Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: Nottinghamla Premier Ligin Tozunu Atmaya Geldik // 2.Sezon Ödüllü //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Default Nottinghamla Premier Ligin Tozunu Atmaya Geldik // 2.Sezon Ödüllü //

Evet ortak kariyerim sürerken bir yandanda kendime yeni bir kariyer açıp geri kalan süremde bu kariyerimi yavaş güzel bi anlatımla sizlerle paylaşıcam.

Benim adım Mustafa Diler 04,09,1992 Gaziantep doğumluyum.Futbol kariyerim erken bittiği için 22 yaşında teknik direktörlük kariyerine merhaba dedim.Öncellikle bende genç dinamik olduğum için böyle bir takım aradım ve sonunda isteklerime cevap veren bir takım buldum torpil şu bu derken başkanımızla konuştuk kendimi anlattıp hedeflerimi anlattıp o da memnun kaldıki bizden 2 3 gün yönetim kuruluyka tartıştıktan sonra teklifimi kabul etti.

Takımımız İngiltere Npower Championship Liginden takım ismini şimdi söylemiycem bakalım ilk kim bilecek takım geçmişi olan bir takım futbolun esas yeri çok ipucu verdik galiba olsun bi heyecan olur ufakda olsa sonrada kariyerime başlıycam herkese takip eden herkese şimdiden teşekkürler

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Başarılar Dilerim Mustafa.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Onaylandı, başarılar.

Sağolun

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim Mustafa.
    Sağol Abi

Evet kariyere fazla ilgi olmasada olsun zamanla olacağını umut ediyorum takımı açıklıyorum takım NOTTİNGHAM FOREST evet uyuyan devi uyandırmak için benimde takımında azmi heyecanı sayesinde bu yola baş koyduk Allah utandırmasın kısaca takımı tanıtmak istiyorum geçmişi olan bir takım dedik bunu derken ne kastettik hemen maddeler halinde yazıyorum

• 2 Fa Cup
    • 1 Premier Lig
    • 2 İngiltere Birinci Ligi
    • 4 İngiltere Kupası
    • 2 Şampiyonlar Ligi Kupası
    • 1 Süper Kupa

Evet gördüğünüz gibi bu takımın müzesinde Şampiyonlar Ligi kupası var ama son seneler de alt liglerde potansiyeline tam anlamıyla ulaşamıyor

Herneyse logomuza geçelim

Logomuz görüldüğü üzere sade kırmızı beyaz renklerimiz

Stadımız

30576 koltuk sayısı vardır inşallah stadımızıda uzun vaadede büyütücez ya da yeni stadımızı inşaa edicez.

Takımla ilgili gerekli bilgiler ise buradan ulaşıp okuyabilirsiniz http://tr.wikipedia.org/wiki/Notting...C4.B1lar.C4.B1

Hedeflerimizi maddeler halinde yazarsak
    • İlk etapta genç geleceğe dönük bununla birlikte tecrübeli isimleri aralara serpiştirerek bir takım kurmak
    • Altyapıya önem vererek gerek tesisleşme olarak gerek antreman sahası bakımından en iyi şartları sağlayıp yıldız oyuncuları çıkarmak
    • Yeni bir stat için çalışmalara başlamak nabız yoklamak
    • Ligde ne pahasına olursa olsun çıkıp Premier Lige dönmek
    • Takım içi dengeleri bozmayacak şekilde transferler yapmak
    • Premier Ligde 2 3 sene içinde zirveye oynayıp şampiyonluk elde edebilmek
    • Avrupada söz sahibi olup yeniden kupa ve kupalar almak
    • Maddi anlamda 0 borçla kariyerimi noktalamak
    Evet hedefllerimi felsemizi maddeler halinde yazdım benim için kariyeri bitirme zirve noktası

• Premier Lig
    • Carling Kupası
    • Fa cup
    • Şampiyonlar Ligi
    • Kıtasal Şampiyonların Kupası
    • Süper Kupa
    • İngiltere Süper Kupa
    Bu 7 kupayı aynı anda aldığımız gün kariyeri noktalamak ve adımı efsaneler arasına yazdırmak olacak hedefim bunu ise kendimce hedef olarak min 5 senede yapmayı hedefliyorum sizlerinde destekleriyle kariyeri desteklemesiyle bu takımı tekrardan ayağa kaldırıcaz...

İlerleyen saatlerde taktikler hakkında transferler hakkında bilgilendirme yapıcam önerileriniz gerekebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar takipçinim (: Forest'i ayağa kaldırmak çok güzel olur kadrosu aslında lig için iyi ilk 2'de çıkarsın.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Efsane canlanırsa fena olur. Takipteyim
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarılar takipçinim (: Forest'i ayağa kaldırmak çok güzel olur kadrosu aslında lig için iyi ilk 2'de çıkarsın.
    Kadromuz iyi ama bi kaç eksik var bunun hakkında bilgilendirme yapıcam

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Efsane canlanırsa fena olur. Takipteyim
    Canlandırıcaz inşallah hepberaber Takiplerinizi esirgemeyen bi yorumu çok görmeyin

Ve sabah uyanıp gazetelere bakım dedim bugün iş çok gazetelere baktığımda çok mutlu oldum taraftarlarımız destek yazısında bulunmuşlar beni mutlu etti bu yazı ayrı bi motive etti

Birde kulübümüzden mail aldım bu mailde çok mutlu etti beni transfer bütçemiz ve maaş bütçemiz belirlenmiş transferlerde 21 yaşının üstüne çıkmıycam 3 4 duruma göre dahada fazla takviyede bulunucaz takıma daha ayrıntılı bi anlatım taktik genel oyun düzeni ilerleyen saatlerde gelicek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başarılar İyi Şanslar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Güzel takım seçimi, başarılar. Ben Las Palmas'ı düşününce o transfer bütçesi ne öyle oyyyy.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Başarılar İyi Şanslar.
    Teşekkürler...

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Güzel takım seçimi, başarılar. Ben Las Palmas'ı düşününce o transfer bütçesi ne öyle oyyyy.
    Senin bütçeyide gördüm aktarma olsa veririm sana borç teşekkürler kardeşim takım seçimi benim içinde süpriz oldu aslında

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Taktik hakkında bilgi vermeye geldi sıra öncellikle kadro elime ulaştığında mevkilerine bakım bi ne var ne yok dedim galiba benden önceki hocamız amc dmc mr ml amr aml mevkilerinden haberi yoktu takımda görüldüğü gibi 2 kaleci 5 Dm 3 Bek 4 orta saha 5 forvet var kadroda görüceksiniz iki oyuncu Tudgay ve Reid takımdan ayrılacak isimler olacak

İki tanede sakatımız var onlar kadroda görülmüyor Ward Dm mevkinde oynuyor Mc mevkindede Lansbury oynuyor 1.5 ay sonra onlarda kampa katılacak.

Kadrodanda anlaşılacağı gibi orta saha ağırlıklı bir kadro ile oynuycaz yedek sayımız 7 gidecek oyuncularla birlikte uzun bir Lig maratonu kupa şu derken 3 4 daha takviye yapıcam minimum

Takım kadromuz rolleri ve mevki dizilimi aşağıda görüldüğü gibi

Kadromuz bu şekilde olacak mental kısmıyla daha tam oturtmadım onlar hazırlık maçlarında belirlenecek

Transferdede Kaleci Sol bek Orta Saha Forvet transferlerinde bulunucam şimdilik bu kadar imzalar atıldığında transferle ilgili bilgiler vericem

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Transferde İki Bomba

Daha öncede yazdım 21 yaş altı oyuncular alıcam diye ama bu fırsatı kaçıramazdım gözlemcimiz bonservisi elinde deyince hemen görüşmelere başladık Beşiktaşta oynadığı içinde olması gerekki hemen içim kıpır kıpır etti görüşmelerde olumlu geçti John Carewi renklerimize bağladık sözleşmesii 1 yıllık tecrübesinden çok yararlanıcaz performansına göre devre arası sözleşme yenileyebiriz

Diğer bomba ise Fierro kulübüyle anlaştık 1.5 milyon eurosu peşin 3 milyon eurosu 48 ay taksit olmak üzere toplam 4.5 milyon euro karşılığı anlaştık oyuncuyla anlaşmamız kaldı o da 1 2 güne sonuçlanır 18 yaşındaki genç Meksikalı gelecekte vazgeçilmemiz olacak

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim o bütçeyle iyi oyuncular alınır

Başarılar hocam Geçmişi olan takım dediğinde tahmin etmiştim Nottingham Forest olduğunu, kulübü eski günlerine döndürmen dileğiyle

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by reys111 View Post
    Başarılar dilerim o bütçeyle iyi oyuncular alınır
    Evet alınır eldeki kadro bence terfi etmemiz için yeterli o yüzden fazla harcamayıp lige çıkınca daha rahat takımı kurmak istiyorum o yüzden mümkün olduğunca kiralık ve ucuz oyuncular alıcam

Quote Originally Posted by Umut Arda View Post
    Başarılar hocam Geçmişi olan takım dediğinde tahmin etmiştim Nottingham Forest olduğunu, kulübü eski günlerine döndürmen dileğiyle
    İnşallah kardeşim hepberaber bir destan yazıcaz bu kariyerde

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Hazırlık kampını İngiltere kamp programı içerisinde dışarıya çıkmadan gerçekleştirdik.İlk 3 maçı deplasmanda yaparken 3 maçı evimizde yaparak lige hazır duruma geldik deplasmandaki 3 maçımız alt liglerden olduğu için kolay bir şekilde geçti sonraki 3 maçımız ise daha zorlu rakipler olduğu için biraz zorlansakta yenilmeden kamp programımızı bitirdik tamamen lige hazır hale geldik.Özellikle Premier Ligden Southampton ile Arjantin efsanesi Boca maçları beni yeterince tatmin etti.

Transferde ise tek parayı Fierroya harcadık diğer isimlere ilk yıl için kiralama formulünü seçtik Fierrodada kıran kıran pazarlık içerisinde yer aldık alabileceğimiz uzun vadade en iyi paraya aldık.Dİğer isimlerdede Cairneyde mesela 5 milyon euroluk Steer de ise 3.3 milyon euroluk bi opsiyon hakkımız ve bu 3 ismin yaşları 21 ve altı Carew ise tamamen kişisel bir tercih oldu 32 yaşında tecrübesinden yararlanıcam hazırlık maçlarında 1 gol 3 asistle oynadı Pivot santrafor olarak oynatıyorum.

Ayrıca Ferrayra ve bi mc ile para konusunda anlaşamadık.Blackburnun kalecisi ile anlaştık kulübüyle anlaşamadık ve arjantinli dl ile anlaştık oyuncu sakat olduğu için olmadı.

Böyle bir takımın medya tarafından şans tanınması da ayrı bir komedi...

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Lige Capical One Kupasıyla başladık kolay rakibimiz uzatmalarda zorla zor geçtik ama takım daha yeni bi taktikle oynadığı için oturtmamız bi kaç maçımızı alacak

Lige zorlu bir deplasmanda merhaba dedik bizim için zor bi maç gibi görünsede ilk 30 dkda bulduğumuz gollerle morellendik sonradan ise oyunu rölantiye alarak kontrollu bir biçimde oynadık

2.Hafta evimizde seyircimiz önüne çıktık zor bir maç olduğunu biliyorduk gol geç geldi beraberliğe razı iken kontra atakla golü bulduk

Bulunduğumuz ligin favorisi olan Watford deplasmanına gittik beraberlik için gittik galibiyetle döndük sevinçliyiz

kupaada elendik kendimizden kat kat üstün bir takıma karşı dayanamadık ama ezilmedik

Lig maçları güzel. Kupada elenmen kötü olmuş. Gelir kaynağı olurdu yenebilseydin.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başarılar takipteyiz N.Forrest çok spektaküler bir takım..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Maçlar çok iyi gidiyor.İlk sezon şampiyon olup üst lige çıkarız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig maçları güzel. Kupada elenmen kötü olmuş. Gelir kaynağı olurdu yenebilseydin.
    capital para vemriyo Fa cup veriyor parayı boşver kupaları üst lige çıkmaya bak deli paa gelicek prömiyer ligde

Bozmadan devam et panpa İnşallah Prömiyerdesin seneye

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Başarılar takipteyiz N.Forrest çok spektaküler bir takım..
    Hakketen güzel bir ekip potansiyelli bir takım hani ölü bir takım değil Takip etmeniz beni çok ayrı motive ediyor maçları ayrı bir hırsla oynuyorum

Abi kupada yapacağım birşey yok deplasman ve Everton yani başlarda güzel götürdük çok mutlakta bir gol kaçırdık ama bi tane yiyincede açıldık sağlık olsun

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Maçlar çok iyi gidiyor.İlk sezon şampiyon olup üst lige çıkarız.
    Şampiyon olacağımızı zannetmiyorum bizde daha üst düzeyde takımlar var Blackburn olsun Hull olsun ama tabiki hedefimiz üst sıralarda bitirmek olacak bakalım daha uzun bi maraton var önümüzde

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    capital para vemriyo Fa cup veriyor parayı boşver kupaları üst lige çıkmaya bak deli paa gelicek prömiyer ligde
    Seni buralarda görmek çok sevindirdi bu kariyere bi bakımada senin kariyerden esinlenerek açtım

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
    Bozmadan devam et panpa İnşallah Prömiyerdesin seneye

İnşallah hocam en büyük hayalim şimdilik

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler
    Seni buralarda görmek çok sevindirdi bu kariyere bi bakımada senin kariyerden esinlenerek açtım
    Esin kaynağı olmuşsak ne mutlu bize (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Esin kaynağı olmuşsak ne mutlu bize (:
    Tecrübelerinden yararlanmak isterim özellikle oyuncu alma konusunda

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ve Lig devam ediyor pozisyon bakımında çok kısır geçen bir maçta bütün hücum hareketlerini yaptık ama ne biz ne rakip gol atmak istemiyordu sanki o kadar ikazımıza rağmen beraberliğe razı olduk

Zorlu bir deplasmandaydık ama kazanmak için çıktık önede geçtik ilk yarıyı böyle bitirmek istedik iyicene geri çekilidk tam bitti derken golü yedik moralimiz bozuldu ikinci yarıda denk bir mücadele oldu özellikle beklerimiz çok zorlandı sağlı sollu ortalarla geliyordu rakibimiz golü son dakikalarda yememiz gene bizi üzdü

Rakibimiz kolay bi rakipti zorlanmadan geçtik ikinci yarı ise sakatlık falan olmasın diye defansif bi oyun oynadık kendimizi sıkmadık

Bu maçı unutmuycam ikinci yarıya 3 değişikle başladık ve 3 oyuncumuzu maç içinde sakatladılar maçı 8 kişi tamamladık

Blacburn deplasmanı zorlu olacağını biliyorduk maçın başında penaltı kazandık gole çeviremedik döndü onlar penaltı kazandı gol oldu sonra gol attık ofsayttan sayılmadı döndü onlar gol attı son dakikada atsakda yenilgiye engel olamadık şansızlık peşimizi bırakmıyor bir türlü

8 haftalık periyot geride kaldı bulunduğumuz yer hakketmediğimiz yer devre arası transfer çalışmalarımız olacak mutlaka önemli isimler katıcaz dr dl st dm 4 5 oyuncu almayı planlıyorum önerilerinizide beklerim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Tecrübelerinden yararlanmak isterim özellikle oyuncu alma konusunda
    Alırken yapabileceğim bişey yok açıkcası klübün istediği rakamı vermek durumunda kalıyoruz sadece klüp vermezse basın yoluyla oyuncuyu etkilemeye transfer listesine koydurtmaya çalışabiliriz (: sözleşme imzalarken ise menejerine bağlı olrak çingene pazarlığı yapabilirsin maaşından kısmak için sözleşmesini padişah fermanı gibi bi ton maddeyle doldur (:

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Alırken yapabileceğim bişey yok açıkcası klübün istediği rakamı vermek durumunda kalıyoruz sadece klüp vermezse basın yoluyla oyuncuyu etkilemeye transfer listesine koydurtmaya çalışabiliriz (: sözleşme imzalarken ise menejerine bağlı olrak çingene pazarlığı yapabilirsin maaşından kısmak için sözleşmesini padişah fermanı gibi bi ton maddeyle doldur (:
    Alıcam dikkate dediklerini hocam sağolasın takipte kal

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri