-
15.Ağustos.2013, 21:08
Kuzey Amerika Keşfedildi Sırada Güney Amerika Var HKŞÇ Vol:III
Ocak 2012....
Gittik. En Çok Sevdiğim Takımdan İstifa Ettim. Yeter Demiştim. Sıkıldım Demiştim. Değişiklik Yapalım Diye Geçiriyordum. Ve Hedefimi de Az Çok Kafamda Yerleştiriyordum. Bütün Dünyayı Dolaşıp Koleksiyon Yapmak İstiyordum. Dünya'nın En İyi Menajeri Olmak İstiyordum. Bir Misyon Yapabilmeyi Hep İstedim. Eve Girdim Karşımda Annem Gördü Beni....
Annem: Hoşgeldin Paşam...
Ben: Hoşbulduk Anne.
Annem: Ne O Yüzün Düşmüş.
Ben: İSTİFA ETTİM!!!! Sadece Onun Moral Bozukluğu...
Annem: NE!!!! SEN!! İSTİFA ETTİN!!! Nasıl Oldu Oğlum Bu. Niye Böyle Bir Karar Verdin'ki...
Ben: Sıkıldım Anne , Sıkıldım. Aynı Takımla Gitmekten Sıkıldım.
Annem: Eeee Peki Ne Yapacaksın...
Ben: Hani Sen Bana Genç İken Şöyle Bir Söz Söylemiştin. "Benim Param Olsa Alırım Yanıma Bir Çanta , Tüm Dünyayı Dolaşırım." Demiştin. İşte Onu Yapmak İstiyorum.
Annem: Zor Olmayacak mı Senin Adına? Özlemeyecek misin Türkiyeyi , Memleketini , Aileni...
Ben: Tam'da Bende Onu Söyleyecektim. ANNE BENİMLE BU YOLDA ARKADAŞIM OLUR MUSUN?
Annem: Seni Yalnız Göndermem Ben Gurbet Ellere... Bende Varım Oğlum. Hem Zaten Yeni Yerler Görmek İstemişimdir.
Ben: İşte Benim Uğur Meleğim. Annecim...
Annem: Oğlum.....
Uzun Uzun Sarıldık Birbirimize. Ve Eşyaları Toplama Zamanı Geldi. Bu Arada Mailler'de Gelmeye Başlamıştı. Amerika'dan Meksika'dan Arjantin'den Bir Sürü Teklif Geliyor... Bakalım İlk Durak Neresi Olacak...
YAPACAĞIM ŞEYLERİ AÇIKLAYAYIM... BULUNDUĞUMUZ TAKIMLARDA KALDIRMADIĞIMIZ KUPA BIRAKMAYACAĞIZ. BUNUN İÇİN KENDİME HER TAKIM İÇİN MAKSİMUM 3 SENE VERİYORUM. TAKIMI OTURTMAK KOLAY OLMAYACAK AMA BAŞARACAĞIZ...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128
KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM....
NOT: ÖNceki Gönderdiğim Kariyer Başlığını KAbul Etmezseniz Sevinirim Zira Ona Kuralları Okudum Ve Kabul Ediyorum Demedim.
Mesaj Yetkileri