Sayfa 1 / 367 1231151101 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

R.Madrid'in, Milan'ın Brezilyalı starı için rekor bir teklif yapacağı öğrenildi.

21.07.2007

Real Madrid’in, uzun süredir peşinden koştuğu Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka için inanılmaz bir teklif yapacağı öğrenildi. Marca Gazetesi’nde çıkan habere göre, Real’in önümüzdeki sezon sonunda İtalyan ekibinin kapısını Kaka için 104 milyon Euro’luk bir rakamla (182 milyon YTL) çalmaya hazırlandığı iddia edildi. 2011 yılına kadar Kırmızı-Siyahlılar’la kontratı bulunan Kaka’ya 8 yıllık bir sözleşme imzalatmayı planlayan Madrid temsilcisinin, Sambacı’ya senelik vereceği ücretin ise 13 milyon Euro (22.7 milyon YTL) olacağı iddia edildi. İspanyol basını bu haberle çalkalanırken, Çizme basını da bu iddiaları doğruladı. Öte yandan Chelseali Robben için de çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Boş çabalar bunlar..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toninin yerini doLdurabiLecek tek isim ama fiyatı konusunda herkes gibi bende biraz düşünceLiyim..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

10-15 eder en çok..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

racing e gitmeden önce arsenal ilgilenmşti..fiyatı konusnda size katlyorm 20 etmez ama 20 verirlerse de bu paranın hakkını bi şekilde verir..

ama umarm bu oyncuyu valencia alır..böylece morientes de direk bize

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Milli takımı bıraktığını anladım başlığı görünce Çünkü bu haberi televizyonda seyretmiştim.Keşke bırakmasaydı.İtalya için büyük bir kayıp.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sene Fİo iyi oyuncularla ilgileniyor.DAha ucuza alırlarsa iyi bir transfer yapmış olurlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aslında Ronaldinho Milan'ın mevcut sisteminde oynayamaz.Onu istiyorlarsa sistem değişikliğine gitmek zorundalar.Bu büyük bir risk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer Milan R10'nu alırsa belki Kaka'yı gönderir.Ben bunun olmasını istemem ama bir ihtimal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Kaka futbolu Milan'da birakir... Berlusconi ve Galliani ölmedigi sürece, Kaka Milan'da kalir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İş Kakada biter milan istediği kadar dirensin kaka gitmek istiyorum derse gider ve bence kaka mutlaka real forması giyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bence 104 milyon euro'ya başka mevkilere gerekli takviyeler yapılabilir. Realin tek eksiği ofansif orta saha mevkii değil bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bence Kaka milanda kalmali
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

104 milyon Euro süper bir teklif... Ztn Kaka' gelirse Real Madrid yine çoşar...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

kaka 104 milyon riquelme 10 milyon .real ben boş yere para dağıtmak istiyorum diyorsa versin alsın.

Quote Originally Posted by lucho View Post
    kaka 104 milyon riquelme 10 milyon .real ben boş yere para dağıtmak istiyorum diyorsa versin alsın.
    Ne diyon baba sen ? Kaka kim Riquelme kim ?

Töbe töbe...

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Default Emerson'un gönlü Milan'da

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) Şampiyonu Real Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Emerson, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan'da forma giymek istediğini söyledi.

Geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla sık sık eleştirilere hedef olan Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Emerson, İtalya'ya dönüş sinyali verdi. Real Madrid'e, Juventus'tan transfer edilen Emerson, bir başka İtalyan ekibi AC Milan'da oynamak isteyebileceğini ve bunda da şaşılacak bir durum olmadığını belirtti. İspanyol medyasına konuşan Emerson konuyla ilgili olarak, "Real Madrid'de şartlar İtalya'ya göre daha zor. Real Madrid, dünyanın en zengin ve tanınan kulübü ancak Milan daha koordineli bir kulüp. Transfer tekliflerini değerlendirmeye hazırım. Para her şey değildir" diye konuştu. Emerson'un, bu sezon Real Madrid'in yeni teknik direktörü Bernd Schuster tarafından kadroda düşünülmediği de İspanyol basınında yer alan haberler arasında.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Bir yıldız daha Real'de kaymasın bence ayrılmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Milan'ın yaş ortalaması yakında 40 olacak. Ciddiyim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Vidic View Post
    Ne diyon baba sen ? Kaka kim Riquelme kim ?

Töbe töbe...
    kaka en iyisi ama riquelme de çok iyi...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

emerson un gelmesi için capello nun da gelmesi lazım.. ne de olsa göbekleri bitişik

Pirlo var Gattuso var gerek yok EmeRson a...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Onlarda çok ister seni.Hani yaşın ilerlemiş ya..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O onu istiyo bu bunu istiyo ama sonuçta transfer yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi oldu yahu bırakması..İlerki yıllarda Türkiye'nin rakibi olsaydı İtalya.2 kat işimiz daha zor olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Milli takımı ve klübü aynı anda idare edemeyeceğini anlamış.Ne diyelim hayırlısı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Antipatik buldugum oyunculardan biridir kendisi. Ama eminim o beni çok seviyordur. :P

Kısacası futboluda bıraksa daha iyi olur milli takımı birakmak kesmez biz sevmeyenlerini.

Del Piero_10 Misafir

Default Adriano'yu alkol bitirmiş

Adı Fenerbahçe’nin transfer gündemine de gelen Inter’in ünlü yıldızı Adriano, performansındaki düşüşe alkolün neden olduğunu açıkladı. İtalyan ekibindeki ilk yıllarında büyük başarılara imza atan, ancak geçtiğimiz 2 sezon futboluyla hayal kırıklığı yaratan Brezilyalı oyuncu, La Gazzetta Dello Sport gazetesine samimi itiraflarda bulundu.

Babasını kaybetmesinin ve kız arkadaşından ayrılmasının kendisini çok kötü etkilediğini belirten golcü, teselliyi alkole sığınarak aradığını söyledi.
    Geçen yıl Serie A’da takımı şampiyon olmasına karşın kötü bir sezon geçiren ve ilk 11’de fazla şans bulamayan Adriano’nun, David Suazo’nun da transfer edilmesiyle Inter forvetindeki yerini tekrar kazanmasının hayli zor olacağı belirtiliyor.

Del Piero_10 Misafir

Default Salihamidzic:"Bana sadece 'Brazzo' deyin"

Juventus'un Bosna Hersekli oyuncusu Hasan Salihamidzic, isminin zor teleffuz edildiğini ifade ederken, kendisine "Brazzo" denilmesini istediğini söyledi.

Boşnakça "Dostum", "Kardeşim" anlamanına gelen "Brazzo"'nun kendisi için hem anlamlı hem de takım arkadaşları için daha kolay olacağını ifade etti.

9 sezon Bayern Münih forması giyen ve Almanya'da 6 lig şampiyonluğu, 4 Almanya Kupası alan Bosnalı oyuncu, Juventus'a transferinin kendisine çok şey katacağını belirterek," Beni burada büyük bir mücadele bekliyor. Almanya'da büyük tecrübe kazandım ama İtalya da çok prestijli bir lig. Benim için çok farklı bir mücadele olacak." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Babasını kaybetmesinin ve kız arkadaşından ayrılmasının kendisini çok kötü etkilediğini belirten golcü, teselliyi alkole sığınarak aradığını söyledi.
    çok duygusalmış.adriano yu sevmem ama yaşadıkları gerçekten üzücü.

Sayfa 1 / 367 1231151101 ... SonSon

Mesaj Yetkileri