@vivoperlei : Eyvallah
Hazırlık maçların'da öne çıkan
Paulo Henrique yedek forvet olarak takımda tutulabileceğini birkere daha gösterdi. Kanatlar'da ise
Adrian ile
Yasin (
Olcan ) oynayıp orta saha'da
Zokora ile
Colman (
Soner ) oynayacak.

(
Özellikleri için tıklayın)
Selim Atalay'ın bizzat özel ilgi göstererek imzasına kadar özenle davrandığı transfer mutlu sonla bitti. Carlos Fierro Meksika'nın gelecek vaaden oyuncuların'dan bitanesi olarak gözüküyor. Külübüyle kiralık olarak anlaşma sağlayan Trabzonspor'da kiralık bedeli olarak 22B olarak ödeyecek. Eğer oyuncuyu satın almak isterse 3 miyon 700 avro ödeyerek satın alabilecek.

(
Özellikleri için tıklayın)
Gözlemci ekibiyle uzun süreli bir toplantı yapan
Selim, gözlemcilerin kesinlik almalısın demesiyle
Jurica Buljat bedelsiz olarak transfer eder.
Jurica Buljat ile 24 külüp ilgilenmesi ve umutsuz bir şekilde sözleşme sunar. 2 Hafta sonra olumlu bir cevap alan
Selim, oyuncuyla konuşup imza törenine katılır. Oyuncu yedek olarak alınan ve kısa süreli bir kazanç sağlayacak oyuncular'dan biridir.
Sadri Şener ile 1 saat süren toplantımız sonrası alt yapıya önem vermek gerektiğini ve gelecek seneler'de alt yapıyı kullanarak oyuncu elde edeceğimizi kaanat getirdik ve sağolsun başkanım beni kırmayıp alt yapı tessislerini geliştirceğini bizlere duyurdu.
Serkan Balcı ile kısa bir toplantı gerçekleştirdik.
Serkan Balcı kontratı bittiğini ve külüpte kalmak istediğini söyleyince kendisiyle 5 yıllık bir anlaşma yaparak sözleşmesini uzattık.
Kombine satışlarımız ilk sezona göre gayet iyi
Personeller değişikliğine yavaş yavaş başladık.
Taktik konusunda 2 taktik ile devam edicem. İkiside benim yapmış olduğum taktiktir.
Taktik Bozan v2
Çift forvete dönerek tamamiyle hucumu düşünen bir takım haline getirmek istedim. Kanatları kullanarak takımı hucuma kaldırabilecek oyuncular üzerine kuruludur. Forvet sistemi ise biri fırsatçı golcü diğeri ise çalışkan forvet'tir. Orta sahada iki yönlü oynayan oyuncu orta sahadan topu olarak ortadan hucuma kalkıp gol atma şansı vardır. Bunun için çift forvetli taktik ile denemeler yapıcam. Tutmayınca Taktik Bozan v1'ye geçiş yapıcam.
Taktik Bozan v1
Bu taktiği anlatmıştım zaten ve sonuçlarıda ortadaydı. Çok güzel bir başarı elde etmiştim ama bu sefer 2.planda tutarak v2'yi kullanıcam. Zor kaldığımda bu taktiği kullanarak seri yakalabieceğimi umuyorum.