Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Henüz Ölmedik!

sakary Ali Misafir

Default Henüz Ölmedik!

Sakaryaspor'a Taraftar Başkan

Türkiye'nin Futbol okulu olarak da adlandırılan ve tarihinin en kötü günlerini geçiren Sakaryaspor'da bugün yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa daha önce Sakaryaspor maçlarına 6 ay gitmeme cezası alan Metin Doğrucan seçildi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor’un ikinci olağanüstü genel kurulunda aday çıkmayınca, yeşil-siyahlı taraftar Metin Doğrucan’ın takımda forma giyen futbolculardan ve taraftarlardan oluşturduğu liste seçimi kazandı.

----

Kulüp tarihinin en kötü günlerini geçirdiği şu günlerde taraftar olan biri kulüp başkanlığına gelmişti. Taraftar başkanın teknik direktör konusunda radikal bir karar almasını beklemiyordum. Ancak başkan etrafta dönen isimlerin aksine, bu konuda yepyeni biriyle çözeceğini belirtti. Bu yepyeni birinin Sakaryalı ve genç birisinin olacağını belirtmişti Başkan. Bu açıklamaların ardından Başkanla 2-3 görüşme yaptım. Bu görüşmelerde amaçlarımı, hedeflerimi Başkana aktardım. Olumlu görüşmeler sonucunda görevi almayı başardım. Çok zorlu ama hayallerimizin görevine kavuşmuştum.

Taraftarımızın dediği gibi Hala Sürüyor Kavga..
    [YOUTUBE="nCXEaOgpNW0"]Henüz Ölmedik[/YOUTUBE]
    Uğruna, çekildi bunca acı,
    Yoluna, verdiğim can kaçıncı,
    Bak Hala Sürüyor Kavga, Kurtuluş Savaşında
    Sakarya, Bizim için çok yaşa

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar hemşerim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar dilerim.Sakarya'yı eski günlerine döndürmeni dilerim.
    Last edited by 5267 : 09.Mart.2013 at 15:43

Nesil
    2012

başarılar , hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim, Sakaryaspor her zaman sempatimi çekmiştir.

Başlık ilginç olmuş.Başarılar.

Başarılar dilerim.

sakary Ali Misafir

Teşekkürler arkadaşlar.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Başlık ilginç olmuş.Başarılar.
    Geçtiğimiz günlerde şehri yeniden ayağa kaldırmak amacıyla böyle bir proje başlatılmıştı. Başlık oradan geliyor.

sakary Ali Misafir

Ciddi anlamda zor bir göreve geldik. Medya takım düşer diyor. 5 transfer döneminden beri transfer yapamıyoruz. Ciddi anlamda borcumuz bulunmakta. Ancak eldeki kadromuz ile elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışacağız.

Tesislerimiz ve stad anlamında da pek iyi durumda değiliz. Alt yapılarımızda zorlu şartlar altında çalışıyor. Kulübün her yanı kötü durumda.

Yeni sezon öncesinde başkanımız ile konuştuğumuzda başkan benden beklentilerinin takımı kümede tutmak olduğunu söyledi. Rakiplerimize göre genç bir kadromuz var. Ancak neler yapabileceğimizi zamanla göreceğiz.

Günü teknik ekibimizle tanışarak noktaladık. Ekibe herhangi birini dahil etmeyi henüz düşünmüyoruz. Olabildiğince masraftan kaçınmaya çalışıyoruz.

sakary Ali Misafir

Futbolcularla da ilk görüşmemizi gerçekleştirdik. Levent Demiray, Mesut Morgül, Selim Çatalbaş, Onur Demir gibi tecrübeli oyuncularımızın yanında gelecekte iyi yerlere geleceğini düşündüğümüz genç oyunculara sahibiz.

İlk olarak kadroda düşünmediğimiz Selçuk Köytepe ve Metekan Yılmaz ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeleri feshettik.

Sezon Öncesi Programımız

Sezon öncesinde benden önce yapılan programa şimdilik uyacağız gibi gözüküyor. Ancak araya 1-2 karşılaşma ekleme olabilir. Hazırlık kampı önemli olacak. Potansiyeli olan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi hazırlanmamız gerekecek.

İlk basın toplantımızı düzenledik. Tecrübesiz birinin böylesine zorlu göreve gelmesi tabikide medya açısından yadırganmıştı. Üzerimdeki baskıyı gün geçtikçe aşmaya çalışacağız.

Nesil
    2012

Hocam işin çok zor , transfer güncellemesiyle oynuyorsun dimi Drogbalar falan var yani ? gerçi şuan seninle GS 'nin FB 'nin pek alakası yok ama merak ettim

12. Default

Gazan mübarek olsun Ali. Taşı geçtim sen gitmişsin kayanın altına sokmuşsun elini. Başarılar ve bol şans

Hep beraber Sakaryaspor'u güzel günlerine döndürelim hemşerim

Çok ilginç ve zevkli bir kariyer olacak gibi. Merakla bekliyorum. Başarılar

Böyle kariyerlere bayılıyorum. Bir hikaye var ve çok zor durumda olan bir kulübü ayağa kaldırma çabası var, mutlaka takip edeceğim. Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Siteden bir süre ayrılmıştım,değişmeyen şeylerin olması güzel. Başarılar Ali.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Nasıl Kestin O güzelim Sakalları
    Nasıl Vurdun Amerikayı
    Hüsame baba Bize Kıyak Yapsana
    Sakaryayı Bombalasana.

başarılar kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İlk bakışta Sakarya'nın gelecek vaad eden çok oyuncusu var izlenimini edindim umarım, iyi yararlanırsın onlardan

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by NikolaiBelinski View Post
    Böyle kariyerlere bayılıyorum. Bir hikaye var ve çok zor durumda olan bir kulübü ayağa kaldırma çabası var, mutlaka takip edeceğim. Başarılar.
    Teşekkürler. İnşallah bu çabamız sonuca ulaşacak.
    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Siteden bir süre ayrılmıştım,değişmeyen şeylerin olması güzel. Başarılar Ali.
    Öyle deme, uzun zamandır açmıyordum.
    Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Nasıl Kestin O güzelim Sakalları
    Nasıl Vurdun Amerikayı
    Hüsame baba Bize Kıyak Yapsana
    Sakaryayı Bombalasana.

başarılar kardeşim

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    İlk bakışta Sakarya'nın gelecek vaad eden çok oyuncusu var izlenimini edindim umarım, iyi yararlanırsın onlardan
    Şöyle diyeyim o oyuncularımızın bir çoğu potansiyellerini doldurduğu zaman rahat bir şekilde bu ligte oynayabilecek oyuncular. Yani rakiplerimizin durumu bizim oyuncularımızın potansiyeli konumunda.

Spoiler: Mesela Bandırmaspor takım raporu 

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam işin çok zor , transfer güncellemesiyle oynuyorsun dimi Drogbalar falan var yani ? gerçi şuan seninle GS 'nin FB 'nin pek alakası yok ama merak ettim
    Evet oyun 13.3.0 ve perpetua'nın çıkardığı son yama ile.
    Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Gazan mübarek olsun Ali. Taşı geçtim sen gitmişsin kayanın altına sokmuşsun elini. Başarılar ve bol şans
    Aslında işimiz o kadar da zor değil PTT 1.Lige çıkabildik mi gerisi gelecektir.
    Quote Originally Posted by razerss View Post
    Hep beraber Sakaryaspor'u güzel günlerine döndürelim hemşerim
    İnşallah hocam, bakalım işler nasıl ilerleyecek.
    Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Çok ilginç ve zevkli bir kariyer olacak gibi. Merakla bekliyorum. Başarılar
    Teşekkürler hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam, zevkle takip edeceğim.....

sakary Ali Misafir

Takımla birlikte antremanlara başladık. Ancak bir sorunumuz var. Daha önce Harun Avgın'a maaşını düşürme talebinde bulunduk. Ancak oyuncu bunu reddetti. Daha önceki konuşmalarımızda bir daha bu konunun gündeme gelmeyeceğini belirttik ancak Harun pek anlayışlı olmadı bu konu hakkında.

Antremana gelmeyişini büyük saygısızlık olarak görüyoruz. Harun yaş olarakta benden büyük. 2 hafta maaş kesintisini uyguladık. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.

Sakaryaspor'umuz - Bursaspor A2 | Hazırlık Karşılaşması

İlk hazırlık karşılaşmamızda normal bir oyun sergiledik. Bundan önceki antremanlarımızda sadece kondisyon odaklı çalıştığımız için sahada taktiksel açıdan zayıftık. Hücum anlamında rakip kaleye gidecek gücü bulmamıza rağmen pozisyon üretmek yerine genelde etkisiz şutlar kaydettik. Önümüzde uzun bir yol var.

Gölcükspor - Sakaryaspor'umuz | Hazırlık Karşılaşması

2. hazırlık karşılaşmamızda da vasat bir performans ortaya koyduk. Ancak adı üstün hazırlık karşılaşması. Daha henüz takımın belki %50'sini bile yansıtmıyoruz. Sezon geneline baktığımızda bazı konularda ciddi problem yaşamamız muhtemel. Tüm gücümüzle çalışıp sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Vay vay vay. nasıl kaçırmışım bunu.Hafız başarılar

Sakaryasporumuzu en iyi şekilde temsil edip hakettiği yerlere getireceğinden şüphem yok. Biz Henüz ÖLMEDİK...

sakary Ali Misafir

Ümraniyespor - Sakaryaspor'umuz | Hazırlık Karşılaşması

3. hazırlık karşılaşmamızda ilk golümüzü kaydetmiş olduk. Takım olarak günden güne daha iyiye gidiyoruz. Ancak her karşılaşma sonrası belirttiğimiz gibi daha gelişecek çok yönümüz var.

İstanbulspor - Sakaryaspor'umuz | Hazırlık Karşılaşması

Adımıza vasat bir karşılaşma daha. İstediklerimizi sahaya yansıtma sıkıntılar çektik. Sezon boyunca muhtemelen gol yolllarında ciddi sıkıntılar çekeceğiz. Bakalım önümüzde kendimizi geliştirmemiz için gerekli zaman var.

Sakaryaspor'umuz - Tavşanlı Linyitspor | Hazırlık Karşılaşması

En ciddi hazırlık karşılaşmamızdı. Sezon boyunca kullanacağımız muhtemel takımı sahaya sürdük. Oyunun bazı bölümlerinde Linyitspor'a üstünlük kurduğumuzu düşünüyorum. Ancak gol yollarında sıkıntılıydık. En umut verici hazırlık karşılaşmamız oldu.

F Karagümrük - Sakaryaspor'umuz | Hazırlık Karşılaşması

Bir tatsız, tutsuz, pozisyonsuz hazırlık karşılaşması daha. Artık ligin başlamasına bir hafta kaldı ancak elimizdeki kısıtlı kadro ile zor bir mücadele vereceğiz gibi.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Vay vay vay. nasıl kaçırmışım bunu.Hafız başarılar

Sakaryasporumuzu en iyi şekilde temsil edip hakettiği yerlere getireceğinden şüphem yok. Biz Henüz ÖLMEDİK...
    Teşekkürler hocam, bakalım inşallah senin kariyerinde yakaladığın başarılara yaklaşabiliriz.

sakary Ali Misafir

F KMaraspor - Sakaryaspor'umuz | Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup 1.Hafta

İlk resmi karşılaşmamıza çıktık. Sıkıntılı sayılabilecek bir hazırlık döneminin ardından müthiş bir galibiyete imza attık. Rakibimizin erken dakikada 10 kişi kalmasını iyi kullandık. Oyunun büyük bölümünde oyunu kontrol eden ve golü koklayan taraf bizdik. Gol geç geldi ama geldi. Ligin ilk haftasında zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönmek keyif verici.

Çok genç bir kadroyla mücadele ediyoruz. Kulübün bir dünya borcu var ancak genç arkadaşlarımız müthiş mücadele örneği gösterdiler. Oyuncularımla benim aramda böyle ilişkileri yaşamak güzel. Birbirimize inanmak başarının ilk şartlarından.

Bu önemli başlangıcın ardından rotamızı Sarıyer karşılaşmasına çevirdik. İlk defa taraftarımızın önüne çıkacağız. Hafta arasında oynanacak karşılaşma. Sarıyer'de ilk haftanın mağlup takımı. İyi bir mücadele örneği daha göstermek istiyoruz.

Nesil
    2012

Hocam hazirlik maclarinda cok skor üretmesende fazla mac yapman olumlu olmus lige de güzel başlamışsin yanlız paylaşım yaparken genel mac verilerinide paylaşirsan ben onlara cok dikkat ediyorum istatistiklere falan sana zahmet

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor'umuz - Sarıyer | ST 2.Lig Kırmızı Grup 2.Hafta

7500 taraftarımızın önünde Sarıyer karşısında 1 puana razı olduk. Aslında 1 puanı kazandıkta diyebiliriz. 3 gün önceki almış olduğumuz galibiyetin moraliyle iyi başladık karşılaşmaya. Oyunu kontrol etmeyi başardık ve güzel bir organizasyonla da golü bulduk. Ancak golden sonra oyundan düştük. Rakip takım üzerimize gelmeye başladı. Neticesinde köşe vuruşundan topu ağlarımızda gördük. Sarıyer kadro kalitesi olarak ligte bize yakın takımlardan. Kendi sahamızda mağlup etmek isterdik ama nasip değilmiş.

Ünyespor - Sakaryaspor'umuz | ST 2.Lig Kırmızı Grup 3.Hafta

2 karşılaşmada mağlup olan Ünye deplasmanından harika bir oyun ve 3 golle 3 puanı aldık. Tek kelimeyle muhteşem bir futbol oynadık. Birçok gol pozisyonu ürettik. Attığımızdan çok kaçırdığımız pozisyon mevcut. Levent Demiray'ı sağ bek değil de orta sahada kullandık. Çok etkili oynadı. Ligin başında aldığımız bu 2 deplasman galibiyeti sezon açısından çok önemli.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Son Maçların İyi gidiyor Ali, Devam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hazirlik macinin bence sayisi onemlidir alinan skorlarin ligde ise yaradigini ben pek gormedim Ligde fena baslamamisin bu grafigi surdurmen onemli. Vakit kaybetmek yok Sakaryayi hak ettigi yere tasimak lazim

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Lige iyi başlamışsın hocam. Özellikle Cihan Çimen, Onur Demir ve Özgür Kedikli bu lig için yüksek performans gösterebilecek oyuncular. Cihan Çimen - Onur Demir ikilisi birbirine alışınca çok güzel oynuyorlar.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri