1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Çok İyi Top Çeviren Takımlara Karşı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Çok İyi Top Çeviren Takımlara Karşı

Arkadaşlar Evliya Çelebi tadında götürdüğüm kariyerim de Milan ile anlaştım kadro falan baştan yaptım.Yeni sezonda süper kupa maçında Juventus karşısında tel tel dökülüyorum.Adamlar resmen hileli gibi bir şey.Öyle yada böyle gol buluyorlar.Aşırı iyi ve hızlı top çevirip savunmayı dengesiz yakalıyorlar inanılmaz net gol pozisyonlarına giriyorlar.Oyunu sırf deneme amaçlı oynuyorum hangi oyun tarzına nasıl önlem alırım tarzı özellikle böyle büyük maçlarda çıkıp baştan oynuyorum oyun stillerini çözmek için.Ama bu takım hile gibi bir şey hiç bir müdahale işe yaramıyor en kötü 2-3 yiyip pozisyona giremeden maçı bitiriyor Juve üstelik girdikleri 3-4 net gol şansı da cabası.Biraz fazla uzattım galiba ama kadromu ve Juve'nin dizilim-kadrosunu atayım siz karar verin.Epey bir şeyler denedim ama çözemedim haydi buyrun beyin fırtınasına

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ümit dizilişini ve taktiğini şöyle yapıp maç başlar başlamaz da direktifleri verip dener misin ? Oyun stratejinin kontrollü olmasına dikkat et ama. Tabii forvetinin ve stoperlerinin özelliklerine göre oyuncu görevlerini değiştirebilirsin. Orta sahadaki ikiliden de sağdakini iki yönlü oyuncu veya savaşçı orta saha yapabilirsin, sana kalmış. Ben kanatları böyle yapmıştım ama kanat oyuncusu dersen de işe yarayabilir, bende kanat olmadığı için böyle kullandım

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

SO'ya daha iyi top kapan birisini koyabilirsin.Bir de DOK değil de OK kullanmanı öneriyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Ön libero kullan ve rakibin oyununu kurgulayan kilit isimlerine markaj uygula. Bunun dışında senin kanatların rakibin beklerine adam markajı yapıp rakibin top çıkarmasını engelleyebilir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Mesajları Taktik ve Antrenman Tartışma Platformu'na taşıdım. Konu kilitlenmiştir.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri