Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arda'lı Atletico kupayı kazanır inşallah,bizde o saçlardan kurtuluruz
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kaka oynar ise Real Madrid, oynamaz ise Atletico Madrid kazansın.
Şampiyonlar ligi rövanşında yaptığı hatayı yapmaz umarım girince son ana kadar savaşan Kaka bu maçta oynar inşAllah diyeceğim ama bir teknik adama bakıyorum ve diyemiyorum.
Kaka oynarsa gol bekliyorum kendisinden.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gelenek değişmez, Real kazanır muhtemelen ama Atletico kazansa da Arda şu saçlarını kestirse![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Madrid derbisi, birde kupa maçı olacak, tadından yenmez.Harika bir maç olacak. Real Madrid'in tutunacağı tek dal bu kupa. Bu yüzden kazanacağını düşünüyorum ancak baya zorlanacaktır. Atletico Madrid kazanırsa şaşırmam yani. Arda'nın parası yok saçlarını kestiremiyor, kupayı kazandıktan sonra gelecek primi bekliyor galiba.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Safimiz Belli Real Madrid...
Madrid alir bu maci
Penaltilara gitmesini isterim gerisi onemli degil.
yahu maç hangi kanalda
TRT'de maç
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Trt Spor da
sağolun bende ntvsporda diye biliyorum zaten ilk yarıyı kaçırdık 2. yarıyı izleyelim bari
Bir maçtada ses ve görüntü sorunu olmasın. Bu kadar teknolojik gelişme var iken.
Atc. Madrid umarım bu maçı kazanır; ama şuan hırsları ile sahada varlar.
Atletico çok iyi oynuyor valla Real sahada yok sanki.Real'in golü faul gibi sanki Ronaldo itmiş Godin'i.Falcao'nun hareketleri asisti mükemmeldi.
Arda nasıl oynuyor beyler ?
Arda'yı beğendim ben bol bol top geldi ona Xabi Alonso'ya yaptığı hareket iyiydi.![]()
ceza alanında 5 madridli![]()
Courtios ayni taffarel gibi cikartti
Ronaldo tekme attı Gabi'ye.. İlginç ve zevkli bir maç oldu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Kral kupası da gitti![]()
Atletico fazlasıyla haketti şampiyonluğu.Mesut çok üzüldü üzülmemek elde değil %100 pozisyonları kaçırdı.Real için bence bu kupa önemliydi sonuçta gelecek sezonu Barça maçları ile açacaklardı ama At.Madrid - Barça maçları da ayrı bir zevkli geçecektir.Çoğu oyuncu ağladı bu iskelet korundukca Atletico daha çok kupa kazanır.
Tekme atti ama gabide iyi rolcu cikti yuzunu tuttu sanki yuzune vurdu maça gelirsek sabahaa kadar oynansa real madrid hak etti courtious sansliydi ve direkler izin vermedi maçtan sonra atletico madrid tribunleri Mourinho Quedate diye bagirdilar yani bizimle kal mourinho diye dalga geçtiler![]()
Arda kupayı alırsak saçları kestiricem demişti galiba.Kesin 0'a vurdurur.
![]()
Vur dedik,öldürdü adam![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
böyle daha güzel olmuş bence![]()
(/s)
Kupanın alınması en çok Arda için iyi oldu, adam mağara adamına dönmüştü. Bir an Atletico Madrid'in kadroda Ali Eren var zannettim.
Real bu sezon Mourinho'nun egosuna kurban gitti. Mourinho'nun en pis huyu bu işte. Max. iki sezondan sonra tutmayacaksın. Mourinho'daki gergin tavırlar takıma yeterince yansıdı. A.Madrid sonuna kadar hak etti. Son yıllarda çok sayıda kupa kazandılar.
Maçı Real Madrid'in hak ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim. Baskın oynayan, topları direkten dönen takım Real Madrid'di. Çok zorladır kupayı ancak şanssızdılar. Olmayınca olmuyor. Arda için sevindim bende. Tebrikler Arda, tebrikler Atletico Madrid. Yeni saçlarıda çok güzel olmuş, adama benzemiş şimdi.Sakallarını da Barcelona ile oynayacakları Süper Kupa maçını kazanırlarsa keser artık.
![]()
Canım FEDA olsun sana !