-
Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Eskişehirspor kulübünün yaptığı açıklamaya göre yeni menajerleri Çağrı Korkmazgöz ile 1 yıllığına anlaştılar. Gidişata göre kendisi ile yeniden masaya oturma planı yapacak olan Eskişehirspor yönetiminin bu enteresan teknik adam değişikliği ise gizemini koruyor. Sizler için Çağrı Korkmazgöz'ü araştırdık ve ulaştığımız bir iki bilgi ise şunlar;
1- Paşabahçe Spor Kulübü - Kaleci
2-Mezitlispor Kulübü - Kaleci
3-Tedaşspor Kulübü-Kaleci
Toplam 13 yıl top koşturmuş olan Çağrı K. şimdi ise menajerlik için kolları sıvamış durumda.
Dış Basından İngilizce açıklama ;

Eskişehirspor'a göbek bağı ile bağlı olan taraftarlarımız

Yeni teknik adamlarını karşılamaya gelen taraftar grubumuz 

Not : Editörden birkaç değişiklik yaptım,bunlar ise şunlardır.
1-Güvenilir bir siteyi baz alarak Türkiyede gerçekleşen transferleri yaptım.
2-Her yıl düşen yabancı kontenjanına bir formül geliştirdim ve Ab statüsünde oynama olayını ekledim.
3-Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yeni teknik adamlarını ekledim.
4-Çıkan-Düşen takımları ayarladım.
Kuralları okudum ve kabul ediyorum http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
Last edited by webcagri : 25.Temmuz.2013 at 05:14
-
Eskişehirde gündem transfer
Aldo Duscher Eskişehirspor'da ! Kendisini 1 yıllığına Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza atan Duscher kariyerinin büyük bir kısmını La Liga'da geçirmiş olup, emeklilik yıllarını ise Türkiye'de geçirecektir. Yıllık 205.000 € alacak olan Duscher kendisini halen çok zinde hissettiğini açıkladı.

Okan Derici Eskişehirspor'da ! Galatasaraydan 1 yıllığına kiralanan genç oyuncu, Eskişehirspor'a katılmaktan mutlu olduğunu bildirdi.

Alessandro Noselli Eskişehirspor'da ! Bonservis bedeli ödemeden kadromuza kattığımız 32'lik yıldız, yarın Eskişehir'e gelerek sağlık kontrolünün ardından kendisini 1 yıllık Eskişehirsporlu yapacak olan sözleşmeyi imzalayacak.
-
Başarılar Hocam
-

Kadro derinliğinden ve yetersiz transfer bütçesinden yakınan yeni menajer, sağ açık mevkiisi için Allione'ı düşünüyor. Yönetim ile yaptığı görüşmede maddi kaynak sağlanması gerektiğinin altını çizen yeni menajer aldığı red cevabı ile şoke olurken, kendisine yeni bir yol haritası çizip kadrodaki bazı yıldız oyuncuları satılığa çıkartma kararı aldı. Şuan için kafasında net bir karar olmayan yeni hocanın, kararını en kısa sürede vereceği belirtiliyor.
-
-
Bir Eskişehirli ve fanatik bir Eskişehirspor lu olarak başarılar dilerim, Eskişehirspor için her türlü yardıma açığım.
-

Originally Posted by
RodiMood
Bir Eskişehirli ve fanatik bir Eskişehirspor lu olarak başarılar dilerim, Eskişehirspor için her türlü yardıma açığım.
Arjantinden bonservisi elinde olan yetenekli oyuncuları gönderebilirsin hocam mesela
-
Eskişehirspor'da Yaprak Dökümü

Bu sezon hem lig hem de Uefa Avrupa Liginde mücadele edecek olan Eskişehirspor'da mali kaynak sıkıntısı üzerine arayışa giren hoca, çareyi takımın yıldız isimlerinden olan Dede'yi satmakta buldu. Hem bonservisi hem de yıllık aldığı maaşı yüksek olan Dede'nin gideri de vardı. Satılık listesine konuldu ve devreye Corinthians girdi. 1,600,000 € teklif edilen Dede, büyük ihtimalle önümüzdeki sezon aramızda olmayacak. Herşey için teşekkürler, yolun açık olsun.
-
Başarılar. Es-es iyidir yaa
-
25.Temmuz.2013, 12:27
-
25.Temmuz.2013, 12:28
başarılar çok dengeli bir takım bu eskisehir bir bakarsın lider belli olmaz
-
25.Temmuz.2013, 12:33
-
25.Temmuz.2013, 12:44
-
25.Temmuz.2013, 12:47
-
25.Temmuz.2013, 12:58
Uefa Avrupa Ligi Ön Eleme İlk Maçı
Oyunun hakimiyeti elimizde olmasına rağmen, rakip kaleciyi pek zorlayamadık. İsabetli şut konusunda çok kötüydük. Fakat takım savunması olarak sezonun ilk resmi maçı olmasına rağmen memnunum. Oyuncularımın kondisyonları istenilen seviyeye ulaştığı vakit, daha güzel şeyler ortaya çıkacak gibi. Bu takıma kaliteli bir santrafor lazım.
-
25.Temmuz.2013, 12:59

Originally Posted by
Hsyn53Yvz
Başarılar.
Teşekkürler

Originally Posted by
xRa
iyi Para alırsın ama

Transferlerden idarelik bütçe çıkartmayı yeğlerim madara olmaktansa
Haşlarlar bizi haşlarlar
-
25.Temmuz.2013, 13:04
quintero yokmu oyunda geçen sene fırtınaydı
-
25.Temmuz.2013, 13:09
-
25.Temmuz.2013, 13:11
sanogo'yu kirala olmazsa mustafa pektemek'e bir göz at
-
25.Temmuz.2013, 13:41
Başarılar kardeşim.Dede'yi satman olmamış ilk sezon götürürdü kadroyu bozmana gerek yok.
3.Sezon kadrom;

*Caballero ve Taglificiano yedek takımda.Form kazanmaları için Karabükspor'a kiralık yollamıştım.
Taktik olarak 4-2-3-1 oynatmalısın.4-5-1 olmaz bu takıma sağlam 

Bir sorunun olursa bana ulaşabilirsin.
Steam id : wladcass oradan da rahatlıkla istediğin zaman ulaş burada pek aktif olamıyorum.
-
25.Temmuz.2013, 15:23
Ab kriteri gelmişse umarım uzun soluklu olur başarılar
-
25.Temmuz.2013, 15:30
AB kriteri kariyeri baya bi rahatlatır , gençlere yönelmeni öneririm hocam..
Bu arada başarılar diliyorum..
-
25.Temmuz.2013, 16:37
Bu detaylı bilgilendirmen için teşekkür ederim, takımı pek fazla tanımıyorum. Dede'yi satmam bir hata gibi gözükse de ilerleyen yaşından ve takımdan aldığı maaştan dolayı satayım dedim
90.000 € transfer bütçesi verdiler başlangıçta, şimdi 100.000€ oldu
Adamlar cimri abi 

Originally Posted by
Juan Diaz
Ab kriteri gelmişse umarım uzun soluklu olur başarılar
Seri ilerleyemeyebilirim fakat uzun soluklu olmasını ben de arzu ediyorum. Eskişehir ile sabit kalmayı düşünmüyorum çünkü. Birer birer basamakları tırmanasım var

Teşekkür ediyorum hocam sağolasın

Originally Posted by
Lesandro Parleo
AB kriteri kariyeri baya bi rahatlatır , gençlere yönelmeni öneririm hocam..
Bu arada başarılar diliyorum.. 
Aynen öyle valla, yoksa Gençlerbirliği kariyerim vardı, 4.sezonda baydı iyice yabancı kontenjan sorunundan dolayı, keyif vermedi pek. O oyunu kapattım, yeni oyun açmışken yayınlayayım bari dedim. Bu tip Anadolu takımlarını aldığım zaman takımı genç oyuncularla doldurmayı seviyorum, kendilerini geliştirmeleri için fırsat sunuyorum. Değerlendirebilen olursa da satıyorum iyi fiyatlara. Fakat bu ilk sezon için biraz zor. Genç yetenekleri alabilmem için en azından 400-500bin € arası transfer bütçem olmalı