1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Adrian Mierzejewski

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Adrian Mierzejewski

Adrian'dan bu kadar verim alan var mı ? Trabzonspor kariyerim'de 3.sezon böyle bi verim aldım ve asist kralı oldu her dalda ( Avrupa ligi, Süperlig, Türkiye kupası ) İlk defa bu kadar verimli olduğuna şahit oldum.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

takim oturduysa normal.. 3. sezon ve sonrasinda takimdaki en kötü oyuncum 7.50 7.60 ortalamayla oynuyor..

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    takim oturduysa normal.. 3. sezon ve sonrasinda takimdaki en kötü oyuncum 7.50 7.60 ortalamayla oynuyor..
    Ortalamayı söylemiyorum ki asisti söylüyorum. En kötü oyuncun 50 asist yapıyorsa ne mutlu sana
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Korner ve Frikikleri de kullandırırsan maksimum bu sonuç olur diye düşünüyorum. 50 asist demek ne demek ya. Ben daha 50 asist yaptıramadım kimseye. O sezonda kaç gol oldu ki ?
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Ortalamayı söylemiyorum ki asisti söylüyorum. En kötü oyuncun 50 asist yapıyorsa ne mutlu sana
    sonradan farkettim ben asist oranini.. sentugo'nun dedigi gibi korner ve frikikleri kullaniyorsa normal sayilabilir.. özel korner taktigin felan mi var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fiziksel olarak kotu olmasina ragmen cok iyi isler cikartiyor Adrian, iyi fiyatlara satilmasina engel oluyor fizik durumu.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Korner ve Frikikleri de kullandırırsan maksimum bu sonuç olur diye düşünüyorum. 50 asist demek ne demek ya. Ben daha 50 asist yaptıramadım kimseye. O sezonda kaç gol oldu ki ?
    Toplam 85 gol attık. Adrian gol atmaktan çok asist yapan birisi olması işimi kolaylaştırdı. Korner ve Serbest vuruşlar o ile Soner arası değişiyor.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    sonradan farkettim ben asist oranini.. sentugo'nun dedigi gibi korner ve frikikleri kullaniyorsa normal sayilabilir.. özel korner taktigin felan mi var
    Taktik yaparken korner ayarlarınıda ayarlamıştım.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Fiziksel olarak kotu olmasina ragmen cok iyi isler cikartiyor Adrian, iyi fiyatlara satilmasina engel oluyor fizik durumu.
    Adrian iyi fiyata satılır. Sadece biraz form tutması yeter.
    Jose Mourinho

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim çok iyi verim almışsın birçok kişi atıp tutar sen bakma mıllete kanıtlarıyla gelsinler.
    50 assıt ne demek yahu tebrik ederim tekrardan.Fm 13 de Beşiktaş kariyerimde en fazla asist yapan oyuncum dudu olmustu.Birçok lig maçındada oynuyamadı yani ligde sadece 22 maçta ilk 11 e girebildi 34 maçda olası bır rekor kırılabılırdı

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Tebrik ederim çok iyi verim almışsın birçok kişi atıp tutar sen bakma mıllete kanıtlarıyla gelsinler.
    50 assıt ne demek yahu tebrik ederim tekrardan.Fm 13 de Beşiktaş kariyerimde en fazla asist yapan oyuncum dudu olmustu.Birçok lig maçındada oynuyamadı yani ligde sadece 22 maçta ilk 11 e girebildi 34 maçda olası bır rekor kırılabılırdı
    Çok iyimiş az buz değil o asistler Adrian her alanda asist kralı olunca böyle bi sonuç çıktı ortaya Adrian dışında kimse o kadar asist yapamadı 30'u geçemedık daha
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Hangi mevki ve rolde oynatıyorsun adrianı?

Mesaj Yetkileri