Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Aalborg BK | 2008'e Geri Dönüş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Default Aalborg BK | 2008'e Geri Dönüş

"Aalborg BK" Danimarka'nın Aalborg kentinde kurulan bir futbol takımı. Danimarka Süper Ligi'nde mücadele etmektedir. Üç Süper Lig şampiyonluğu ve iki Danimarka Kupası şampiyonluğu bulunmaktadır. 2007/2008 sezonunda ligdeki son şampiyonluğunu kazanıp Şampiyonlar Ligi ön elemesinde FB Kaunas'ı eleyip Şampiyonlar Ligi grup aşamalarına katılmaya hak kazandılar ve gruplarda Manchester United, Celtic ve Villarreal takımlarıyla karşılaştılar. Grupta 3. olan Aalborg BK yoluna UEFA'da devam etti ancak orada da mutlu sona ulaşamadı.

HEDEFLER :

1. İlk sezonda ŞL'ye katılmaya hak kazanmak.
    2. Altyapıdan genç yetenekleri bulup As takıma entegre etmek.
    3. Danimarka Kupası'nı kazanmak.

Evet arkadaşlar, şuan kulüp maddi açıdan felaket durumda transfer bütçesi 0 ve maaş bütçesi de eksilerde. O yüzden çok gerekmedikçe transfer için zaman harcamayacağız.

HAZIRLIK MAÇLARI

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bu takıma sempatim var hep o şampiyonlar ligi sezonundan sonra gayet de başarılardı o grupta en azından yenilmiyolardı inşallah dönebilirsin o günlere başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Kadromuz ve Taktiğimiz

Başkanın bize yaptığı kötü sürpriz

Mali Açıdan Çöküntü İçerisindeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çöküntü içinde olduğunuz için transferi kabul etmiş başkan ama çok ucuza gitmiş be

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

helenius kötü olmuş ya

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bu takıma sempatim var hep o şampiyonlar ligi sezonundan sonra gayet de başarılardı o grupta en azından yenilmiyolardı inşallah dönebilirsin o günlere başarılar
    Bende rastgele takım seçe bastım ve ilk gelen bu takımdı kadrosuna da baktım hiç fena değil ligi kazanmamız işten bile değil sakatlık falan vb. şeyler etkilemezse. İlk hedefimiz ŞL'ye katılmak, inşallah diyorum ve teşekkür ediyorum

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Çöküntü içinde olduğunuz için transferi kabul etmiş başkan ama çok ucuza gitmiş be

Valla bütün planlarım Helenius'un üzerineydi ama başkan sağolsun

-- Transfer sezonunu tek transferle kapattık, sağ bekimiz yoktu. O boşluğu belki çoğunuz anımsayabilir mi bilmiyorum ama tecrübe abidesi Melchiot ile kapattık. Umarım uyum sağlar ve defansif olarak arkamız sağlam olur. Helenius'un ucuza gitmesi de büyük bir hayal kırıklığı oldu. Gelecek sezon takımda kalacağını söylemişti ama başkan parayı görünce yolladı güzelim oyuncuyu

Danimarka Süper Ligi 1.Hafta

Evimizde bol gollü bir başlangıç yaptık ama sonradan yediğimiz 2 gol canımızı sıkmadı değil. Haftaya şampiyonluğun en büyük adayı Kopenhag deplasmanına gidiyoruz. Hedef en kötü 1 puan.

Danimarka Süper Ligi 2.Hafta

İnanılması güç bir skor ortaya koyduk ve takımımla gerçekten gurur duydum. Girdiğimiz pozisyonlarda biraz daha becerikli olsaydık tarihi bir farkla da galip gelebilirdik.

Danimarka Süper Ligi 3.Hafta

Beklemediğimiz bir mağlubiyet oldu bu. Çok pozisyon verdik ve sonuç olarak mağlup olduk.

Danimarka Süper Ligi 4.Hafta

Deplasmanda temiz bir galibiyet aldık. Takım form tutmaya başladı ve bu da iyi bir haber bizim için.

Danimarka Süper Ligi 5.Hafta

Deplasmanda bir galibiyet daha aldık. Harika bi sezon bizi bekliyor gibi. Şimdiden umutlarımız yeşermeye başladı

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

3 de 3 le başlamak mükemmel olmuş deplasmanda bir de bu 3 maçın ikisi kopenhag ve nordsjaelland olunca daha da iyi olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

3 de 3 le başlamak mükemmel olmuş deplasmanda bir de bu 3 maçın ikisi kopenhag ve nordsjaelland olunca daha da iyi olmuş
    Böyle bir performans beklemiyordum gerçekten peri masalı gibi bir sezon geçiriyoruz

Danimarka Süper Ligi 6.Hafta
    *

Galibiyet serimize devam ettik bu maçla. Bi kaç sakat haricinde as kadromuz sağlam durumda şimdilik

Danimarka Süper Ligi 7.Hafta
    *

Galibiyet serimiz bu beraberlikle sona erdi ama oynadığımız futbol son derece iyi ligde ipi göğüsleme şansımız oldukça yüksek.

Dansk Cup 2.Tur Mücadelesi

Kupaya da galibiyetle başladık. Şuana kadar tek sıkıntımız azımsanamayacak kadar çok gol yememiz. Çok pozisyona giriyoruz ama aynı oranda pozisyon da veriyoruz.

Çok iyi bir başlangıç yapmışız hocam tebrikler.

Benim taktikle ilgili bir sorum olacak.Forvetlerden AF'yi sola DLF'yi sağa koymanızın bir nedeni var mı?Ben DLF'yi sola AF'yi sağa koyuyorum hep.Nedeni de DLF'nin defansın arasına sağ ayağıyla daha rahat pas atması ve AF'nin çizgiye inip orta açarken güçlü ayağını kullanması.Sizin düşüncelerinizi merak ettim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Çok iyi bir başlangıç yapmışız hocam tebrikler.

Benim taktikle ilgili bir sorum olacak.Forvetlerden AF'yi sola DLF'yi sağa koymanızın bir nedeni var mı?Ben DLF'yi sola AF'yi sağa koyuyorum hep.Nedeni de DLF'nin defansın arasına sağ ayağıyla daha rahat pas atması ve AF'nin çizgiye inip orta açarken güçlü ayağını kullanması.Sizin düşüncelerinizi merak ettim.
    Teşekkür ederim öncelikle. Soruna gelecek olursak, doğrusu hiç senin düşündüğün şekilde düşünmedim. Yani nasıl denk geldiyse öyle dizdim formasyonu ve rolleri. Senin dediğinin de doğruluk payı olma ihtimali bi hayli yüksek. DLF'nin hangi ayak olduğuna bağlı olarak değişebilir. Sol ayaksa sola sağ ayaksa sağa ya da zıt pozisyonlarda da olabilir bu tamamen forvetlerin özelliğine bağlı bişey kanımca.

Danimarka Süper Ligi 8.Hafta

Ligin dişli ekiplerinden OB'yi de mağlup etmeyi başardık ve şampiyonluk yolunda son sürat devam ediyoruz. İnşallah yüksek formumuz devam eder.

Danimarka Süper Ligi 9.Hafta

Kıyasıya bi mücadele oldu ve yine galip geldik. Ama gol yeme problemimiz ilerde başımızı çok ağrıtacak gibi gözüküyor.

Danimarka Süper Ligi 10.Hafta

İlk defa gol atamadan bi maçı tamamladık. Gol de yemedik ama zaten maçın hakkı beraberlikti.

Dansk Cup 2.Tur Mücadelesi

Nordsjælland'ın belalısı olduk adeta şuana kadar hep yendik onları

Danimarka Süper Ligi 11.Hafta

En yakın takipcimiz olan Horsens'i de mağlup ettik ve ligin ilk yarısını lider kapattık.

İşte Danimarka Süper Ligi İlk Yarı Puan Tablosu

Takım ve Oyuncu Verileri

ü

--- İlk yarıyı lider kapatan takımlar için federasyon tarafından verilen para ödülünün sahibi olduk.

--- Ayrıca bu üstün performans sonrası kulüp bütçesinde istikrar sağlandı hatta kar bile ettik.

--- Gözlemleme menzilimiz de arttı.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gözlemci işi iyi olmuş ligde de iyisin takımda kaç gözlemci vardı

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

gözlemci işi iyi olmuş ligde de iyisin takımda kaç gözlemci vardı
    Bi tane baş gözlemci var daha da yok valla personel almaya bile maaş bütçesi yok sürekli reddediyolar kontrat tekliflerini

Ayrıca lige ara verilmeden 2. yarıya başlanıyor danimarka liginde ve 3 gün sonra silkeborgla maçımız var. çok saçma geldi bu bana.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir

güzel gidiyorsun takipteyim

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Bi tane baş gözlemci var daha da yok valla personel almaya bile maaş bütçesi yok sürekli reddediyolar kontrat tekliflerini

Ayrıca lige ara verilmeden 2. yarıya başlanıyor danimarka liginde ve 3 gün sonra silkeborgla maçımız var. çok saçma geldi bu bana.

Danimarka'da 33 maç yapılıyor yani her takımla 3 kez maç yapıyorsun.22. maçtan sonra 1-2 aylık bir tatil olmalı yanlış hatırlamıyorsam.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Gidişat güzel

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ed2Ochao View Post
    güzel gidiyorsun takipteyim
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Danimarka'da 33 maç yapılıyor yani her takımla 3 kez maç yapıyorsun.22. maçtan sonra 1-2 aylık bir tatil olmalı yanlış hatırlamıyorsam.
    Bende yeni farkettim bunu ve acayip garibime gitti. Bu kısıtlı kadroyla 33 maç nasıl çıkarıcaz bilmiyorum açıkçası, sakatlıklar da işin cabası

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Gidişat güzel
    Daha da iyi olcak inşallah

Danimarka Süper Ligi 12.Hafta

Danimarka Süper Ligi 13.Hafta

Danimarka Süper Ligi 14.Hafta

Dansk Cup 4.Tur Mücadelesi

Danimarka Süper Ligi 15.Hafta

Danimarka Süper Ligi 16.Hafta

Tek tek yorumda bulunmayacağım ama özellikle derbilerde aldığımız galibiyetlerle taraftarları mest etmiş durumdayız ligde de puan farkını açmaya başladık. Yakın zamanda lig tablosunu da paylaşacağım.

Başarılar maçlar güzel gidiyor.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

ohooo sen herkesi sahadan silmişsin şampiyonluk gelir gibi böyle giderse

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar maçlar güzel gidiyor.
    Aman maşallah diyelim hocam . Şampiyon olucaz çok sürpriz bi gelişme olmazsa

ohooo sen herkesi sahadan silmişsin şampiyonluk gelir gibi böyle giderse
    beklemediğim bi sonuç bu. Yani bu derece başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünmüyordum dürüst olmak gerekirse. 2-3 sakatlığa rağmen ligi domine etmiş vaziyetteyiz, umarım sezon sonuna kadar böyle gider. 2 bucuk aylık bi araya girdi lig bu süreçte sakatlar iyileşir ve formu korursak kalan 13 maçta alacağımız en az 5 galibiyet bizi şampiyon yapar

Danimarka Süper Ligi 17.Hafta

Danimarka Süper Ligi 18.Hafta

Dansk Cup Çeyrek Final Mücadelesi

Danimarka Süper Ligi 19.Hafta

Danimarka Süper Ligi 20.Hafta

Lig arası geldi ve sonunda bol bol kondisyon çalışıp, defansif anlayışı kuvvetlendirecek çalışmalar yapabileceğiz. Şuana kadar çok gol yedik ve bi o kadar da attık. 2.Devre de daha az gol yiyip, daha da çok gol atmaya çalışacağız . İşte puan tablosu ;

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nordsjelleand ın durumu baya kötüymüş horsens le yer değiştirmeli lazımdı normALDE

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

nordsjelleand ın durumu baya kötüymüş horsens le yer değiştirmeli lazımdı normALDE
    Nordsjælland avrupa'da shaktar'ı yeniyo ligde geliyo bize yeniliyo. Zaten 3 maç yaptık onlarla 3'ünü de biz kazandık .

Bu arada stopere ve ortasahanın ortasına bonservisi elinde olan oyuncu ayırıyorum. Önerilerinizi bekliyorum, yardımınızı esirgemeyin lütfen

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Çok uzun bi devre arası olduğu için yoğun bir hazırlık programı geçirdik. Gol yeme sorununu büyük ölçüde çözdük ve 2 de tecrübeli ismi kadromuza bedelsiz olarak kattık.

Öte yandan yılın oyuncusu ödülünün sahibi olan AaB'li Lasse Nielsen, başarısını menajerine borçlu olduğunu dile getirdi.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

melte nin profiliin paylaşabilr misin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

melte nin profiliin paylaşabilr misin
    Tabiki buyur

Ligin 2.yarısını da lider tamamladığımız için yine para ödülünün sahibi olduk

Danimarka Süper Ligi 21.Hafta

Danimarka Süper Ligi 22.Hafta

Danimarka Süper Ligi 23.Hafta

Danimarka Süper Ligi 24.Hafta

Artık ligin son düzlüğündeyiz. Uzun bi süreden sonra ilk defa evimizde kaybettik AC Horsens'e. Galibiyeti hakettik ama son vuruşlardaki etkisizliğimiz pahalıya patladı. Midtjylland ve Randers maçları iyi geçti ve üstün oyunumuzun karşılığını aldık. Silkeborg'a maçı vermedik, maçı da kazanmayı haketmemiştik. Şampiyonluk yolunda son haftalarda 4 galibiyet bizi mutlu sona ulaştırır(2. Horsens ile puan farkı 8).

Bu arada altyapımızdan yükselen Rune Knudsen, profili hiç de fena değil sanki

Takipteyim başarılar. Çok iyi gidiyosun ama sezon sonunda ynetimden transfer bütçesi iste yoksa Şampiyonlar Liginde sonuç gelmez

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

yeni transfer idare eder ligi genç de iyiymiş ama arkadaşında dediği gibi şl için takviye lazım

Regen iyiymiş hocam.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

regen ileride çok sağlam olacak gibi duruyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Takipteyim başarılar. Çok iyi gidiyosun ama sezon sonunda ynetimden transfer bütçesi iste yoksa Şampiyonlar Liginde sonuç gelmez
    Teşekkür ederim. Zaten başkan öyle bi sürpriz yaparsa hiç düşünmeden istifamı veririm. Ben koca sezon boyunca oyuncuları hoş tutup, yokluk içinde şampiyonluk kovalayıp gelecek sezonda yine aynı şeyleri tekrar etmek istemem tabiki

yeni transfer idare eder ligi genç de iyiymiş ama arkadaşında dediği gibi şl için takviye lazım
    Başkanımıza hiç güvenmiyorum vallaha . Regenden umutluyuz bakalım neler yapacak

Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
    Regen iyiymiş hocam.

Öyle görünüyor

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    regen ileride çok sağlam olacak gibi duruyor

İnşallah

Danimarka Süper Ligi 25.Hafta

Danimarka Süper Ligi 26.Hafta

Danimarka Süper Ligi 27.Hafta

Danimarka Süper Ligi 28.Hafta

Danimarka Süper Ligi 29.Hafta

Danimarka Süper Ligi 30.Hafta