Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar,favorim Halil Hoca.
Başarılar ikinize de dexlampersi tanımadığım için favorim halil hoca ama;
dexlampers işin zor gibibence tuncay yerine sestak/belluschi oynat
halil hocam emre güral ı oynattığını görüyorsam başka önerim yok sana![]()
Last edited by resoag : 15.Mayıs.2013 at 22:27
eeee, ne yapayım yaşlılık işte mazur görün evladım
ya alışmışım konu açanın ilk takımı almasına dexlampers açınca konuyu karıştırdım
o zaman dexlampers allah kolaylık versin bence belluschi oynat halil hocam sen zaten aşmışsın
(herhalde multi-quote yapan ilk ziyaretçi olduk)
yine transferde coşmusuz yahu zokora yı iyi fiyatma okutmuş bu arada trabzonu seçmenş yadırgadım ama neyse
@halil hocam- ligde ne olmuş öyle
@dexlampers- tebrikler hocam ordu maçı süper geçmiş
Kariyer çok zevkli geçecek gibi her 2 takımada başarılar favorim Batalla & Pinto 2lisi olan takım Bursaspor yalnız Ts transferleride çok iyi özellikle Zokorayı iyi paraya satmış.Başarılar
Takımda çok fazla sirkülasyon oldu bide takımı çok fazla tanımıyorum ileri uçtaki 3 lüyü henüz belirleyemedim Sol kanat özellikle çok kötü
3 .Hafta
Şükür İlk Galibiyeti aldık ,
Adamların ceza sahasından çıkmadık , 88 'de penaltı dahi kaçırdık , çok önemli bir 3 puan kaçtı
4.Hafta
3.Hafta
4.Hafta
İlk 4 Hafta
Trabzon için kabus gibi , Bursa için çok iyi geçti
Başarılar![]()
Halil hocam gayet iyi dönüş yapmışsınız ama size bir önerim olacak. Sol Kanattı daha oluşmamış anlaşılan ve Alanzinho yerine Adrian çok iyi gider. Frikik ve kornerleri ona verdiğiniz taktide asist makinasına dönüşür ve en az 1-2 sezon devamlı oynattığınızda çok iyi bi paraya satarsınız.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho