Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Default Sarılar (Der BVB) Avrupa Süper Kupasının Peşinde | 2.Sezon

Evet arkadaşlar kariyeri bugün açtım ve sizinle paylaşma isteği geldi içimden. Hedefim Dortmund'un kazanamadığı Avrupa Süper Kupasını Kazanmak. İnşallah başarabilirim. Gerçi henüz acemiyim ama :P

Kulübün Logosu

Stadyumumuz Signal Iduna Park

Takım Hakkında Genel Bilgi

Geçmiş
    Last edited by Chakemate : 01.Temmuz.2013 at 22:11 Reason: Resimleri düzeltme

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gayet güzel bir takım seçmişsin götzenin yerini kimle dolduracağını merakla bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar hızlıresimde forum için olan kısım var eğer oradan yüklersen direk görürüz ve uğraşmayız

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gayet güzel bir takım seçmişsin götzenin yerini kimle dolduracağını merakla bekliyorum
    Götzenin yerini kimseyle dolduramadım malesef transfer bütçesinin kısıtlılığından bi de beklemediğim bir şey gerçekleşti o yüzden amc bölgesine transfer yapmadım. Maç yapıyorum şu anda yakında yeni fotoğrafları atıcam görürsün

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarılar hızlıresimde forum için olan kısım var eğer oradan yüklersen direk görürüz ve uğraşmayız
    sdcfdf Tamam la dur acemiyim ben Düzelttim

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

sdcfdf Tamam la dur acemiyim ben Düzelttim [/quote]
    güldürdün

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam , Dortmund'u Dünya'nın bir numarası yapman dileğiyle

Arkadaşlar öncelikle personel kadromu geliştirdim bence güzel oldu.

Bu da bu sezon için yaptığım transferler. Ama düşük miktarda bi bütçem vardı. Lewandowski ayrılmak istedi takımdan kalması için bayağı uğraştım ama en sonunda morali bozuldu ben de göndermek zorunda kaldım. Forvet hattına adam aramaya başladım. Önce Cavaniyle görüşme yaptım fakat gelmedi. Daha sonra Flumineseden Fred, Saint Etienneden Aubameyang, Chelsea'den Demba Ba, United'den Welbeck istedim ama hiçbiriyle anlaşamadık en sonunda tranfer sezonunun kapanmasına çok az süre kaldı Sow'u almak zorunda kaldım. Subotice 25m euro teklif geldi City'den ama göndermedim 2 sezon sonra 50ye gider Kadro genişliği çok azdı takımda 4-5 yedek kalıyordu bunları da kiralık olarak tamamladım. Bizim takımımızdan da genç oyuncuları kiralık olarak gönderdim ve transferi noktaladım.

Moussa Sow'un Profili. Aslında çok da kötü oyuncu değil dribling sorunu var sadece.

Bu da sol bek'e kiralık olarak gelen Boka'nın Profili (Kiralık)

Bu bebeyi de Gençlik Gelişim Sorumlumuz aldı.

Sağ kanada yedek olarak aldığım oyuncu. (Kiralık)

Bu da Son Transferimiz (Kiralık)

İLK HAZIRLIK MAÇIMIZ

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇIMIZ

İstediğim gibi oynattım. Kontra ataklarla rakibin üzerine geldik çok da güzel oynuyorduk ama yenildik

ALMANYA KUPASI 1.TUR

Çok güzel hücum futbolu oynadık 6 topumuz direkten döndü. Sow takımla ilk maçına çıktı ve 1 asist yaptı.

Şimdilik gelişmeler bunlar arkadaşlar
    Last edited by Chakemate : 01.Temmuz.2013 at 23:40 Reason: Yazı Tipi

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    sdcfdf Tamam la dur acemiyim ben Düzelttim
    güldürdün [/QUOTE]
    La ciddiyim acemiyim Fm 13 de hiç 12 ye benzemiyor. Çok zor geliyor.

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Başarılar hocam , Dortmund'u Dünya'nın bir numarası yapman dileğiyle
    Çok fazla bişey beklemeyin FM 13e yeni basladım henüz alışma aşamasındayım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gonolons mükemmel transfrer 9 numara ilginç olmuş arthur boka nın profline aldanma stutgart kariyerimde beni çıldırttı

gonolons mükemmel transfrer 9 numara ilginç olmuş arthur boka nın profline aldanma stutgart kariyerimde beni çıldırttı
    Hacı zaten yedek olarak aldım baska kimse olmadığı için Schmelzer varken fazla forma şansı bulamaz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Oyuna alışırsam inşallah 12 ile çok farklı geldi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Yapmak istediklerini yapmadıklarını vs takıldığın şeyleri sorarsan herkes elinden geldiğince yardımcı olur

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

galiba ilk kariyerleri yapıyorsun

LİG 1.MAÇ

Sonlara doğru attıgımız golle maçı aldık

Bu arada taktiğimi paylaşmayı unutmuşum

Şampiyonlar Liginde grubumuz belli oldu 2.olarak çıkarız diye tahmin ediyorum

LİG 2.MAÇ

Harika oynadık zaten rakibin şut sayısından belli

SOW HARİKA OYUNUYLA HAFTANIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

LİG 3.MAÇ

Oyunun ilk yarısındaki oyunu 2.yarı sürdüremedik ve beraberlikle sonuçlandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ

Malesef Ayew'i tutamadık. Son dakikada da Weidenfellerin defansa attığı kısa top Ayewin önünegeldi o da golü attı ve yenildik sağlık olsun Sonuçlar kötüleşmeye başladı çaresine bakıcaz artık.

galiba ilk kariyerleri yapıyorsun
    Evet öyle PSV ile başlayayım dedim de baktım olacak gibi değil Anladığım kadarıyla rakip komutları ve maç içindeki yönlendirmeler çok etkili oluyor. Alışırım zamanla

Yapmak istediklerini yapmadıklarını vs takıldığın şeyleri sorarsan herkes elinden geldiğince yardımcı olur
    Eksik olmayın biraz zaman geçsin bi çabalamak lazım azıcık baktım olmuyor yardımlarınızı alırım

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

nuri yi 11 de oynatmıyomusun

nuri yi 11 de oynatmıyomusun
    Sakat Güncelleme geliyo

Arkadaşlar yazının sonunda taktikle ilgili sorunlarım var onlardan bahsedicem yardımlarınızı bekliyorum

Taktiğim bu.

LİG 4.MAÇ

Harika oynuyoruz ama gol yiyoruz ve atmakta biraz zorlanıyoruz.

Haftanın Oyuncuları

LİG 5.MAÇ

Son dakikalarda bulduğumuz golle maçı kazandık.

LİG 6.MAÇ

Beraberlikler canımı sıkmaya başladı. Puan durumunun görüntüsünü alacaktım ama unutmuşum bi dahakine onu da paylaşırım.

Arkadaşlar taktiğimin görüntüsünü en başta paylaşmıştım. Tam olarak sıkıntım şu , süper oynuyoruz maçta genelde top ayağımızda ama top rakibe geçtiğinde oyuncular hiç pres yapmıyo gel de at dercesine önünü açıyolar çok sinir bozucu bişey. Oyuncu talimatlarında sıkı markajı falan kapattım bayağı ugrastım ama sonuç aynı defansım hiç pres yapmıyo. Defans için neler yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim. Bi de gol atmada biraz sıkıntım var kaleyi yokluyorum ama girmiyo. Kenar Talimatları hakkında da biraz bilgi alsam fena olmaz

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

al benden de o kadar müthiş pres yapan bir takımım olmadı hiç bayern inanılmaz bu arada

al benden de o kadar müthiş pres yapan bir takımım olmadı hiç bayern inanılmaz bu arada
    Bayern süper gidiyo zaten önünde duracak kimse yok Ya ama benimkiler adamın önünü açıyo Çok sinir bozucu vallaha kriz geçirecem

