Arkadaşlar Fm 13 de galatasaray kariyeri yapıyorum.Drogba'yı satiyimmi?Toplam 20 gol 15 asist yaptı.
Arkadaşlar Fm 13 de galatasaray kariyeri yapıyorum.Drogba'yı satiyimmi?Toplam 20 gol 15 asist yaptı.
Ciğerini sat,Drogba'yı satma.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sat (10 karakter şeysi)
Hangisi?? Yaşından dolayı şey ediyorumD
27.5 Milyon Tl
Taktiğim 4-2-3-1 İlerde Burağı oynatmayı düşünüyorum.
İyi para önermişler sat.
Papiss Cisse yi Almayı Düşünüyorum yerine
İsteyenin bi' yüzü kara, vermeyen Newcastle![]()
Belli yaştan sonra bir oyuncu bir sezon zirve yaptıktan sonraki sezon fena dökülüyor. Bence iyi para alacaksan sat derim. Taraftarların ve oyuncuyu seven arkadaşlarının durumunu da dikkate almak lazım. Bazen çok derin sorunların başlangıcı olabiliyor.![]()
Tek forvet Burak oynatacağım diyorsun, Drogbayı satıp Papiss'i alacaksın.
Transfer stratejini bi daha gözden geçir.
12 m € gibi bir teklif geldiyse sat 10 tane drogba bulursun![]()
Drogba gibi bir adam daima kadroda olmalı ama 12 milyon da gerçekten iyi bir para, türkiye şartlarında özellikle. alper + serdar azizi zor alırsın gerçi ama![]()
Sezon sonu olmak üzere sat bence, hem 1 sezon daha faydalanmıs olursun.
millette drogba var satayımmı diyor bolluğa bak nerden nereye geldik
Hemen sat, ben düşünmem bile 27 milyon TL iyi para. Ben yıllardır Sow, Krasic, Stoch gibi adamları satmaya çalışıyorum ama satamıyorum. Sow 3 yılda 100 golü geçti ama bir tane teklif gelmedi bana. Aynı şekilde Stoch ve Krasic te. Eski oyunlarda bu oyuncularla ilgilenen 10-15 takım olurdu şimdi sıfır.
Süper oynuyor ama şimdiki aklım olsa satardım şu an 4. sezondayım. Neden dersen ikinci seneyi devamlı sakat geçirdi. Hiç yararı olmadı. Herkeste böyle olmaz tabi ama 36 yaşında oluyor her zaman riski var. Yeni yamadan sonra sakatlıklar sürekli olmuş yaşlı oyuncular için ya da bana öyle denk geldi. Drogba 1 yılı sakat geçirdi aralıklarla. Hamit desen yarım sezon yedi 32 33 yaşlarında. Emre B de bir yarım sezon sakattı galiba.
drogba satılmaz. oyundaki oyuncu özellikleriyle oyuncunun kalitesi arasındaki mantığı çözecek uzmanlığa erişene kadar profile aldanıp transfer yapmayın, tescilli adamları yollamayın. drogba'yı complete forvet oynatacaksın dostum ve de inanılmaz performansı göreceksin. en az 1 sezon daha oynar ve etinden sütünden faydalanılacak bir oyuncu, genç bir adama tutoring yaptır bak neler oluyor
Aga 35 yaşındaki adama 27 milyon lira önerilirse o adam satılır ismine bile bakmadan. Benim felsefem böyle.
ben biraz farklı yaklaştım sanırım 27 milyon süper para oyun için ama drogba'dan alacağın verimi alman en azından 1 sene için garanti değil düşük hatta. para iyi oldugu için satabilirsin ama ben satmazdım sanırım drogbayı oynatmak güzeldir zira biraz da duygusal olarak. para olmasaydı satılmaz ama çok faydalıdır
bence satılabilir iyi teklif gelmis ama duygusal davranınca satılmamalı diyor insan..Ben kendi kariyerimde Dany'i montpellier'e 16m € ya satmıstım ama dany nere drogba nere yani
bir dakika bile durma
Darağacında Olsak Bile ;
Son Sözümüz , FENERBAHÇE ..
önemli olan isimler degil önemli olan galatasaray br drogba gider baska drogba gelir hem 35 yasinda hem de adama 12 m € veren takim varken sat
Benteke olabilir yerine , sat yani.
oyunda yeri doldurulamayacak oyuncu yok. o paraya ne regenler bulunur.