1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Football Manager 13'te Neden Başarılı Olamıyoruz?

Default Football Manager 13'te Neden Başarılı Olamıyoruz?

Herkesin yaratıcı fikirleri ile başlayalım

Her başlıkta yazmaktan sıkıldım ama benim en büyük problemim sakatlıklar. Bir de bu başarıyı ne olarak değerlendirdiğinle alakalı. Ben Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedefliyorum ve bunu başarabilirsem başarılı sayacağım kendimi. 2 defa yarı finale çıktım, 1 defa da final oynadım. Çeyrek finale çıktığım an en az 1 önemli oyuncum sezonu kapatıyor. Bu nedenle hiç başarılı olamadım. Final oynadığım sezon yarı final ve finalde tam kadroydum ama karşımdaki Man.Utd. olduğu için kazanamadım ve bu gayet doğal. Kısacası sakatlık sorunu çözülürse başarılı olmamız için önümüzde bir engel kalmayacak.

Bu sakatlıklarda abartılacak birşey yok bence; doktor,kondisyoner saha durumu oyun tarzı sakatlıkları etkileyen önemli faktörler

Ayrıca Galatasarayla şampiyonlar liginde çok başarılı olmuşsun kendini niiçin başarısız sayıyorsun anlamadım

Kim demiş başarısızız diye Ben gayet iyi gidiyorum. 6. sezonumdayım takım çok iyi bir şekilde gidiyor.

Neler yapıyorsun biraz bahsedermisin lütfen

1 - Antrenmanlar
    2 - Taktik Seçimi
    3- Oyuncularla Etkileşim ve Bireysel Antrenmanlar
    4 - Maç İçinde Yapacağınız Müdaheleler

Bu konularda çok dikkatli olunmalı

Başarılı olmak için personelimizin en az 4 yıldız kalitesinde olması gerekiyor

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=113042

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=112399

ilk linkte kadrom var ikinci linkte taktiğim.

Başarının sırrı ise takım uyumu. Neredeyse bütün oyuncular 4 5 sezondur bu takımda. Gençlerin hepsini 17 18 yaşındayken aldım ve bu yaşa gelene kadar birlikte oynattım. Alt yapıda ve yedeklerde de aynı taktik uygulanıyor ve oyuncular as takıma çıktığında taktiğe yabancılık çekmiyor. Kadrodaki oyuncuları yavaş yavaş değiştiriyorum. Tabi 1-2 sezondan feragat etmek gerekli. 3. sezonun ortasında takım çoşmaya başladı. Yani takım uyumu çok önemli benim için. İlk sezonda başarı aramak biraz fazla iyimser her takım için. Yani 1-2 sezon emek verdikten sonra meyveleri toplamaya başlıyorsun. Sabır ve azim gerekiyor her şeyden önce.

Konuya bakanlar birşeyler yazıp çıkarsanız birşeyler öğrenirim ve memnun olurum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=111493 taktik için bu başlığı ve diğer mesajları iyi incele derim.

Ben şahsen fazla sıkıntı çekmiyorum genel bağlamda açtım konuyu faydalanılsın diye

Bende bunu anlamıyorum... Maksat muhabbet olsun yani.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bende bunu anlamıyorum... Maksat muhabbet olsun yani.
    binevi sohbet

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Sohbet etmek için tıklayınız.

Konunun bir amacı olmadığı için kilitlenmiştir.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri