Fmye bir son yapmalıyım dedim ve bir kariyer açmaya karar verdim takımım eskişehirspor olacak yanlız birkaç kural koyarak oyunu zorlaştırmayı istiyorum bunuda baştan belirtmek istedim.
1-Hersene ilk 11 de eskişehirspor altyapısından çıkmış biri en az 20 maç ilk 11 oynamak zorunda olacak sslerle seçtiğim futbolcuyu göstereceğim inandırıcılık açısındanda sslerle sürekli destekleyeceğim yedekten girmeyi saymıyorum sadece ama sadece ilk 11 de oynayacak.
2-İlk sene olamayacak büyük ihtimalle ama 2.seneden itibaren ilk 11 dışında yabancı bulundurmayacağım kısacası yedeklerde yabancı olmayacak olursa yanlızca ilk 11 de olacak.
3-Puan durumunu senede 4 defa paylaşacağım 2si 1.dönem 2si 2.dönem olmak üzere eğer bir rekabet varsa küme düşme şampiyonluk yarışı vb. sayı bu olarak kalacak.
4-Oyunu açtığım gibi transfer yapmayacağım bu sene devre arasına kadar bu kadroyla devam edeceğim sonuçta transfer dönemi bitti.
5-Başarı dileklerinize tek tek cevap yazmayacağım konu dağılabiliyo ve bazen 3-4 mesaj ardarda teşekkürle geçiliyo bence konuyu kirleten bir durum bu bana söylenen herbaşarı mesajına son derece içten bir şekilde teşekkür ediyorum.
6-Son olarak takipçilerime bir anket sunacağım hersene takımdan siz kimi isterseniz yollayacağım takımın yıldızı dahi olsa ondan başka adam dahi olmasa yollayacağım gerekirse bonservisi elinde olarak.
7-Sanırım böylelikle zorluğu fazla olan ama daha eğlenceli bir kariyer yapmış olacağım.Transfer dönemlerini hızlı geçmeyeceğim sizleri taraftar olarak düşünüp elimde ilgilendiğim oyuncuların olduğu bir liste yapıp anket olarak size sunacağım en çok oy alanlara göre baştan itibaren transfere girişeceğim olduğu yerde duracağım.
Ve Son bir bilgilendirme Fmkolik final yamasını kullanıyorum.Konu açılınca paylaşımları yapmaya başlayacağım şimdiden takip edenlere teşekkür ediyorum.
Kariyer kurallarını okudum kabul ediyorum.