Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 251 sonuç

Konu: Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Default Tottenham misyonu tamam, sıra Arsenal Projesi'nde - 2015/16

1882 yılında Kuzey Londra'da kurulan Tottenham Hotspur Football Club, Spurs adıyla da bilinir. Kulüp maçlarını 36 bin kişilik White Hart Lane'de oynamaktadır.

Kadrosunda Gareth Bale, Emmanuel Adebayor, Younes Kaboul ve Sandro gibi önemli yıldızları barındıran Spurs'da başkanın beklentisi hücum futbolu oynatmak ve genç isimleri A takımına çıkartmak olarak belirtildi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Livermore'u elde tut derim ve Hamsik yanlış tercih olmuş , başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hamsik yerine Fellaini daha uygun olurdu sanki, başarılar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Livermore'u elde tut derim ve Hamsik yanlış tercih olmuş , başarılar.
    Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Hamsik yerine Fellaini daha uygun olurdu sanki, başarılar.
    Dilekleriniz ve değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Ben AMC kullanmayı düşünmediğim için biraz daha yaratıcı, atak ve teknik özellikleri yüksek bir MC'den yana seçim yapmalıydım. Aşağıda da kıyaslamayı göreceksiniz. Fellaini'yi sezonun ilerleyen zamanlarında top kazanan orta saha olarak Hamsik'in partneri yapmayı düşünüyorum. Şu an onun yerine oynayan Dembele DLP olarak görev yapmakta ve performansı iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sezon öncesi hazırlıklar kapsamında teknik kadro ve scout ekibi tamamıyla yenilenirken hazırlık kamp yeri olarak A.B.D. seçildi, yapılan hazırlık maçlarında 4-1-2-2-1 taktik dizilimine ve planlanan mantaliteye uyum sağlamaya çalışan takım göz dolduran bir performansla hazırlıklarını tamamladı. Özellikle Real karşısında oynanan futbol ve skor dikkat çekiciydi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

3'te 3 ile başladığımız sezonda göreceli olarak zayıf rakiplerle karşılaşmış olsak da takımın güven kazanması açısından değerli galibiyetler aldık. Wigan karşısında oyuna hakim görünsek de galibiyeti korner organizasyonunda havada rakipsiz olan Kaboul'un kafa golüyle aldık, önceki hafta Liverpool'u deviren Stoke karşısında temkinli başlasak da oyunda sadece 1 şut girişimleri oldu ve o da golle sonuçlandı zaten, ona karşılık bizim 23 şutumuz var, keyifli bir galibiyet oldu. Son maçta Q.P.R pozisyon olarak ezilmese de bitiricilik olarak karşımızda duramadı ve başka bir 4 gollü galibiyet aldık. Hamsik özellikle son 2 haftada asist ve golleriyle ön plana çıkan isim oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelike başarılar hocam,
    Tottenham Premier Ligde son dönemlerin en gözde takımlarından biri, kadro ve ekonomik gücü üst seviyelerde olan bir takım. Başarı için gerekli donanıma sahipler, Lige güzel başlangıç yapmışsın ancak Hamsik biraz tuzlu mu olmuş ne : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öncelike başarılar hocam,
    Tottenham Premier Ligde son dönemlerin en gözde takımlarından biri, kadro ve ekonomik gücü üst seviyelerde olan bir takım. Başarı için gerekli donanıma sahipler, Lige güzel başlangıç yapmışsın ancak Hamsik biraz tuzlu mu olmuş ne : )

Beni de cezbeden özellikleri bunlardı. Hamsik gereğinden fazla pahalıya geldi evet, bence de max € 30-35 M'a bitmeliydi bu iş Napoli gereğinden fazka inatçı bu konuda ve o kalibrede başka bir adam bulamadım, mecbur aldım. Önceki kariyerlerde daha ucuza kapatan var mıydı rastlamadım hiç.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İlk bakışta kolay bir grup gibi gözüktü hocam, çok rahat liderlik ile çıkarız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    İlk bakışta kolay bir grup gibi gözüktü hocam, çok rahat liderlik ile çıkarız.
    Evet, bana da öyle göründü Ben de liderliği bırakacağımızı düşünmüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

4.Hafta
    *Ligin vasat takımlarından W.B.A. karşısında maça hakim başlasak da şanssız bir karambol golüyle geriye düştük, sonrasında milli takımda sakatlanan Bale'in yerine oynattığımız Pepe'nin vasıfsız oyunu ve son vuruşlardaki etkisizliği adata takımın ataklarına bir ihanetti. Oyuna hakim olsak da birtürlü golü bulamadık, 2. yarıyla birlikte 100% atak (overload) bir stratejiye döndük, Defoe'yi de alıp 4-4-2'ye geçtik, defans hattını da öne çıkardığımız dakikalarda genç Caulker'in tutması gereken tek adam olan Long'u kaçırmasıyla skor 2-0 oldu. Pepe'nin yerine oyuna aldığımız Sigurrdsson'u klas bir golle farkı bire indirse de maçtan beklemediğimiz şekilde mağlup ayrıldık.

D Grubu 1.Maç
    ** Avrupa'ya start maçımızda Lazio'ya karşı pek zorlancağımızı düşünmüyorduk, bu sene FB karşısında da izlediğimiz üzere eski Lazio ile alakası olmayan düz bir takım olmuşlar. Sakatlığı geçen Bale'in ortasında iyi yükselen Adebayor ile öne geçtik, ilk yarı bitmeden sağdan Hamsik'in al da at derecesine verdiği yerden pasta Adebayor düz bir vuruşla skoru 2-0'a getirirken işimiz iyice kolaylaşmıştı. 2. yarıya bu kez kornerde yavaştan klasikleşmeye başlayan bir Kaboul kafası ile fark 3'e çıkarken sinirleri bozulan Lazio'da sol kanat Konko 2. sarı kartla oyun dışı kaldı. Dinlendirme amaçı Bale ve Hamsik'in oyundan aldık. Kapanışı kontratakta ortasahada bomboş topu kapan Lennon yaptı. Diğer maçta M.gladbach AZ'ı 3-1 ile geçti.

5.Hafta
    *Tek kelime ile utanç verici bir mağlubiyet, yorum gerektirmiyor...

Last edited by LeoN48 : 18.Nisan.2013 at 01:13

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son 2 lig maçı haricinde güzel başlangıç. İlk sezon olmazsa bile 2. sezon şampiyonluğa oynarsın hocam

sakary Ali Misafir

Ligte ilk sezon zirve yarışı vermek zor olacaktır. Avrupa'da önemli işlere imza atabiliriz ama acayip zor kura olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Son 2 lig maçı haricinde güzel başlangıç. İlk sezon olmazsa bile 2. sezon şampiyonluğa oynarsın hocam
    Son maçlarda çok fena saçmaladım, toparlamaya bakıcam. İlk sezonda hedefim ilk 4'e girip CL bileti alabilmek. Yönetime de öyle söz verdim. Seneye daha sürpriz transferlerle çok şakalar yapıcam

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ligte ilk sezon zirve yarışı vermek zor olacaktır. Avrupa'da önemli işlere imza atabiliriz ama acayip zor kura olmuş.
    Değerlendirme için teşekkürler kaptan.Yanlış mı gördün rakipleri, bence çok da zor değil grup

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 maç 9 puan fena değil ama daha iyi olabilirdi, Oyuncular artık Menemen için mi kapışır Kırmızı Şarap + Biftek için mi kapışır bilinmez ama mücadele daha çetin olmalı (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

21. Default

Başarılar , lennon'u elinden çıkarmaya bak. Bende tottenham'ı yönetiyorum ve şuan 2015 teyim. Dedigim gibi az biraz transferlerle , uyumlu taktiklerle rahatlıkla şampiyon olucak bir takım ki 3 sezonda 8 den fazla kupa kazandim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yorumlar için sağolun beyler. Birkaç gündür ülke dışındayım. Döndüğümde alevli bişiler ayarlıycam

Nesil
    2012

Hocam Wolfsburg kariyerinden hatırladım seni çok keyifliydi bunun da o şekilde olacağını biliyorum , Baines ve Bale Sol kanadı otobana çevirir Sandro ve Hamsik 'li bir orta saha harika olmuş , Sandro geçit vermez Hamsik takımı hücuma kaldrırır bence gayet iyi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam Wolfsburg kariyerinden hatırladım seni çok keyifliydi bunun da o şekilde olacağını biliyorum , Baines ve Bale Sol kanadı otobana çevirir Sandro ve Hamsik 'li bir orta saha harika olmuş , Sandro geçit vermez Hamsik takımı hücuma kaldrırır bence gayet iyi
    Sağolasın kaptan, aynen, Wolfsburg'da maç motorunun kurbanı olmuştuk, o kadar emek çöpe gitmişti. Şimdi daha hırslıyım sinyor Terim stili ortasaha kurgusunda değişikliğe gidebilirim, şu an takım biraz durgunluk ve kısırlık yaşıyor, belki de ihtiyacım lennon yerine efendi gibi bir Amr bulmamdır, Hulk gibi bi inside forward hayalim, analiz edip ona göre bi çözüm bulucam.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post
    Sağolasın kaptan, aynen, Wolfsburg'da maç motorunun kurbanı olmuştuk, o kadar emek çöpe gitmişti. Şimdi daha hırslıyım sinyor Terim stili ortasaha kurgusunda değişikliğe gidebilirim, şu an takım biraz durgunluk ve kısırlık yaşıyor, belki de ihtiyacım lennon yerine efendi gibi bir Amr bulmamdır, Hulk gibi bi inside forward hayalim, analiz edip ona göre bi çözüm bulucam.

Tottenham'da zaten deli gibi para var , Hulk ilk yıl biraz tuzlu olur ama alırsan ilk yıl şampiyonluğu kovalaya bilirsin , Sezon sonu'da Bale'yi satıp yerine Neymar inside Forward , efsane olur .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

3.Tur

6.Hafta

D Grubu 2.Maç

7.Hafta

8.Hafta

D Grubu 3.Maç

9.Hafta

4.Tur

10.Hafta

GENEL DEĞERLENDİRME:
    3'te 3 ile başladığımız Premier Lig'de 3-4 haftalık bir duraklama dönemi yaşasak da takımın birbirine uyum sağlaması sonucu son haftalarda 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık ve 10. hafta sonunda 5. sırada kendimize yer bulduk. Avrupa Ligi'nde ise daha rahat bir performans sergiliyoruz, gruptan lider çıkmamamız için bir neden yok. Capitol One Cup'ta da 2 tur yükseldik. Takım şuan için kadro ve taktik uyumunu yakalamış görünüyor. Gözüme eksik gelen tek yanımız şuan için sağ kanat ve göbekte Hamsik'e daha uyum sağlayacak bir MC gibi görünüyor.
    Last edited by LeoN48 : 27.Nisan.2013 at 15:57

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

D Grubu 4.Maç

11.Hafta

12.Hafta

D Grubu 5.Maç

DEĞERLENDİRME: Ligde üstüste zayıf Reading ve Swansea karşısında alınan galibiyetlerle seriyi 5 maça çıkardık, Avrupa Ligi'nde de benzer şekilde yedek kadrolarla aldığımız 2 net galibiyet grup maçlarının bitmesine bir maç kala bize üst turu getirdi. Bale son maçta sakatlandı, 1 ay takımdan uzak kalıcak.

***Bu arada Lazio maçında Ekotto'nun Gheorghe HAGI'nin Monaco'ya attığı golü yadetmesini aşağıda sizlerle paylaşmak istiyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=9u_RnBR_qXw

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

13.Hafta

4.Tur

D Grubu 6.Maç

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir