1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Hedef Sadece Başarı...! | Tottenham

Default Hedef Sadece Başarı...! | Tottenham

İşsiz Adam Utku Çelebi'nin Kariyeri

Kimdir Utku Çelebi?
    Teknik direktörlük kariyerine yeni atılmış genç bir yetenek olarak biliniyor. 28 Mayıs 1987'de Ankara doğumlu olan Çelebi sanal alemdeki menejerlik oyunlarındaki populerliğiyle tanınıyordu. Bunun verdiği heyecanla kursa gitmiş ve kursu en iyi dereceyle bitirmiştir. Bu yüzden bir çok Avrupa takımının listesinde olan yer alan genç bir teknik adam.

İtibar : Ulusal
    Açılan Ligler : Türkiye, İngiltere, İtalya, İspanya, Almanya
    Veritabanı : Büyük

Kariyer kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2012

Başarılar , işsiz başlamak gerçek bir heyecan gerçek bir başarı öyküsü , umarım uzun ve zevkli bir kariyer izleriz takipdeyim

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

Başarılar Dilerim.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar dostum
    malatyAdana!

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Başarılar

Çelebi Tottenham'a Evet Dedi !
    A. Villas Boas gibi bir genç yetenek olduğu belirten Tottenham yönetimi Utku Çelebi ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.Tottenham yönetimi anlaşmanın çok kolay gerçekleştiğini belirtirken bunun nedeninin Tottenham'ın çok iyi bir takım olması, Avrupa Ligi'nde tur atlaması ve Çelebi'nin daha önce hiç kulüp yönetmemiş olmaması olduğunuda belirtmeden geçmediler. Çelebi'ye sezon sonuna kadar imzaladıkları sözleşmenin gerek görüldüğü takdirde uzatacaklarını açıkladılar.

Tottenham Hotspur Football Club, daha çok Spurs olarak bilinir. Günümüzde FA Premier League'de oynayan Tottenham, Kuzey Londra'da kurulmuş profesyonel bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulübün stadı White Hart Lane'dir.
    Tottenham, İngiltere'de 20. yüzyılın içinde 1960-61 sezonunda, hem ligi, hem kupayı kazanmayı başarmış ilk takımdır. 1963 yılında da Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'da kupa kazanan ilk İngiliz takımı olmuştur. 1970'lerde iki kez İngiltere Lig Kupası'nı ve 1972'de de yeni adıyla ilk UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1980'lerde Spurs, birçok kupa kazanmıştır; iki kez FA Cup, bir kez FA Community Shield ve 1983-84 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1990'larda FA Cup ve Lig Kupası'nı kazanmışlardır. 2008'de Lig Kupası'nı bir kez daha kazanmışlardır; böylece her on yılda en az bir kez bu kupayı kazanmış oldular. Bu, sadece Manchester United tarafından gerçekleştirilmiş bir başarıydı.
    Kulübün Latince motto'su Audere est Facere'dir; (anlamı: "Cesaret etmek yapmaktır.") Amblemi bir futbol topuna tünemiş horozdur. Kulüp, yakın komşusu olan Arsenal ile uzun bir tarihe sahip olan bir rekabet içindedir, bu iki takım arasındaki maçlar Kuzey Londra Derbisi olarak bilinir.

Kadromuz

Önümüzdeki Maçlar

Avrupa Ligi Grubumuz

Benden Önceki Transferler

Last edited by DarkLight : 24.Nisan.2013 at 23:34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar , işsiz başlamak gerçek bir heyecan gerçek bir başarı öyküsü , umarım uzun ve zevkli bir kariyer izleriz takipdeyim
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim.
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar dostum
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Başarılar
    Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Çelebi Basın Toplantısındaydı !

Tottenham takımının yeni menajeri olarak karşımızdasınız. Bu görev için "hayalimdeki iş" tanımını yapmanız doğru olurmu?
    -Kulüp başkanının beni bu göreve layık görmesinden ötürü memnun oldum.

Nasıl bir çalışma prensibi ile takımın başında bulunacaksınız?
    -Bütün konularla fırsat buldukça ilgilenmeye çalışacağım.

Bazı teknik adamlar oyuncularıyla bire bir ilgilenmeleriyle meşhur iken, bazılarıda oyuncularıyla aralarına biraz mesafe koyarlar. Sizin bu konudaki yaklaşımınız nedir acaba?
    -Oyuncularım benimle her konuda görüşebilirler.

Farklı menajerler farklı turnuvaları hedefler diye bir söz var. Acaba sizde öncelikli olarak Premier Lig maçlarında mı iyi sonuçlar hedefliyorsunuz?
    -Önceliğim lig olmalı. Taraftarların istedikleri şey bu.

Maçlardaki taktiksel yaklaşımınız ne olacak?
    -Futbol bir görsel şölendir ve Tottenham taraftarlarına da görsel bir şölen izleyeceklerinin sözünü veriyorum.

Transfer borsasında neler yapmayı planlıyorsunuz? Kesenin ağzını mı açacaksınız yoksa kelepir transferler peşinde mi koşacaksınız?
    -Benim tercihim gelecek için adımlar atmak ve genç, yetenekli futbolcular bulmak. Ancak burda uzun kalmayı düşünmüyorum, burayı bir basamak gibi gördüğümü eklemeliyim. Bu yüzden en iyiye yöneleceğiz.

Personel kadronuza gelecek olursak, teknik heyete kendi adamlarınızı mı getireceksiniz yoksa Pat Jennings, Les Ferdinand gibi isimlerle çalışmaya devam mı edeceksiniz?
    -Belirttiğim gibi uzun süreli düşünmüyorum bu yüzden köklü değişiklikler yapmayacağım. Zaten yeni başladığım için kendime ait ekibim veya tanıdıklarım yok.

İngilizce bilmemenize rağmen takımın başına getirildiniz. Dilini konuşamadığınız bir ülkede takım çalıştırmak zor olmayacak mı ?
    -Bunuda nereden çıkardınız. Benim İngilizce'm gayet kuvvetlidir. Toplantıyı burda bitiriyorum arkadaşlar daha fazla soru almayacağım.
    İyi günler beyler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tottenham çok iyi bir takım, umarım zevk alırsın.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Tottenham çok iyi bir takım, umarım zevk alırsın.
    Teşekkürler. Umarım alırım. Kadrodan Sandro'nun gitmesi zorluk çıkarabilir ama Fellaini'yi almışlar. Onunla devam edeceğiz.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar takımdaş

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Başarılar

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar takımdaş
    Teşekkür ederim ama ben kısa süreli düşünüyorum Tottenham'ı Bu arada sana da tekrardan başarılar

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

12. Hafta

Arkadaşlar son 3 oyunumda 3. kez crash dumps hatası alıyorum nedenini bilen olabilirmi ? Eğer aynı sorunu yaşamayacaksam kayıtlı yedek oyundan devam edeceğim?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DarkLight View Post
    Arkadaşlar son 3 oyunumda 3. kez crash dumps hatası alıyorum nedenini bilen olabilirmi ? Eğer aynı sorunu yaşamayacaksam kayıtlı yedek oyundan devam edeceğim?
    Hocam sen iyisin ben 8-10 tane almıştım
    Daha sonra belgelerim sega dosyasından fm13 dosyasını siliyorsun -tabi önce tottenham dosyasını kopyala ki sonra kaybetme- daha sonra steame girip fm13 sağ tık dosyaları doğrula yapıyorsun ve devam ediyorsun grafik olarak ben yeni çıkan mavi var onu kullanıyorum ve mega logopack şu ana kadar hiç almadım bunları yapınca

Mesaj Yetkileri