Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 109 sonuç

Konu: Güney Amerika Yolları Taştan l 1. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Default Güney Amerika Yolları Taştan l 1. Sezon

Rodi Mood: Eskişehirspor ile başarılı bir sezon geçirdikten sonra artık sıkıldım buralardan. Şehir hep aynı geliyor. İnsanlar, sokaklar, futbolcular hatta top toplayıcı çocuklara kadar herkes monotanlaştı sanki. Artık gitme vaktim geldi herhalde. Sen ne dersin bu konuda? Alooo, kız kesmeyi bırakta bana bak biraz.
    Santos: Ne sıkılması, bırak bu ayakları. Sevgilimden ayrıldım, kötü oluyorum demiyon da.
    RM: O da varda, cidden sıkıldım buralardan. Yarın başkanla konuşup istifamı vereceğim.
    Santos: Sen ciddisin. İyi hayırlısı olsun. Nereye gideceksin ?
    RM: Orasını hiç bilmiyorum. Türkiye'yi avcumun içi gibi öğrendim 4 yılda. Avrupa desen dolaşmadığım ülke kalmadı oyuncu aramak için. Daha farklı heyecanlar istiyorum. Güney Amerika yada Asya sıcak geliyor.
    Santos: Asya mı ? Sen yapamazsın asya da , sen bizim oralara git en iyisi; brezilya, arjantin iyi gelir sana.
    RM: Olabilir aslında. Ben kalkıyorum daha bavul hazırlıyacağım.
    Santos: O zaman yolun açık olsun dostum.

1 Gün sonra...

Rodi Mood: Kızım başkan içeride mi?
    Sekreter: Evet, efendim. Haber vereyim mi ?
    Rodi Mood: İyi olur.

S: Başkan Bey, Bay Mood dışarıda bekliyor. Sizinle görüşmek istiyormuş.
    Başkan: Kızım koskoca teknik adam bekletilir mi?
    S: Kusura bakmayın efendim.

S: Buyrun, efendim.
    R M: Teşekkür ederim. (Meymenetsiz ya, yine bekletti kapıda)

B: Ooo, tatilde sanıyordum seni Rodi Hocam, geç otur. Ne içersin?
    R M: (Kaç yıl oldu hala alışamadım bu adamın sarılmasına :S)Ben böyle iyiyim başkan, sana söyleceklerimi söyleyip hemen çıkmam lazım.
    B: Hayırdır inşAllah.
    R M: 4 yıldır Eskişehirspor için elimden geleni yaptım. İnanıyorum ki klübü aldığımdan daha öte bir yere taşıdım. Artık misyonumu tamamladığıma inanıyorum. Artık yeni denizlere yelken açmanın zamanı geldi.İstifa mektubum burada, kalın sağlıcakla.
    B: Çok ani bir karar bu hocam, ama sen dediğini yaparsın. Yolun açık olsun.
    R M: Saol başkan.( Nerdeyse ağlayacak koskoca adam, ıyy şu surata bak )

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.

Not: İlk kariyer hikayem hayırlı olsun, eksikler için kusura bakmayın kurguyu sağlamaya çalışıyorum. Hikayeyi bağlıycam az kaldı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylanmıştır, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Başarılar..

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

başarılar hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Başarılar..
    Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    başarılar hocam
    teşekkürler , en kısa zamanda başlıyorum kariyere inşAllah.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Başarılar (:

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kafaya koymuştum. Güney Amerika da yeni bir maceraya çıkacağım. Ama Güney Amerika ile tek bağlantım, arkaşım Santos ve onun ülkesi Brezilya da bana vize vermemekte ısrar ediyor. Anlamıyorum ki , mantıklı bir sebepleride yok adamların.

Brezilyada'dan umduğumu bulamayınca ikinci alternatif olarak Arjantin aklıam geliyor. Ama Arjantin nere Kanarya Adaları doğumlu Rodi Mood nere.

+ Olmadı Santos, vize vermiyor seninkiler.
    - Baya ayıp etmişler, kusura bakma elimden birşey gelmiyor.
    + Önemli dğeil, artık şansımızı Arjantin'de deniycez. Tanıdık falan var mı orada?
    - Valla çok çok uzaktan bir akrabam var ama 10 sene önce falan borç almıştım. Hala kaçıyorum adamdan
    + Anladım, neyse ben kapatıyorum telefonu.
    - Tamam , sana kolay gelsin.

Arjantin, Arjantin, Arja..... Tabi ya , Juan Diaz . Hatırlar mı ki beni? Telefonu olacaktı herhalde, aha da burda.

- Alo, kiminle görüşüyorum.
    + Bay Diaz, ben Rodi Mood. Geçen seneki seminerde tanışmıştık.
    - Ooo hatırladım Rodi. Hayırdır, sen ararmıydın beni.
    +İş, güç, lig derken anca vakit buldum. Aslında ben sendn birşey isteyecektim.
    - Buyur söyle.
    + Ben Eskişehirspor'dan ayrıldım. Güney Amerika da yeni birşey yaşamak istiyorum. Yaşanmışlıklarım olsun istiyorum. Brezilya vize vermiyor. Arjantin'e gideyim dedim, orada da taıdık yok. Senin bilgiğin menajer arayan klüp var mı Arjantin'de?
    - Şuan aklıma gelmiyor ama yardımcı olabilirim sana. Sezon başlamadan Arjantin'de oalcağım sende gel bakalım buradaki klüplere.
    +Çok saol dostum, en ksıa zamanda geliyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Juan Diaz ile Arjantin'de buluştuktan sonra beni birkaç klübe ziyarete götürdü. Ama gittiğim klüplere bir türlü ısınamıyordum yada onalr bana ısnamıyordu. Umutsuzca dolaştığımız 2 haftanın sonunda Juan İngiltere'ye dönmesi gerektiğini söylerek ayrıldı. Giderken de " Buraya kadar gelmişken 9 Temmuz daki Tucuman Kongresi yıldönümü kutlamalarına da katıl, gitmişken de oradaki klüplere de bakarsın " diyerek bana son bir kıyak yapmıştı.

Tucuman da San Martin Tucuman takımıyla görüşmelerim sonuçsuz kalınca şehirden ayrılmaya karar vermiştim. Havalimanında bilet almaya çalışırken bir kafilenin geldiğini gördüm. Görevliye sorduğumda gelenin Atletico Tucuman takımı olduğunu ve hazırlık maçından geldiklerini söyledi. Ve anladığım kadarıyla bir menajer arıyorlardı...

Bir haftalık görüşmelerin sonunda resmen Atletico Tucuman takımının menajeri oldum. Haydi Hayırlısı...

Başarılar hikaye bayağı güzel

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Club Atletico Tucuman

Stadımız : Jose Fierro

Bilgiler

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Başarılar , değişik olacak Güney Amerika

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Geçtiğimiz sene Premier A liginden küme düşen takımımız her bakımdan zor durumda. Personel ve Oyuncuların bir kısmı klüpten ayrılmış. Mali durum berbat halde, kadodaki oyuncuların bile maaşlarını ödeyemiyoruz. Bu yüzden kadroda gereksiz gördüğüm birçok oyuncuyu satılığa çıkardım. Yedek takıdmaki kaleciyi as tkaıma aldım şimdilik yedek kaleci olarak.

Klüpte sadece 5-6 personel vardı ve neredeyse hepsini gönderdim. Yerine daha kaliteli personeller transfer etmeye çalışıyorum.

Mali durum çok kötü olduğu için herhangi bir oyuncuyla masaya bile oturamıyorum. Bu yüzden yönetimden ek maaş bütçesi istedim. En azından açığı biraz azaltmak için. Akmıyor en azından damlasın dimi

Mali durumumuz ortada, en kısa zamanda gereksizoyuncuları satmaya çalışıyorum. Çünkü hazırlık dönemi çok kısa ligin başlamasına 1 ay var. Daha transfer yapmam lazım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TheConquerost View Post
    Başarılar hikaye bayağı güzel
    Teşekkürler, ilk hikayem elimdne geldiğince konuyu bağlamaya çalıştım.

Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Başarılar , değişik olacak Güney Amerika
    Teşekkürler Hep avrupa avrupa nereye kadar dimi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Lucchetti vardı sanırım kaleci olarak.Birtek onu tanıyorum.Güney Amerika güzeldir.Zevkli bir kariyer olacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Lucchetti vardı sanırım kaleci olarak.Birtek onu tanıyorum.Güney Amerika güzeldir.Zevkli bir kariyer olacaktır.
    zevkli olmasına olacak ama klübü toparlamak baya zaman alacak. Mali durum o kadar kötü ki transfer yapamıyorum

Bu şekilde ilk amacımız ligde kalmak olacak herhalde.

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

güney amerika'da işi olan juan diaz'ı arıyor başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    adam meşhur , ben konuştum tatile kanarya adalarına çağırcam. Cyrstal kızları da getirir belki yanında (: (: (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

hazırlık kampında sakatlıklar can sıkmaya başladı. Klübün bütçesini de düşünürek Lider Marmol ile yollarımızı ayırıyoruz. 5-6 ay sakatlık + 1 ay forma girmesi bize pahalıya mal olur.

Başarılar... 26-27 yaşındaki serbest arjentinlilere bakabilirsin özellikleri fena olmuyor takımını en azından ilk 3te bırakabilirsin rahat.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Başarılar... 26-27 yaşındaki serbest arjentinlilere bakabilirsin özellikleri fena olmuyor takımını en azından ilk 3te bırakabilirsin rahat.
    birkaç tane dediğin gibi adam aldım , fakat asıl bulduğum gençlerden ümitliyim ben.

23. Default

Başarılar... O bütçeyle işin zor...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Hikaye Güzel Yanlız Premier Lig İçin 3 Sene Ciddi Çalışma Yapman Gerekebilir Allah Sabır Versin. 3 Sene Sonunda İnşallah Premier Ligde Bulursun Kendini. Başarılar....

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    Başarılar... O bütçeyle işin zor...
    Birkaç oyuncu satıp ek bütçe sağladım mecburen, neyseki birkaç tane para eden gereksiz adam vardı klüpte...

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Hikaye Güzel Yanlız Premier Lig İçin 3 Sene Ciddi Çalışma Yapman Gerekebilir Allah Sabır Versin. 3 Sene Sonunda İnşallah Premier Ligde Bulursun Kendini. Başarılar....
    Teşekkür ederim, hedefim bu sezon Premier Lig e yükselmek. Yada en azından ilk 3 için sonuna kadar mücadele etmek. Her ne kadar klüp maddi açıdan biraz sıkıntıda olsa da bunu yapabilecek güç var.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post

adam meşhur , ben konuştum tatile kanarya adalarına çağırcam. Cyrstal kızları da getirir belki yanında (: (: (:
    Kariyerlerde adımı görünce mutlu oluyorum ha

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada başarılı olmak adına meşhur bir Diaz sözü söyleyelim sana ;
    Quote Originally Posted by Juan Diaz
    Herşey transfer demek değil ve her taktikde dizilimden ibaret değil.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Bu arada başarılı olmak adına meşhur bir Diaz sözü söyleyelim sana ;

bunu çok acı yollarla tecrübe etmiştim. Çok güzel söylemişsin...

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Öncelikle personel sayımız yetersizdi. Elde olanlarda kalitesizdi. Bu yüzden teknik kadromuzun büyük kısmıyla yollarımızı ayırdık. Yerlerine şimdilik idare edecek kalitede uygun kişilerle anlaştık. Sadece fizyoterapisti değiştirmemişim, oda gözden kaçtı herhalde ilerleyen günlerde onunla da ilgilneceğim.

Ardından klübün mali durumunu düzletmek için birkaç oyuncu satarak kendimize bütçe sağladık. Yukarıdaki transferleri yaparak transferin son gününe girdik. Belki birkaç kişi daha alabilirim ne birşey yok. Transferlerde bazılarının profillerini aşağıda paylaştım.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri