Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Haklıyız, Kazanacağız! Fenerbahçe [4.Sezon]

Default Haklıyız, Kazanacağız! Fenerbahçe [4.Sezon]

Merhaba Herkese. İlk kariyer anlatımı denemem olacak. Hatalarımı mazur görün.

Öncelikle belirtmek istediğim yabancı sınırlandırmasını oyunda kaldırdım. Giderek düşmesi hatta 3. sezonda 5'e inmesi sinirimi bozdu ve yeni bir oyuna yabancı sınırımı kaldırarak başladım.

İlk 2 sezonum Fenerbahçe ile iyi geçti denemez şayet ligde 3. ve 4. lük, Avrupa'da UEFA'da bile gruplardan çıkamama. Ancak bunun yanında 2 Türkiye Süper Kupası ve bir de Türkiye Kupası almam Aziz Başkan'ın yeni bir sözleşme önermesini sağladı ki bu hiç beklemediğim bir şeydi. Ben de seve seve kabul ettim. 3. Sezonumun ortalarında sırasıyla Rennais, Sochaux ve son olarak da Napoli den teklif gelmesi moralimi artırdı. Bu teklifleri kabul etmeyip Fenerbahçe ile yola devam ediyorum.

Genellikle Brezilya'dan genç ve potansiyel yeteneğinin 4 ve üzeri yıldızı olan oyuncuları kaçırmamaya dikkat ediyorum.

Birkaç ss:
    Türkiye Süper Ligi

Türkiye Kupası

Fikstürüm

Sezon Başı Transferlerim

ve Kadrom

Yapacağınız yorumları, olumlu olumsuz eleştirileri bekliyorum. Oynama süremin fazla olması nedeniyle her gün 5-6 ss koymayı düşünüyorum. Takip edenlere ve okuyanlara teşekkürler..

Last edited by egeevis : 04.Nisan.2013 at 17:18 Reason: Başlık büyük harf değiştirmesi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar,foruma da hoşgeldin.

Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar,foruma da hoşgeldin.
    Çok teşekkür ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam lütfen başlığını bu şekilde değiştirirmisin ? Daha hoş olur. Fenerbahçe İle Kötü Bir Başlangıç

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılarrr

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Başarılarrr
    Teşekkürler.

Nesil
    2012

başarılar ama keşke yabancı sınırlamasını komple kaldırmasaydın , en azından 6 +2 devam etseydin. 5 'e düşmesi çok sinir bozucu hiç bir zamanda söylendiği gibi 5'e düşüremeyecekler sadece lafta kalıcak

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    başarılar ama keşke yabancı sınırlamasını komple kaldırmasaydın , en azından 6 +2 devam etseydin. 5 'e düşmesi çok sinir bozucu hiç bir zamanda söylendiği gibi 5'e düşüremeyecekler sadece lafta kalıcak
    İnternetten bir iki siteye bakıp editör yardımı ile değiştirdiğim için kapsamlı yapamadım yabancı sınırlamasını. Ayrıca sınırlama halen 5 fakat yabancı olarak kabul edilmeyen ülkeler arasına avrupayı aldım sadece. Teşekkürler ayrıca.

22. Haftada Sivasspor'u kısır bir maçta şanslı bir golle 1-0 geçiyordum.

23. Haftada ise bir derbi vardı. Beşiktaş - Fenerbahçe
    Beşiktaş maça iyi başladı diyebilirim. Şayet Mustafa Pektemek'in son haftalarda Beşiktaş'ı sırtladığını biliyordum. Yakaladığı formu devam ettirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı böyle bitti.
    2. Yarıda da kornerden yediğim gol ile 2-0 geriye düştüm.
    Taktiğimi 4-2-3-1 diye değiştirdikten sonra pozisyonlar ardı ardına gelmeye başladı.
    6 dakikada bulduğum 3 golle durumu lehime çevirdim.
    85. dakikada ise hat-trick yapan Krasic bu maçta son zamanlardaki formuna bir dur deyiip çıkışa geçiyordu.

Bu sakatlıklar ise başa bela olacağa benziyor ki takımın neredeyse en önemli 3 oyuncusu sakat.
    Meireles, Salih, Djuricic
    Djuricic 3-4 aydır sakat ve en az 3 ay daha sakat olacağından takım 4-4-2'ye ayak uydurdu fakat Meireles ve Salih'in olmaması işi zora sokabilir. Salih'in yerine OS Merkez konumuna özel antrenmanla adapte olan Petrucci'yi oynatacağım.

Bunlar da sakatlıklar:

Sakatlıklara üzülürken Galatasaray'ın Kayseri'yle berabere kalmasına sevindim. Liderlik koltuğundayım, puanlarımız eşit. Umarım kolay kolay inmem.

Biri Lig biri de Türkiye Kupası olmak üzere 2 GaziantepSpor maçlarından 2-0 ve 3-1 gibi net skorlarla ayrılıyorum.

Ezeli rakibim Galatasaray'ın işleri iyi gitmiyordu.
    Ligde Gençlerbirliği'nden yediği son saniye golü ile berabere kalıp Galatasaray;
    Avrupa Ligi'ne de aynı şekilde son dakikada yediği golle veda ediyordu.
    Böylece ligde puan farkı 2'ye çıkıyordu.

Trabzon maçını alıp son 10 haftaya aradaki 2 puan farkını koruyarak girmek istiyordum.
    Maalesef bu istediğim olmuyordu.Gayet kötü oynadığım maçta son dakikada Andy Caroll'ın golüyle beraberliği aldım.

Galatasaray'ın kazanmasıyla puan farkı kapandı, puanlar eşitlendi.

Son 9 haftaya girildiğinde;

Orduspor, Galatasaray ve Bursaspor maçları dışında puan kaybı yapmam diye düşünüyorum. Umarım öyle olur.

Ayrıca Galatasaray'ın fikstürüne de baktığımızda bize göre daha zorlu karşılaşmalar olacağı gözüküyor.

Nesil
    2012

Kesinlikle fikstür senin lehine

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Kesinlikle fikstür senin lehine
    Göreceğiz bakalım. Belli olmaz aslında.

Bu arada size birkaç gelecekte yapılacak olan genç transferlerden bahsetmek istiyorum..
    Not: Katılım tarihleri ss'lerde yazıyor.

1- Moustapha Ba
    Bonservis : 5MN €

2- Elia Bessat
    Bonservis : 1MN €

3- Felipe bento
    Bonservis : 2MN €

4- José Laertes
    Bonservis : 500B €

5- Lourismar
    Bonservis : 550B €

6- Nailson
    Bonservis : 525B €

7- Paco
    Bonservis : 425B €

8- Paulo Eduardo
    Bonservis : 1.5MN €

9- Samuel
    Bonservis : 700B €

10- Vilberto
    Bonservis : 500B €

11- Dyego
    Bonservis : 550B €

12- Ulisses
    Bonservis : 625B €

Bu transferlere harcanan para yaklaşık 13-14 MN €.
    Ama takımın 2018-2019 yıllarında patlama yapacağını düşünüyorum bu yeni yetmelerle.

Yabancı kısıtlamasını kaldırıp 12 yabancı regen almak çok mantıksız geldi.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Yabancı kısıtlamasını kaldırıp 12 yabancı regen almak çok mantıksız geldi.
    Doğru haklısınız ama zaten sanırım hepsi Güney Amerikalı. Güney Amerika'lılar yabancı statüsünde.

Antalyaspor'u 3-0 ile geçerken Galatasaray da Elazığ'ı 3-0 ile geçiyordu.

Kasımpaşa karşısında ise son haftalarda takımı sırtlayan Desto vardı. Destro Paris Saint Germain, Man City gibi takımların dikkatini de çekiyor. Bedelsiz takıma kattığım Destro'yu en az 30 MN€'a satacağım sanırım.

Bu arada Galatasaray da puan kaybetmesini beklediğim Bursaspor maçında 3-1 galip.

Destro'nun profili:

Sadece Yobo ve belki de Recep Niyaz ile sözleşme yenilemeyi düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

ŞOK bir mağlubiyet alıyoruz..

Galatasaray da Manisa karşısında 5-0 galibiyet alıyor ve aradaki puan farkı 3'e çıkıyor.

Neyse ki şoku çabuk atlatıyoruz ve Galatasaray'ın sürpriz bir şekilde puan kaybettiği haftada aradaki puan farkını 1'e indiriyoruz.

FB fikstür

GS fikstür

Kırılma anı derbi maçı olur diye düşünüyordum ama son 2 haftada alınan sonuçlar beni yanılttı.
    GS deplasmanında puan kaybetsem hatta yenilsem bile şansımın olduğunu düşünüyorum.

Bir şok daha! Galatasaray derbisine yetişmeyebilir!

Türkiye Kupası'nda Finaldeyim!

Kayseri maçında da puan kaybetmiyorum. Gs de Eses'i 3-2 mağlup ediyor ve derbiye aramızdaki puan farkı 1 olarak çıkacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hocam takım uyumunda sıkıntı çekmiyor musun tam ortada 10 adam almışsın?

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam takım uyumunda sıkıntı çekmiyor musun tam ortada 10 adam almışsın?
    Henüz gelmedikleri için problem yok hocam daha. Ayrıca kiralamayı düşünüyorum birkaçını.

Derbi Başlıyor! Eğer 3 puan alırsak liderlik koltuğuna oturacağız.
    GS'de Selçuk, Fabio ve Dany'nin olmayışı avantajımıza.
    Dezavantajımız ise Krasic'in tam düzelememiş olması.

Destro attı 1-0 oldu

FENER GOL GOL GOL ŞAMPİYONLUK GELİYOR!

Şampiyonluk yolunda büyük atım attık ve TT Arena'da Galatasaray'ı devirdik.

Puan cetveli ise bitime 3 hafta kala şu hale geldi:

Kariyerimdeki ilk şampiyonluğu alıcam sanırım.

FENERBAHÇE ŞAMPİ..
    Orduspor ile içeride oynadığımız karşılaşmayı rahat kazanırken, Sivasspor Galatasaray'ı 3-1 Mağlup etti!

Böylece puan durumu böyle şekillendi.

Son 2 Hafta!
    Ama onun öncesinde bizi Türkiye Kupası Finali Bekliyor.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri