1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Hedefsiz Bir Takım, Sezon 1

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Hedefsiz Bir Takım, Sezon 1

öncelikle fm 2012 den tanıyanlar vardır.bu sitede takip edilmedigimin de farkındayım yanlız su oyun benı yedı bıtırdı fakat yıldırmadı.öncelikle bu oyunda sıkıntı su hep yenelım hep yenelım fakat yenılmeyelım ben se tam tersı orta sıraları benımsemıs takımları cok severım amacım yıne orta sıralardan bır takımla oynamak olucak. takım secımını henuz yapmadım fakat karıyerı guzel seylerle suslemek sızlere bu oyundan tat vermeye calısacagım.

burda basıt olan seyler temel ana prensıbımıze baglı kalarak takımımızı oynatmak .hedefımız bu.bunun dısında kupa v.s onemsız.başlayalım ve görelim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İŞTE BU TAKIM

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Parma A.C., (Parma Associazione Calcio) İtalya'nın Parma şehrinde kurulmuş futbol kulübüdür. Takım iç saha maçlarını 29.050 seyirci kapasiteli Ennio Tardini Stadyumunda yapmaktadır. Kulübün kuruluş yılı 1913, renkleri ise sarı-laciverttir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[IMG]1 Eylül 2012 itibariyle No. Pozisyon Oyuncu 1 KL Nicola Pavarini 4 OS Stefano Morrone (kaptan) 5 DF Cristian Zaccardo 6 DF Alessandro Lucarelli 7 FV Jonathan Biabiany 8 OS Daniele Galloppa 9 FV Ishak Belfodil 10 OS Jaime Valdés 11 FV Amauri 13 DF Fabiano Santacroce 16 OS Marco Parolo (Cesena'dan kiralık)[1] 17 FV Raffaele Palladino 18 DF Massimo Gobbi 19 OS Gianluca Musacci 20 OS Afriyie Acquah (Palermo'dan kiralık)[2] No. Pozisyon Oyuncu 21 FV Nicola Sansone 28 DF Yohan Benalouane (Cesena'dan kiralık)[3] 29 DF Gabriel Paletta 39 DF Ignacio Fideleff (Napoli'den kiralık)[4] 77 OS Sotiris Ninis 83 KL Antonio Mirante 87 DF Aleandro Rosi 88 FV Dorlan Pabón 91 KL Pavol Bajza — DF Alessandro Berselli — DF Solomon Enow — DF Gianmarco Ferrari — OS Fernando Marqués — OS Andrea Sabatelli — FV Gabriele Tramontano[/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[/URL][/IMG]

ilk hazırlık macımızda werder bremen ile karşılaştık. 3 puan amacıyla cıktık bu maça fakat son dakikada gelen golle yenildik.takımın performansından memnunum.lig başlayana kadar zaten bazı şeyler şekillenecek. kontra atak sistemi benimsetmeye calısıcam.bu maçta atak oynamamızın lig dede aynı anlama gelcegini düsünmüyorum.daha disiplinli kalesini savunan bir takım olucaz inşallah.
    Last edited by fmhastasi : 21.Mart.2013 at 14:20

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

OSASUNA SAVURGAN PARMA KARŞISINDA KAZANÇ ELDE ETTİ

[/URL][/IMG]

takımımız ikinci maçta oldukça rahat başladı maça.takım konuşmalarınıda asistana bırakıyorum.sağolsun gotti hoca yapıyor bişeyler.onun dışında kontra atak disiplinli futbol ile başladıgımız maçta ilk dakikalarda gelen gol takıma hic bir fayda kazandırmadı.daha sorna ataklarımız cok oldu fakat kazanç elde edemedik .sıkıntı dolu bır maçtı.bu maçı geçdigimiz ıcın cok mutluyum.yenilmek önemli değil önemli olan keyif almak arkadaşlar.

Nesil
    2012

Başarılar bütçe ne kadar verdi acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[/URL][/IMG]
    taraftarımızdan yoğun destek gördüğümüz maçta takımımız zorda olsa kazandı.taktik olarak 4-4-2 denedım.gayet memnunum.hic bir sıkıntı yok.işler yolunda.ligde de hedefimiz orta sıralar ve küme düşme potasının üstü gibi gözüküyor şimdi kesin birşey söylemek istemiyorum.bol keyifli bir oyun oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar bütçe ne kadar verdi acaba ?
    2.5.mn tl verdi bütçe olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[/URL][/IMG]

modena bizi vurdu resmen dağıttı !!! böyle bir maç görmedim tek kale oyna sonra gel kalende gol gör.arkadaş bu oyunun hatasımıdır yoksa bızım hatalarımızmı anlayamadım neyse bidaha böyle goller yersek cıldırcam yanı .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[/URL][/IMG]

arkadaşlar bu macı hıc beğenmedim rezillik !!! cok kötü bir futbol ve oynanan oyun bize yakıstı ama seri a ya göre hic yakısmadı.bu seviyede kalırsak kötü fakat seviyeyi artırmak denen şeyi yapamadık henüz.ama futbolcularıda birebir performansa göre secmeyi sevmiyorum. yıldızlarımız var evet ama tecrübeli oyuncularımızda var inanıyorumki dogru kadro cıkarsak maclara güzel bir futbol oynıcaz ama bunun icin cok mücadele gerekiyo. hedefimiz yine orta sıralar ve küme düsme potasının biraz üstü gibi görünüyor bu sözümden vazgecmek istemiyorum görünen köye kılavuza gerek yok takipleriniz icin teşekkürler.soru olursa cevaplarım .

Nesil
    2012

Hocam Bologna çok fena ızdırap olmuş yani bu skor'la kurtulmak bile mucize olmuş , biraz daha detaylı paylaşım yaparsan sana zahmet takım dizilişini puan durumunu falan

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Biraz daha renklendirirsen zevkle takip edeceğim...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

vuhuuu. bologna'nın elinden tarihi fark yemeden kurtulmuşun. sevinmek lazım buna Takımın dizilişini ligin genel durumunu verirmisin ?

birde sezonluk beklenti nedir takımdan ? düşmemek mi avrupa kupasımı vs.

Mesaj Yetkileri