Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 202 sonuç

Konu: F.C. Internazionale

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default F.C. Internazionale

HEDEFLER
    -£400m borc var, her ay 1m sadece o gider olacak. Kulubun ekonomik durumunu incelemeye alip sene sonu zarar etmemeyi hedefliyecegiz
    - Yuksek maasli oyuncular ilk sezon olmasada ikinci sezon gonderilecek (performanslarida bu kararda etkili olacak)
    - kulubun alt yapi ve sportif tesisleri ust duzey, bunlari kullanip elimizde bulunan gencleri A takima cikaracagiz
    - Antrenor kadromuzuda bu sebepten dolayi en ust seviyeye ulastiracagiz.

Fm13'e veda kariyerim

kurallari okudum ve kabul ettim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar hocam

Vallaha o borcu bitirirsen bu büyük bi başarıdır zaten. Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Veda güzel olsun başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

milito gibi çılgın maaş alan oyuncuları kovarsan rahatlarsın

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkese tessekurler, hic bir FM serisi tam istedigimiz gibi olmadi bugune kadar ama bu FM13'de hepimizi cok ugrastirdi be benim gibi zor taktik tutturan adamlar 10'larca taktik yapmak zorunda kaldi mac motorunun bi kac kez degismesi ile.

Umarim bu "veda" kariyerimde futbolcularda "feda" der yoksa bu Interin hali baya bir kotuymus yahu

Nesil
    2012

Başarılar hocam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Kadrodaki belirgin bolgelerde sisme var, ordaki oyuncular ya baska mevkilere adapte olacak yada yollarimizi ayiracagiz"

"transfer yapacak durumumuz yok, 2-3 mevkiye kiralik oyuncu gelebilir"

"Samuel ve Cambiasso ile yollar ayrildi, Milito bir iyilesebilse onuda takimdan yollamak istiyoruz"

"hazirlik maclarinda gol yollarinda sikintilar var, bunlara careyi transferle aramak isterdik ama oyle bir luksumuz yok"

"gol sorunlarini, duran top organizasyonlarinla cozmeye bakacagiz. Tac, frikik veya korner farketmez kisa yoldan kaleyi bulmayi hedeflememiz lazim"

Sinyor Ibrahim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Ayrilan Samuel'in yerini kisa surelide olsa doldurmak lazimdi, Kolo Toure 1 sezon boyunca bizimle olacak."
    "Cambiasso ile calismak istemedigimi kendisine soyledim ama o surekli problem cikartiyor. Tottenhama sattik bize geri gelip kontratim bitene kadar haftalik £46,000 oderseniz imza atarim dedi. Anlasmayi iptal ettik ve kendisini Inter paf takimina yolladik"

Basarilar, AL'de gruplara kalirsin. Kolay rakipler gelmis

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Yenmek onemliydi biz bunu yaptik ve ikinci maca daha rahat cikacagiz"
    "Forvette arayislarimiz var ama oyle pek olacak gibi durmuyorlar"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar, AL'de gruplara kalirsin. Kolay rakipler gelmis
    Orasi tamamda bu medya ve yonetim bizi lige ikinci yazmis hangi kadro ile ikincilik mucadelesi verecegiz onu cozmeye calisiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Gidenlerin arasina Cambiasso'yu eklemeye calisacagiz, kendisinden kaptanligida aldik zaten. Burda durmasi yuzsuzluk olur"
    "Gelir elde etme amacimiz vardi transferden ama gelinen noktada oyle bir dusuncede kalmadi. Maaslarindan kurtulmak yeterli"

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

samuel rochhi ve castellazi nin gitmesi iyi olmuş kolo tourenin maaşının ne kadarını karşılayacan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Eksik bolgelerimiz cok, sakatliklarin eklenmesi ayri belimizi buktu"
    "Jonathan'i bugun mecburi ileride oynatacagiz, ayni sekilde Matiasida ters kanada atmak zorundayiz "

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    samuel rochhi ve castellazi nin gitmesi iyi olmuş kolo tourenin maaşının ne kadarını karşılayacan
    Kolo Toure'nin maasinin yarisini oduyoruz. Aylik City'ye sadece £10,000 odiyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Kuzmanovic bizim icin cok onemli bir sans, beklentilerimin karsiligini alacagim gibi duruyor"
    "Napoli 3'lu savunma ile nasil basarili olmus bu ligde anlamis degilim"
    "Kolo tam bir profesyonel, uyum sorunu cekmedi. Oda bizim icin onemli bir futbolcu olacak bu sezon."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Oynadigimiz futbol bugun yeterli degildi"
    "Rotasyon yaptik ama beraberlik icin yapmadik bunu, evimizde bu rakibi yenebilmemiz lazimdi"
    "Forvet arayisimiz son gune kadar surecek, umarim istegimize gore bulabiliriz"
    "Cambiasso'ya simdide kiralik teklifler geliyor, maasinin yarisini odemeyi kabul ediyorlar "

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hocam Eduardo'yu kiralayabilirsin. Shaktar'da oynuyor. Hız falan düşük ama forvet sorununu 1 senede olsa çözebilir. Daha sonra bakarsın iyisini.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by karayer View Post
    Hocam Eduardo'yu kiralayabilirsin. Shaktar'da oynuyor. Hız falan düşük ama forvet sorununu 1 senede olsa çözebilir. Daha sonra bakarsın iyisini.
    Onu istiyecektik ama sakatlandi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TRANSFERDE SON GUN

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cambiasso satin alma opsiyonu ile beraber Tottenhama kiralandi !

Chivu sezon sonuna kadar PSV'de

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Carlton Cole sezon sonuna kadar Inter'de

"fazla bir opsiyonumuz yoktu"
    "alabilecegimizin en iyisini aldik"
    "kendini kanitlamasi icin cok iyi bir firsat verdik Carltona"

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

chivu yu keşke göndermeseydin

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Inter'deki o ekonomiyle eldeki oyunculardan en iyi faydalanmaya bakman lazım, umarım Juventus harika oynamaz da şampiyonluk şansın olur

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    chivu yu keşke göndermeseydin
    Sezon icerisinde takimda yer bulamiyacakti, piyayasini korumasi adina gonderildi. Sezon sonu rahat satabiliriz

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Inter'deki o ekonomiyle eldeki oyunculardan en iyi faydalanmaya bakman lazım, umarım Juventus harika oynamaz da şampiyonluk şansın olur
    Ben ikincilik hesaplari zor yapiyorum, sampiyonluk cok uzak hedef gibi geliyor bana. Eldeki adamlarin cogu 30'u gecmis fizik olarak bitmeye yakin adamlar. Bu sezon genclerden bir iyi forvet bide kanat ciksa seneye direk A takima alacagim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avrupada yolumuza rahat devam ederiz, bu grupta pek zorlanamacagimizi dusunmuyorum. Hem lig hem avrupa agir gelecektir umarim sorun yasamayiz
    Ilerde forvet mevkisi sikintili. Firsatci golcumu oynatsak, Advance forwardmi cozemedik.
    Deplasman zor deplasmandi ama 1 gol bulup 3 puani almamiz lazimdi

Hocam bende inter ile kariyer yapıyorum. Militoyu sezon başında göndermek istedim sonra mükemmel bir performans sergilemeye başladı ben de göndermedim.
    Bir de keşke Rocchi yi keşke göndermeseydin.Kendisi oynadığı zaman iyi performans sergileyen bir forvet bu arada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    Hocam bende inter ile kariyer yapıyorum. Militoyu sezon başında göndermek istedim sonra mükemmel bir performans sergilemeye başladı ben de göndermedim.
    Bir de keşke Rocchi yi keşke göndermeseydin.Kendisi oynadığı zaman iyi performans sergileyen bir forvet bu arada başarılar
    Paftaki oyunculari takima tekrar alip normalde sans veririm ama Inter olunca oyle dusunemedim. Elimden ne cikarsam kardir dedim

Milito simdilik takimda, oyle oyniyacagi felanda yok mecburiyetten tutuyoruz iste

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri