Hedeflerimiz:
-Türkiye'deki Bütün Kupaları Kazanmak.
-Takımımızı gençleştirmek.
-3 sene içerisinde Şampiyonlar Ligini kazanmak.
Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.
Hedeflerimiz:
-Türkiye'deki Bütün Kupaları Kazanmak.
-Takımımızı gençleştirmek.
-3 sene içerisinde Şampiyonlar Ligini kazanmak.
Kuralları Okudum Kabul Ediyorum.
Onaylandı, başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gs ile 2 sene içerisinde de şampiyonlar ligini alabilme şansın var.
Kullandığınız bir transfer güncellemesi var mı ?
Başarılar diliyorum.
Sentugo.
Başarılar Dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başlıktan korktum akdsjfdBaşarılar
Başarılar ,
Eboue'nin yerine sabri orayı bir süre götürür gibi ileriye dönük olarak Bursa'dan Ozan Tufan'ı tavsiye ederim ii gelişiiyor .
Bence de Sabriyi oynat. Dalga falan geçiyoruz ama Türk statüsünde çok iyi sag bek
Başarılar.![]()
TariboWest
Yahu çok iyi satıyorsun oyuncularıHughes'e 10'dan fazla verme sakın.
Sentugo.
Hamit ve Sabri sakatlanmaya meyilli oyuncular. Bir tane sağ bek transfer et derim veya kirala bir tane. Alpaslan Öztürk olabilir, rotasyon şart o mevki için. Başarılar dilerim
Başarılar![]()
Sana tek bir şey sölicem denenmiş bir şey , Bursa'dan Ozan'ı al yedek takıma at ve ağır bir şekilde ofansif bek çalıştır sonraki 2 sezon sonra Gökhan Gönül profiline sahip oluyor , ben çok iyi geliştirmiştim [B]eğer devamlı oynatırsan Bursaspor'dan Şener'de çok iş yapar ve ;Türkiye'de bence sağ bek çok var şunlara bi bak derim
Ozan tufan , Şener Özbayraktar , Veysel Sarı , Serdar Kurtuluş[/B] şunu söyleyim sağ beki sakın yabancı yapma sağ bek elindekiler ve mevcut saydığım oyunculardan biri ile uzun yıllar sıkıntı yaşamazsın sana tavsiyem yabancı tercihini sol bekden kullan
Başarılar.![]()
Ozan Tufan oynatılmadığı zaman işe yaramaz yalnız. Ebue yerine de Sabri oynamaz. Ozan da oynamaz. Hamit de oynamaz![]()
Sentugo.
Bence sağ sol oynayabilecek birini al vasilis torosidis veya dani estrada veya heiko westermann öneririm