Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 156 sonuç

Konu: Bir başarı öyküsü | Maidenhead United | 4.sezon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Post Bir başarı öyküsü | Maidenhead United | 4.sezon

Arkadaşlar yıllardır fm oynarım fakat 2013 crush dump hatası yüzünden oyniyamıyordum tekrar kurdum artık hata almıyorum ne hikmetse o yüzden ilk yılım oyuna alışma olarak geçecek bu sezon hedef medef yoktur ahali başkana aynen bunları söyledim zaten küme düşmemeye oynayan bir takımız yokluktan kıvranıyoruz

Şimdiden beni takip edenlere iyi eğlenceler.
    [/CENTER][/B]
    Last edited by sowkay : 02.Ağustos.2013 at 14:22

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

İşin çok zor hocam , başarılar..

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İngiltere ve İtalya'da alttan üst liglere tırmanmak hep zevkli olmuştur.Umarım sıkılmazsın.Başarılar.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar zor olacak ama hayırlısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Legendary View Post
    İngiltere ve İtalya'da alttan üst liglere tırmanmak hep zevkli olmuştur.Umarım sıkılmazsın.Başarılar.
    hocam 2012 de italyada mantova ile serie-a ya tırmandım baya zevkli olmyştu.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    İşin çok zor hocam , başarılar..
    ilk kariyerim 2013'de yinede yılların fm becerisiyle sadece 1 sezon alışma süreci sonrabaşarıya yelken açmaya çabalicaz bak çabalicaz diyorum 12 ile 13 arasında çok fazla fark var emin değilim
    Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    sağolun hocam

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul - Üsküdar

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maidenhead United'ın koltuğuna geçmeden önceki hikayemizi anlatacak olursak.

Anıl Gündüz futbolu çok sevdiğinden antrenör olmak istiyordu fakat cebinde kuruşu dahi yoktu akıl danışacak kimseside kafayı iyice bozduğundan ORİGİNAL 1303 BETTLE WOSWOS'unu satarak almanyaya gider. Burada antrenörlük belgelerini alırken adeta peynir-ekmeğe talim eder yokluktan, futbol aşkından zor bela hertürlü kursları en üst düzey puanla bitirip özlemle beklediği antrenörlük belgesini alıp ülkesi Türkiyeye geri döner. Evimde sıcak kahvemi içerken içinden bir ses "Lan olum anıl 6 aydır lisans alıcam dedin kuru ekmek yedin şimdi sefa sürme zamanı değil biran önce yeni mourinho olmak için bir kulüpte ilk adımını atman gerek" içinden bunları geçiriyordum fakat ne yapacağımıda bilmiyordum. Türkiyede bölgesel amatör ligde yada 3.ligde bi takımda menajer olarak başlasam sezon bitmeden ipimi çekeceklerini beklentilerin sezonluk olması yüzünden türkiyede herhangi bir takımla işe başlamakta son derece tereddütlüydüm.

Benim futbolun planlanarak, projelerle uzun vadeli hedefleri olan bir futbol anlayışı olan bir ülkeye gitmem gerektiğini anlamıştım fakat yine para yoktu anamın yanına gittim yastık altından çıkardığı burma bilezikleri bana vererek "oğlum git hayallerini gerçekleştir" demesiyle ingiltereye gitmeye karar verdim.

İngiltereye gittiğimde eski arkadaşım Chelmsford forması giyen Ömer Rızanın yanına gittim. Hikayemi, ve yapmak istediklerimi, planlarımı onada açtım. Ömer rıza çok heyecanlıydı hayatında ilk defa birşey için bu kadar fedekarlık eden ve hedeflerini gerçekleştirmek için gecesini gündünüze katacak birisini görmediğini bana anlattı, çok duygulanmıştı. Gece balkonda tavla atarken bana "Sana yardım edeceğim, ingilterede tanınan bir futbolcuyum sonuçta" diyince oldukça heyecanlanmış ve buraya gelmemin doğru bir karar olduğuna inanmaya başlamıştım.

Ömer rıza sabah 6 da beni ayağa dikti kahvaltı bile yaptırmadı. Apar topar üstümü giydim çorabımı bile ters giymişim az gittik uz gittik dere tepe düz gittik. Arabayı kullanan ömere "oğlum nereye gidiyoruz" bişi söylesene sabahın köründe kaldırdın beni. Bana "hayallerinin başlangıcına" gidiyoruz kardeşim dedi. Şaşırmıştım.

Burası neresi dediğimde bana kardeşim burası Berkshire bölgesinin Maidenhead şehri seni birisiyle tanıştıracağım. Bir futbol sahasına geldik ufak bir stad gibiydi.

Ömer beni Maidenhead United başkanı Peter Griffin ile tanıştırdı. Peter Griffin bana ömer beni gece geç saatlerde aradı ve seni anlattı, hedeflerini anlattı ben çok etkilendim seni tanımak istedim. Uzunca bir süre konuştuk hikayemi birde benim ağzımdan dinledi.

Konuşmamızın sonunda bak burası ufak bir yer fakat Maidenhead United 1870 yılında kurulmuş köklü bir kulüp. Senin hedeflerini ve varmak istediğin yolu görünce sana bir iş teklifi yapmaya karar verdim.

Peter Griffin bana , Üzerinde hiçbir baskı olmadan maidenhead united kulübünü çalıştırmaya ne dersin zaten kulübün şartları şuanda küme düşmemek üzere kurulmuş amatör sayılabilicek bir kulüp hertürlü zorlukta arkanda olacağıma söz veriyorum.

Hiç tereddüt etmeden kabul ettim teklifi çünkü peter griffin bana çok samimi gelmişti ömerede güveniyordum beni güvenilemeyecek insanlarla yola koymayacağından emindim.

Konuşmamız sona yaklaşırken peter griffin gel akşam bizim evde seni misafir edelim daha detaylı olarak konuşalım ömerde gelsin akşam yemeği yiyelim. Tamam olur dedim biraz kulüp binasını antrenman tesislerini gezdikten sonra ben, ömer, peter'ın evine gittik.

yukarıdaki ev Peter'ın evi gerçekten hayran kaldım, çok şirin bir evdi. Çok lezzzetli bir akşam yemeği yedik.

Peter sabah 7'te bizi kaldırdı gözümü açamıyordum. Gerçekten çok yorulmuştum hava değişikliği.

Peter'ın eşi kahvaltıyı falan çoktan hazırlamış güzele kahvaltımızı ettik kulüp binasına geçip 10 yıllık uzun sözleşmemizi imzaladık.

Peter Griffin sözleşmeyi imzaladıktan sonraki sözü şu oldu.

"Ben buradayken sen hep Maidenhead United kulübünün menajeri olacaksın"
    ve başarıya ulaşacağımızdan eminim. ilk sezon ülkemizi tanı futbolumuza alış ve sonra katmak istediklerini Maidenhead'a katman için çabalayacağından eminim.
    Last edited by sowkay : 02.Ağustos.2013 at 12:14

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Blue Square 26.Hafta

kariyere burada yayınlamaya karar verdiğimde sezona çoktan başlamıştım arkadaşlar o yüzden sezonun ortalarını dere tepe geçtik

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Durum kötü.Ligde kalalım yeterli.Kahvaltı da iyimiş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Durum kötü.Ligde kalalım yeterli.Kahvaltı da iyimiş
    17.gösteriliyoruz 14-15 bitiririz gibi geliyor ilk sezon oyunu anlamaya çalışmakla geçiricem ilk kariyer nede olsa seneye çıkacak kadro kurmayı düşünüyoruz başkanımızla

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İngiltere 6. ligi başa beladır Bende bir zamanlar Kuzey bölümünde Hayes&Yealing United takımını yönetmiştim. Fazla uzun sürmedi sıkılıp bıraktım Sana başarlar dilerim, umarım uzun soluklu olur ve hızla tırmanırsın ligleri...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Blue Square 27.Hafta

Maç sonu toplantısında Maidenhead menajeri Anıl Gündüz şunları ekledi;
    Bu maç alt sıradaki rakibimize karşı çok kötü bir futbol oynadık kabul ediyoruz fakat sezon başından beri sakatlıkların peşimizi bırakmadığını ve kadro kurmakta zorluk çektiğimizi söylemek istiyorum.

Blue Square 28.Hafta

Dover maçından sonra taktik değişimine gittik kilit 3 adamımın üzerine kadro kurdum.

Sezonun en komple futbolunu oynadık ilerisi için umutluyuz

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Peter Grifin beni f3 ile bırakan matematik hocama çok benziyormuş, sevmedim o herifi. uzak dur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Peter Grifin beni f3 ile bırakan matematik hocama çok benziyormuş, sevmedim o herifi. uzak dur
    Bana güvendiğini, inandığını ve yürüdüğümüz yolda hep arkamda olacağını söyledi. Arkanda olucam derken acaba benmi yanlış anladım yoksa

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Bana güvendiğini, inandığını ve yürüdüğümüz yolda hep arkamda olacağını söyledi. Arkanda olucam derken acaba benmi yanlış anladım yoksa

Arkanda olucam derken

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Arkanda olucam derken
    hocam şimdi benimde aklıma kötü şeyler gelmeye başladı neyi kastetti bu adam ben iyi niyetle yaklaşmıştım

İşin zor ama sıkılmazsan yapabilirsin Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bucuklubisey View Post
    İşin zor ama sıkılmazsan yapabilirsin Başarılar...
    Sıkıldığım kariyerlerim olmuştur fakat oyunu içinde yaşayınca bide kendine bi hedef belirlediğinde sıkılmak yerine daha fazla zevk veriyor oyun bu kariyerimde böyle olacağından eminim. oyunsal bir sorun olmadıkça premier lig şampiyonluğuna kadar bırakmayı düşünmüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Üst liglerdeki takımlardan oyuncu kiralayarak 4. lige kadar çıksan yeterli, daha sonra oyuncu satın almaya başlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Blue Square 29.Hafta

Blue Square 30.Hafta

Blue Square 31.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Üst liglerdeki takımlardan oyuncu kiralayarak 4. lige kadar çıksan yeterli, daha sonra oyuncu satın almaya başlarız.
    Haklısın hocam ilk sezon amaçsızız ilk kariyer crush dump yemediğimiz oyunu biraz çözelim gelecek sezon hedef üst lig olacak şöyle bi championshipten bi takım bulup beslensek çok iyi olucak sefaletten kırılıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kötü giden ligi hızlı bitirdik oyuna alışmak için verimli bir sezondu. yarın başkanla oturup gelecek sezon hakkında planlama yapacağız

ayrıca antrenmanda program yoğunluğunu ayarliyamıyorum bilen varsa söyleyebilirse iyi olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oyunu anlamak için çok hızlı bitirmişsin sezonu, ancak önümüzdeki sezonlar kariyer anlatımına biraz daha özen gösterirsen çok daha fazla ilgi olur. Alt ligde olduğun için maçları teker teker vermek yerine fikstür ekranından toplu olarak verebilirsin 6-7 maçta bir.

Öncelikle bence klüp yönetiminden kardeş klüp isteği yapabirsin, böyle beleşe oyuncu kiralama şansımız olur. Bol bol yetenekli genç kiralaman lazım.

Antreman yoğunluğu ise oyunculara özel olarak ayarlanabilir. Ayrıca maç antremanı ve normal anreman arasındaki dengeyide antreman menüsünden ayarlayabilirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Oyunu anlamak için çok hızlı bitirmişsin sezonu, ancak önümüzdeki sezonlar kariyer anlatımına biraz daha özen gösterirsen çok daha fazla ilgi olur. Alt ligde olduğun için maçları teker teker vermek yerine fikstür ekranından toplu olarak verebilirsin 6-7 maçta bir.

Öncelikle bence klüp yönetiminden kardeş klüp isteği yapabirsin, böyle beleşe oyuncu kiralama şansımız olur. Bol bol yetenekli genç kiralaman lazım.

Antreman yoğunluğu ise oyunculara özel olarak ayarlanabilir. Ayrıca maç antremanı ve normal anreman arasındaki dengeyide antreman menüsünden ayarlayabilirsin.
    Tavsiyelerini dinleyeceğim dostum. Sezon başında kardeş kulüp işine dadanmıştım bi sonuç çıkmamıştı yine başkanla oturur kahve içeriz sıkıntılarımı birer birer anlatırım diye düşünüyorum maaş bütçesi zaten yok kiralık getirmek farz oldu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar şu ss'de program yoğunluğunu ayarliyamıyorum sabit bi durumda bilen birisi varsa cevap yazarsa sevinirim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni sezon için top başı yaptık.

Sezonun ilk antrenmanında taraftarımız bizi yanlız bırakmadı özellikle menajer Anıl GÜNDÜZ'e büyük sevgi gösterisi yapıldı.

Taraftarlarımız kombinelere yüklenmeye başlandı geçen sezon toplam 10 adet kombine satılmıştı bu sezon hedef 15 adet kombine satmak

Ligin başlamasına az bir süre kaldı fakat istediğimiz kiralık oyuncuların anlaşmalarını bitirebilmiş değiliz, transferin son saati gelene kadar eksik bölgelere takviye için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz

Gelir elde edebilmek için hazırlık maçlarını büyük kulüplerle yapmayı denedik fakat mali durumda gelir/giderde hala eksideyiz paso içerdeyik başkan çağırdı zaten acil dedi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Hazırlık maçları normal rakiplere bakınca.Ligde ise umarım bu sezon iyi işler yaparsın.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri