Merhaba arkadaşlar, forumda bazı arkadaşlarımızın oyunu beğenmediklerini yazdıklarını okudum. bunu sebepleriyle de açıklarlarsa belki daha net konuşabiliriz.

99/2000 senesindeki sadece yazılarla oynanan CM den beri, her sene hiç aksatmadan bu oyunu aylarca oynadım. Şimdiye kadar ki en geliştirilmiş oyun FM 2013 .

Neden en iyi oldugu konusuna gelince

- Daha önce Dinamic Lig Reputasyo nu yoktu. Yani Ülkelerin saygınlığı , ülkedeki takımların aldıgı başarılardan sonra artmıyordu. Bu da , Messi klasındaki oyuncuların, Türk takımlarına gelmesini, sınırsız paranızda olsa imkansız kılıyordu. Ligin popülerliği olmadıgı için gelmiyorlardı. Uzun sürekli olarak bu oyun oynandığında, bu seviyeleri artırabilirseniz, Türkiye ligi de ispanya ligi gibi olup daha eğlenceli bir hal alıcaktır.

-Antrenmam olayı önceki serilere göre çok daha sadeleşmiş.
-Türkçe desteği var.
-Oyun hızı gayet iyi.
-Sonradan lig açabilme özelliği mükemmel
-Ve daha aklıma şuan gelmeyen birçok sebep

Bununla beraber daha eğlenceli olması için önerebileceğim bazı konular var.

- Öncelikle bu oyunda yaşı küçük arkadaşlarımın özellikle, hile yapmadan oynadıgını sanmıyorum. Ya editörden hile yapıyorlar yada önemli maçlardan önce kayıt edip aynı maça tekrar tekrar çıkıyorlar. 20 yaşına kadar oyunu bende böyle oynadım son 4 yıldır benim gibi oyun bagımlısı olan 34 yaşındaki abimin gaza getirmesiyle hiç hile yapmıyorum ve daha zevk alıyorum.

-Yalnızca size Türk takımlarının başarılı olmasını hızlandırmak için, editörden yabancı sınırlamasını değiştirmenizi , mesela 2 sene türkiyede oynayanların türk olmasını aktif etmenizi yada sınırı kaldırmanızı önerebilirim. Sebebi çok yetenekli türk oyuncu nadiren çıkıyor , yabancı sınırlamasından dolayı diğer takımlarımız dandik oyuncularla oynayıp avrupadan eleniyorlar. Böylece bir tek siz ülkenin popülerliğini artırmak durumunda kalıyorsunuz ve daha uzun senelere yayılıyor.

-Kendi takımınızın dışında ise , yine Türkiye en alt liglerinden bir takım seçip, gençlerle ugraşıp, takımı en alt seviyeden yıllar sonra çok kuvvetli bir takım haline getirmeye calısmakta cok eglenceli oluyor.

Bunların dışında,, ögrenmek istediğiniz, ne işe yaradıgını bilmediğiniz herhangi birşey varsa sormak için yazabilirsiniz.