Liverpool kariyerimin Hataları sonrası ilk işim fanatigi oldugum galatasaray oldu..
Fazla söze gerek yok işte takımımız..
Hedef Yine Her zamanki gibi şampiyonluk..
Şanlı grubumuz
kariyerde kısa zamanda avrupada başarı ya
Liverpool kariyerimin Hataları sonrası ilk işim fanatigi oldugum galatasaray oldu..
Fazla söze gerek yok işte takımımız..
Hedef Yine Her zamanki gibi şampiyonluk..
Şanlı grubumuz
kariyerde kısa zamanda avrupada başarı ya
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Başarılar dilerim abi aldığın elemanları ve Fener maçını çok beğendim
2-3 seneye görürüz demi Aguero Messi Neymar gibi adamları Galatasarayda![]()
başarılar..
Öncelikle başarılar diliyorumTransferlerin ikisine de bayıldım, çok yerli yerinde olmuş transferler. Fakat sunum tekniğini biraz daha süslemeni tavsiye edeceğim, şanlı Galatasarayımızın kariyerini daha bir heyecanla okumayı tercih ederim
![]()
tşk ederim kardeşim..
tabikide daha detaylı paylaşım yapmayı isterim fakat hanım ve iş buna engel oluyo maalesef..webcagri Öncelikle başarılar diliyorumTransferlerin ikisine de bayıldım, çok yerli yerinde olmuş transferler. Fakat sunum tekniğini biraz daha süslemeni tavsiye edeceğim, şanlı Galatasarayımızın kariyerini daha bir heyecanla okumayı tercih ederim
![]()
anca oynama ve paylasma imkanı buluyorum... bundan sonra daha da heyecanlı anlatmaya özen gösteririm kardeşim..
![]()
Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 1. Maç
Maç öncesi stresimiz çoktu ligde bir türlü yakaladıgımız posizyonları atamazken kafamızdaki tek soru işareti avrupada da aynısı olursa...
fakat maçtan sonra korkulanın tam aksine gol olduk saganak saganak yagdık... Olympiakosu istanbula geldigine pişman ettik..
Sonuç : Hezimet..
![]()
Ligde 5.Hafta
Takımımın başında ilk çıktıgım derbide İstedigimiz puanları aldık..
maçın henüz başında hamitin müthiş füzesi ile öne geçtik.. istedigimiz pozisyonları bir türlü istedigimiz gibi kullanamadık... beraberlik golüde gecikmedi, sneijderin klas ortasına klas bir kafa vurusuyla macı koparan golü attık.. ve sonuca gittik.
![]()
Oly bugda kalacak artık oyun boyunca![]()
![]()
Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 2.Maç
İlk yarı 2 farklı yenilgiye düştük... fakat fantazi olsun diyee sırf oyunu sag kanada yıkıp sag forvete drograbı alıp sol kanadı bos bırakıp rakibin kaptıracagı toplarla kontra futbolu denedik ve sonuc olarak mükemmel bir geri dönüşü gerçekleştirerek zorlu deplasmandan 1 puanı söküp aldık..
![]()
Bozmuşsun Oly'iKıskananlar çatlasın iyi olmuş yalnız ahaha
![]()
![]()
Sıradaki Maçımız..
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da agırlayacagımız dünya devi manchester united maçı
Maçtaki hedefimiz:
Gol yemeden bitirebilirsek eger galip gelmeyi başarırız diye düşünüyoruz
fakat en iyi savunma hücum futboludur.. Rakibe saldıracagız..
Daha Önce Tarihi yazmıştık..
Sağ bekte Sabri reyizin yerine Alpaslanı düşün derim hacı Eboue'nin yokluğunda taş gibi oynarAyrıca sistemini atar mısın merak ettim