Takım seçmekte zorlanıyorum yardımcı olacak olan varmı :S
Takım seçmekte zorlanıyorum yardımcı olacak olan varmı :S
Hayalindeki takım anlatırsan yadımcı olabiliriz.
Başlığı uygun şekilde güncelledim.
Burak
Valla 12 yıldır oynuyorum ama ilk defa bi seriden sıkıldık cok basit hatalar oluyor biraz buna sıkıldım,bide finans konusunda 3 5 kulup harıc diğerleri cok zayif o yüzden orta sıradan bir takım ile genclerle ilerlemek istiyorum. az para ya cok basarı regen leri almak biraz zor ama![]()
saolasın eywallah
Wolfsburg olabilir. uefa ve CLye katılamıyor. ve 12M bütçeyle başlıyorsun. ha bide tavsiye başka klüplerle ilgilendiğini açıklama yoksa benim gibic 13. maçta paket olursun![]()
![]()
![]()
para fena değil ama 2013 te neden bonservisler ateş pahası acaba
![]()
Norveç ligi tam aradığın lig derim ama takım ismi önerememNorveçte bir ara oynamıştım.Alt cıkardığım Regenlerle 8 sezonumda Şl kupası kaldırdım.Tabi biraz sabır işi
![]()
Portekiz takımlarından hem iyi oyuncular çıkarırsın hem de maaşlar düşüktür. Ben hiç oynamadım ama.
Benim en zevkli kariyerlerim Almanya, İngiltere ve İtalya'da olmuştur hep. Orta sıra takımlarını alıp devlerle mücadele etmek zevkli oluyor. 2-3 yıl içinde şampiyonluk 5-6-7 yıl civarında Avrupa kupası hedefiyle zevk alabilirsin tabi bu süreler kısalıp uzayabilir.
Glasgow Rangers Avrupanın en köklü takımlarından Rangers'ı eski günlerine döndürebilirsin
Leed United Yine bir zamanlar fırtına gibi esen Leeds'i alıp Premier League de ben de varım diyebilirsin
Bilbao Altyapıdan cıkan Bask kökenli oyuncularınla kulüp takımlarının arasında farklı bir imaj ile
kupalar kaldırmak bu da güzel olabilir
Bunlar da tat vermeze Barcelonayı öneriyorum![]()
Kariyer hikayelerine kariyer eklenmiormu yaa :S konu ac diormm acılmıo sanıırım .S
ooo bekliyoruz yani anladım kardesım saolasın
glasgow ilginç olabilir ben de mi denesem![]()
Sınavlar bitti , bende yeni bir kariyere başlamayı düşünüyorum bunu foruma da koyabilirim sizce hangi takımla açmalıyım ne istersiniz![]()
Mali durumu berbat takım önerileri alabilirmiyim ?![]()
Boavista, FM13'ü bilmiyorum, oynamadım hiç ama 12'de bulunduğu lige göre baya büyük borçtaydı, eski bir efsaneyi yeniden ayağa kaldırmak adına oynanabilir.
Şuan da önerdiğiniz takımlar var mı acaba arkadaşlar ?![]()
Köln......
Steam ID: fotosuki
Beşiktaş malı durumu kotu olan :d