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Bayern süper gidiyo zaten önünde duracak kimse yok Ya ama benimkiler adamın önünü açıyo Çok sinir bozucu vallaha kriz geçirecem
    dert ortağım bu oyunda forvetler baya gol kaçırıyo allahtan yoksa her maç 4 5 yicez

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle kenar talimatlarından azami derecede faydalanmak için takım komutları ve oyuncu komutlarıyla fazla oynama..yani adamı fırsatçı golcü yapıyosan bırak öyle kalsın belki birkaç rütuş yaparsın oyuncunun özellikleri ve maça göre..takım taktik anlayışında da defans çizgisi genişlik tempoda fazla oynama ki yukarda seçtiğin seri hücum akıcılık gibi oyun anlayışını oyuncular sahaya yansıtabilsin..mesela savunmayı çok geride kurarsan orta saha ile arada kopukluk olur birde hücum oynuyon..seri paslaşma geniş ve hızlı tempoda oynanır hücum ediceksen defans biaz önde basması lazım..baktın olmuyo kenar talimatlarını sokarsın devreye defansı geri çek ne iblim kontra vs takımda oyuncularda tek tek uğraşmak yerine biranda komutunla sahadaki dizilişi anlayışı herşleyi değişir. umarım anlatabilmişimdir

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

şeklinde bi düzenleme yap bakalım..katı-akıcı o sana kalmış ben katı oynattırıyorum..defans beklerinin rolleri otomatik yap..kanatlardan birini içe kateden yap sow çok yalnız kalır hele rakip dmc kullanıyorsa söner..orta üçlüde benderi orta sahaya çek savaşçı orta saha savunma ver..nuriyi dmcye çek defansif oyun kurucu destek ver..ilkay standart orta saha otomatik yada hücum verip birkaç hazırlık maçı yap bakalım değişiklik olacak mı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son olarak, ben genelde çift hücumcu kullandığım için forvetlerdfen verim alıyorum.. tek forvet biraz sancılı hiç büyük takım çalıştırıp ihtişamlı bir forvetim olmadı o yüzden dediklerimi kafanda kurgula kendine göre düzenlemeler yaparsın

Öncelikle kenar talimatlarından azami derecede faydalanmak için takım komutları ve oyuncu komutlarıyla fazla oynama..yani adamı fırsatçı golcü yapıyosan bırak öyle kalsın belki birkaç rütuş yaparsın oyuncunun özellikleri ve maça göre..takım taktik anlayışında da defans çizgisi genişlik tempoda fazla oynama ki yukarda seçtiğin seri hücum akıcılık gibi oyun anlayışını oyuncular sahaya yansıtabilsin..mesela savunmayı çok geride kurarsan orta saha ile arada kopukluk olur birde hücum oynuyon..seri paslaşma geniş ve hızlı tempoda oynanır hücum ediceksen defans biaz önde basması lazım..baktın olmuyo kenar talimatlarını sokarsın devreye defansı geri çek ne iblim kontra vs takımda oyuncularda tek tek uğraşmak yerine biranda komutunla sahadaki dizilişi anlayışı herşleyi değişir. umarım anlatabilmişimdir
    Dediklerini uygulayıp maça çıkıcam zaten kadroyu dinlendirdim inşallah iyi bir sonuçla dönerim Maç Salzburgla

dert ortağım bu oyunda forvetler baya gol kaçırıyo allahtan yoksa her maç 4 5 yicez
    Ben oynuyorum oynuyorum adamlar yürüyerek gelip atıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Transferler biraz zayıf geldi bana.

3.Sezonumdayım Dortmund ile ileri hücum hattım şu şekilde;

LAMELA----------------İSCO---------------NEYMAR
    --------------------------FALCAO-----------------------

Devre arasında da Rooney gelicek sözleşmesi bitmişti bonservis ödemedik

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri