25-26 metreden gereksiz bomboş şutlar cekmesi.Hep aynı yerde hep aynı şutu cekiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Stoch u düşün oda hep şut çekiyo mesela, pas verecek oyuncu bulamayınca şut çekiyolar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben de memnunum maç motorundan. Yani aşırı bir eleştirim yok. Önümüzdeki ay son halini alacak, çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu arada ben 2d oynuyorum.

Ben memnunum açıkcası, süper değil ama fm12'ye kıyasla daha iyi geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2D tabiki öyle beğenmeyenler 3D oynayanların eleştirileri.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

FM 2d oynanır zaten. Yuvarlak adamlarla başlamadık mı zaten çocukluktan oyuna.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

2d mi siz fazl agençmişsiniz ya oyun sadece spiker ile oynanır. Hayal gücünden pozisyonları canlandırırsın

İşin geyiği bir yana evet sıkıntılar daha çok 3D motorda çıkıyor. Grafiksel hatalar vs. vs. kimse 2012'nin ilk zamanlarını hatırlamıyor sanırsam.

Maç motorunun evet bir kaç sıkıntısı var ancak gerçeğe daha yakın olaylar ve performanslar oluyor. Moraller maçın gidişaıtın daha fazla etkiliyor. Yaptığınız konuşmaların tesiri iyi yada kotu. kadro uyumu inanılmaz etkiliyor performansları...falan fişmekan... ki gerçekçiliğe daha yakın yapmaya çalışıyorlar motoru.

Arada saçmaladığını her ne kadar kabul etsemde başarılı bir motor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyun ilk çıktığında bence de çok kötüydü ama yanılmıyorsam 3 tane yama çıktı; şimdi ben de gayet memnunum maç motorundan. Devre arası yamasından sonra da en iyi halini alır diye düşünüyorum. Benim asıl anlamadığım soru şu: her sene oyun ilk çıktığında maç motorunun çok fazla hatası oluyor ancak devre arası yamasından sonra bu hatayı düzeltiyorlar. E x yılının devre arasındaki maç motoru x+1 yılının oyununda neden bozuluyor?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

yok abi cm00 efsaneydi zaten, sadece spiker vardı ve tabiki daha zevkliydi. oyun o zamandı ya şimdiki neyki faso fiso.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Oyun ilk çıktığında bence de çok kötüydü ama yanılmıyorsam 3 tane yama çıktı; şimdi ben de gayet memnunum maç motorundan. Devre arası yamasından sonra da en iyi halini alır diye düşünüyorum. Benim asıl anlamadığım soru şu: her sene oyun ilk çıktığında maç motorunun çok fazla hatası oluyor ancak devre arası yamasından sonra bu hatayı düzeltiyorlar. E x yılının devre arasındaki maç motoru x+1 yılının oyununda neden bozuluyor?
    Korsandan korunmak için olabilir mi?
    Last edited by vivoperlei : 31.Ocak.2013 at 21:43 Reason: Korsan ile ilgili olan kısım silindi.

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Bende beğendim..Mesela Orta sahanın oralardan duran top kullanılıyor topun başında Ferdi mükemmel orta Sivokun kafa vuruşu ve gol

Yalnız sinir olduğum olay Fenere karşı 2 kere oynadım 7 gol yedim 7side Krasic orta sahadan aldı sağ kanattan düm düz sürdü sürdü Kuyt attı 7 golüde.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ne çok kötü ne çok iyi ortası diyebilirim. Ama her güncellemeden sonra maç motoru biraz daha iyiye gidiyor. Devre arası güncellemesinde daha oturaklı bir hal alacaktır. Oyundan yana değilse Steam hatalarından dolayı şu sıralar oyuna erişimde epey sıkıntı var

13.2.2 ile biraz daha eli yüzü düzgün hale geldi,direkten dönen toplar dışında ki maç motoruna en fazla sallayanlardan biriyimdir.

kesinlikle çok çok iyi olmuş bu sene. önceki yıllarda katlanamıyordum ve kuş bakışı tepelerden izliyordum maçları. gollerin tekrarını bile yakından izlemezdim. ancak bu sene oyuncuların hareketleri, sıçraması şut stili herşeyi 4 4lük olmuş. ama oyun genelinde bazı sıkıntılar var tabi bu seferde maç moturu iyi olsa da )

3 ay önce demoyu oynuyordum, şimdi oyunu aldım. Baya geliştirmişler maç motorunu ama çok saçma hatalar oluyo mesela ben yobonun ceza sahasıı yayının orlarda, ceza sahası çizgisine paralel kaleciye pas atmasıyla(kaleci altı pasın orlardaydı pas atarken) gol yedim ya da volkanın korner çizgisiyle ceza sahası çizgsinin keşiştiği noktada yediği baskı sonucu topa taca atmak yeriine kend yarı alanımızın tam ortasına vurup engin baytarın gelişine vuruşuyla golyedim. 4-5 maçta böyle bariz hata normal değil. Ayrıca bazen bekler adamın yanında koşup hiç bir müdahale yapmıyorlar, ya topa hamle yap ya da ceza sahasına girmeden indir adamı nasılsa yanında refakat edyosun.

Mesaj Yetkileri