
Originally Posted by
BaFraLı
Merhaba arkadaşlar. FM 2013'ü oynama fırsatını yeni yakaladım. Yeni kariyer açtım ama eski fm serilerine göre inanılmaz karışık geliyor oyun bana.
- Bir kere gözüm çok yoruluyor tema yüzünden. Önerdiğiniz tema var mı ( FM 12 de ki dark skin mi öyle bir tema vardı onun gibi birşey bulamadım )
- Maç esnasında split wiew bölümünü nerden ayarlıyoruz onu bulamadım mesela. ( FM 12'de hani sağ tarafta istatistikler sol tarafta takım adları alt alta ve önemli anlarda 2d'ye geçer duruma nasıl getirebilirim fm 2013'ü )
- Birde klasik mod ve normal mod arasında ki fark tam olarak nedir ? Yani ben oyunu fm 12 gibi oynamak istiyorum daha çok. FM 12 gibi olsa oyun yani çok fazla ayrıntı olmasa kafa karıştıran. Onun için klasik modda kariyer açmam gerek sanırım ?