1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Seyyahların Rotası Premier League / Plymouth Argyle FC 1.Sezon

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Seyyahların Rotası Premier League / Plymouth Argyle FC 1.Sezon

Kulüp Adı :Plymouth Argyle

Kuruluş:1886

Renkler: Yeşil Beyaz

Lakap: The Pilgrims

Oynadığı Lig: League Two

Hedefler: Premier League'e çıkmak ve kalıcı olmak
    Avrupa Kupalarında başarı yakalamak

Logo

Home Park 16.000 kapasiteli stadımız

"Kariyer Kurallarını Okudum Kabul Ediyorum"

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kadromuz çok yetersizdi takımın yarısı 17 18 yaşındaki gençlerden kurulu onun için bazı eksik bölgelere takviyelerle başladık sezon öncesine

Sezon öncesi hazırlık maclarımız bu sekildeydi capital cup'ta birmingham'a elendik ama takımın oyunundan memnunum

Şuan bende Bradford ile yeni kariyer açtım ve alt ligde mücadele etmek gerçekten zor. Oyuncu bulmak daha bir zor. Orta sahaya Yoann Folly'i kesinlikle tavsiye ederim, bonservisi elinde işini görür bu ligde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    Şuan bende Bradford ile yeni kariyer açtım ve alt ligde mücadele etmek gerçekten zor. Oyuncu bulmak daha bir zor. Orta sahaya Yoann Folly'i kesinlikle tavsiye ederim, bonservisi elinde işini görür bu ligde.
    Önerin için tesekkür ederim ama cıkmadı bende sadece npower 2 ye kadar actım lig belki ondandır dedigin gibi oyuncu bulmak dert ama idare edecegiz benim tek sıkıntım mac fazlalıgı adamlar ölecekler artık rotasyona bi yere kadar gidiyiorsun dengeyi bozmak istemiyorum cokta oyuncu degistirip

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lig başladı 3 maç yaptık 1 galibiyet 2 beraberlik ile ligde 9.sıradayız sık bir fikstür olması oyuncuların yorgunluğuna ve sakatlığına sebep veriyor mali acıdan cokta iyi bir kulüp sayılmayız Allah yardımcımız olsun

Matt Lecointe -Bu çocuktan çok umutluyum

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Önerin için tesekkür ederim ama cıkmadı bende sadece npower 2 ye kadar actım lig belki ondandır dedigin gibi oyuncu bulmak dert ama idare edecegiz benim tek sıkıntım mac fazlalıgı adamlar ölecekler artık rotasyona bi yere kadar gidiyiorsun dengeyi bozmak istemiyorum cokta oyuncu degistirip
    Denge çok önemli yoksa kayışlar kopuveriyor bulduğun tüm bedava oyuncuları al bence. Rotasyon olmazsa olmaz burada. Kupalardan hemen eleneyimde ligi kazanayım derdindeyim şuanda

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bizzy View Post
    Denge çok önemli yoksa kayışlar kopuveriyor bulduğun tüm bedava oyuncuları al bence. Rotasyon olmazsa olmaz burada. Kupalardan hemen eleneyimde ligi kazanayım derdindeyim şuanda

Bende aynı sekilde düşünüyorum bari bir kaç maç ordan yırtarız diye ama onlardada az cok para geliyor yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal

Evet fikstür uzun oldugu için bazı macları toplu sekilde yükledim göründügü üzere ne iyi ne kötü orta halli ilerliyoruz 24 takımlı ligde 15 maçı geride bıraktık 9.sıradayız Lecointe emeklerimi boşa cıkarmadı 10 golle krallıkta şuan

Transfer döneminin son gününde ise Fransa Ligue 1'de de top koşturmuş tecrübeli bir isim olan Fode Mansare ile anlaştık cok katkısı oldu şuana kadar kendisininde.

Premier Ligdeki takımların genç oyuncularını kiralamaya çalış devre arasında gerçekten faydalı oluyor. Gelmek istemeyen çok oluyor ama gelenlerde bu lige göre üst düzey duruyor Birde kardeş kulüp edin bence faydası çok olur.

Başarılar

Mesaj Yetkileri