1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Cristiano Ronaldo

Default Cristiano Ronaldo

R.Madridle hiç kariyer yapmadığım için Ronaldo'nun teknik direktörü olma merakım vardı. Oyunda ileri bir tarihte olmama rağmen bu tecrübeyi edinmekten geri kalmadım ve 35 yaşında C.Ronaldo'yu 20 milyon sterlin gibi yüksek maliyete transfer ettim hem de Madrid deki maaşının da fazlasını vererek. Aldığımda son senenin yani 2019 altın ayakkabısı ve 19/20 sezonu avrupanın en iyi oyuncusu ödülü vardı. İşte Dortmund'a transfer ettiğim günki profili ve 2 sene oynadıktan sonraki profili. Bu adam gerçekten gençlerin önünü kesen efsanelerden biri. Bu sezon da ilk 11 oynatmayı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben bu profili oynatmada niyetli olsaydım target man veya deep lying forward olarak oynatırdım forvette

Bende GALATASARAY'a Almıştım içe kat eden olarak deli etti beni uzaktan şutlar çekiyodu hepsi büyük farkla dışarı çıkıyodu bende sattım

sol kanat olarak oynatıyorum aslında forvet daha iyi oynayabilir belki fakat forvet oyuncularım çok iyi olduğu için ihtiyacım olmuyor. ve oyunun mevki kalıplarına hiçbir zaman bağlı kalmam taktikte. kanat oyuncularının top sürmelerini bazen yaparım uzaktan şutlarını nadiren yaparım. o yüzden deep lying vs. gibi ünvanları ben kullanmıyorum o kalıpların dışına çıkarım her zaman taktik bölümünde paylaştığım taktiği kullanıp görebilirsiniz..

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

milli takımda erken emekli olmuş o yaşta o profil baya iyiymiş

Mesaj Yetkileri