-
Derlediğiniz ilk 11
Bilmiyorum başlık doğru oldu mu ama bu başlık altında FM 13'deki en iyi karma ilk 11'inizi yazabilirsiniz.
Tabii Messiler, İniestaları yazmak yasak değilse de etik değil 
Ben başlayacak olursam
(4-3-3)
Ruffier
H.Mollo-Diakite-Dede- Baines
Wanyama
J.Enriquez- Fernando
W.Nem A.Ayew
Gabbiadini
-
------------------------------Emre Güral------------------------------
Kerim Frei----------------------------------------Emrah Başsan
---------------Soner Aydoğdu-----Salih Uçan---------------
------------------------------Necip Uysal------------------------------
Mehmet Sedef---Egemen---Salih Dursun---Serkan Balcı
------------------------------Onur Kıvrak------------------------------
Genellikle Türk takımlarıyla oynadığımdan benim 11'im bu şekilde. Buraya yazmadım ama forvette Mustafa Pektemek de çok verimli.
-
05.Haziran.2013, 06:20
Uzun soluklu Fenerbahçe,Gençlerbirliği ve Bucaspor kariyerlerim oldu.Yıldızları yazmaya gerek yok.Minimal ucuz genç kaliteli bir kadro yazayım size.
_______________________________Ömer Kahveci _______________________________
Hossein Kaebi__________Sezer Özmen_____________Efe Halil Özaslan_____İshak Doğan
Hurşut Meriç___________Taylan Antalyalı__________Özgür İleri_________Anıl Koç
__________________________Carlos Villanueva________________________
_________________________Carlos Fierro________________________________
Alternatif oyuncular: Ramazan Köse, Ethem Pülgür,Okan Alkan,Atila Turan,Yusuf Erdoğan,Tita,Artun Akçakın.
Herhangi bir Anadolu takımına şu kadro kolaylıkla 3 sene içinde yavaş yavaş kurulup 4 veya 5 sezon şampiyonluğa oynanır.Arkadan gelecek regenlerle de Avrupada başarı kovalanır.
-
05.Haziran.2013, 21:47
Kısa bir süre önce başladığım Fenerbahçe kariyerimde pek fazla ilerleme kaydedemedim. Şimdilik tek transferle ideal 11'imi kurdum.
----------------------------Semih Şentürk-------------------------Moussa Sow
Miroslav Stoch-------------------Pablo Batalla-----------------Raul Meireles----------------------Milos Krasic
Hasan Ali Kaldırım--------------Egemen Korkmaz-------------Joseph Yobo------------------Gökhan Gönül
--------------------------------------------------Serkan Kırıntılı-----------------------------------
Mesaj Yetkileri